PDA

צפייה בגרסה מלאה : קניה של OUTLANDER 650

dorherz123
03-04-17, 13:13
שלום לכל החברים בקרוב מאד אני רוצה ליקנות OUTLANDER 650 ויש לי כמה שאלות שמדאיגות אותי

1. מה אני צריך ליבדוק במעמד הקניה ?

2. שמעתי שתיפול בכלי במוסך הוא מאד יקר ואני רוצה לטפל בו לבד עד עכשיו 21 שנה היה לי טרקטורון timber wolf 250 ואת כל הטיפולים עשיתי לו לבד ( אין כל כך טיפולים כי הכלים האלו לא מיתקלקלים לעולם ) אבל עדיין שמן קרבורטור פילטר אויר וכו עשיתי לבד
עכשיו השאלה שלי היא איך עובדים הטיפולים ? כל כמה זמן ? מה עושים בכל טיפול ? אם אתם יכולים להסביר או להמליץ על מדריך אני אשמח

תודה רבה מראש

oferc
07-04-17, 11:43
קצת מידע
אאטולנדר 650 קצת פחות מבוקש מה800 או ה1000 , בנוסף דגם החד מושבי פחות מבוקש מדגם הדו מושבי.
הטיפולים יקרים אבל האאוטלנדר אמין ומהנה , אני משלם על 800 בערך 2000 שקל טיפולים בשנה + סט של 4 צמיגים בשנתיים שלוש.
חגורת הוואריאטור יקרה מאד כ1000 שקל.

כמובן שמומלץ לקחת לבדיקה לפני קניה במוסך שמכיר את הקאן אם , לפני שאתה משלם על בדיקה שים לב לבולמים אם הם נוזלים ולקפיצים שנוטים לדעוך , אם יש כידון חשמלי בדוק את התפקוד שלו , מה מצב הצמיגים (עלות 2500 שח ל4 ) , מכות , חלודה , איך יושבת הקשת (לא לקנות בלי קשת) , חשוב מאד לבדוק יחס בין שעות מנוע לקילומטרז , ממוצע קילומטרים לשעת מנוע כ20 קילומטר , זה אומר שכלי שעשה 100 שעות מנוע צריך לעשות כ2000 קילומטר בהתאם ,אם יש חריגה רצינית משהוא לא בסדר.

יש מוסכים טובים בכפר סבא ובאיזור נס הרים לבדקה אם תרצה אפנה אותך.

בהצלחה

-->