צפייה בגרסה מלאה : טויוטה לנד קרוזר דגם לימיטד 2010 הלך מנוע.למי עוד קרה?
כן.הלך המנוע,
ללא הודעה מוקדמת.ללא התראות או נורות אזהרה הרכב שווק חיים.
פניתי לטויוטה ישראל הם לוקחים תיקון 50%
האם לעוד מישהו קרה דבר כזה?? הדגם רכב כזה??
הרכב עשה 215.000 ק"מ
לא הבנתי .. מה זה אומר "
פניתי לטויוטה ישראל הם לוקחים תיקון 50%"
כן אחרי הרבה מלחמות .אבל זה עדיין מאכזב זה רכב רביעי שלי טויוטה לנד קרוזר.
כולנו בהלם כולל המוסך מורשה טויוטה הרכב עבר בדיקה מקיפה חודש לפני בדיוק קניתי אותה,
נאמר לי שהרכב במצב פיקס ושמור מאוד,
עדיין קראתי כאן שיש עוד מישהו שזה קרה לו בדגם הזה,
השאלה הגדולה אם זה סדרתי??
מצטער בשבילך .
אם תוכל לספר ..כמה עולה החלפת מנוע ?
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/102155-לנדקרוזר-2008-הלך-מנוע
פניתי לטויוטה ישראל הם לוקחים תיקון 50%
האם כוונתך שטויוטה משתתפים בחצי מעלות התיקון? יש לך מושג מדוע?, כלומר האם עדיין באחריות או שהם מודים שזה בגלל טעות שלהם?
האם התיקון הוא החלפת מנוע למנוע חדש מניילון או שיפוץ / מנוע מפירוק?
המוסך מורשה טויוטה הרכב עבר בדיקה מקיפה חודש לפני בדיוק קניתי אותה,
נאמר לי שהרכב במצב פיקס ושמור מאוד,
אין אחריות מסויימת על הבדיקה?
מנוע שהולך זמן קצר מאד אחרי קנייה מריח קצת מוזר.
הלך מנוע זה תיאור מאוד כללי, אתה יכול לתאר את הכשל והסימפטומים?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
בהמשך לקישור שהעליתי בתגובה 6, ממליץ לך לפעול בהתאם:
תוציא היסטוריה מלאה אחורה, למנועים האלה 2 מחלות עיקריות:
1 . מסנן היניקה בעוקת השמן ניסתם כתוצאה מבוצה, אם לא מנקים אותו לפחות כל 100k תהיה בעית שימון במנוע שתוביל לקריסת מערכות.
2. מזרקים, הם הולכים, כמעט ולא ניתן לזהות, רק בבדיקה במחשב את הערכים, תסמינים ראשונים זה רעידות ותיקתוקים במנוע קר בבוקר, מזרק משתין או לא מזריק נכון יהרוס בוכנה.
על הבדיקה שביצעת לפני קניה שילמת?
פירקו משהו במנוע לפני שקבעו נזק טוטאלי? (אגן שמן)
לפי מה שאני יודע 65k זה מחיר שלך אחרי השתתפות היבואן רק לבלוק חדש, מתברר שמנועים כאלה מייבוא כמעט ואין, רובם זה מנוע ויגו(הבלוק והראש זהים) שים לב אם אתה הולך בכיוון הזה שלא יעבדו עליך, דורש התאמות ואביזרים מהמנוע שלך, מתברר שבתחום המנועים לרכבים האלה יש הרבה נוכלים, קומבינות וכו'.
בקישור זה רכב של חבר שעבר מסכת עינויים ע"י אחד מהמוסכים כשלבסוף הרכב ניגרר בבושת פנים החוצה מהמוסך מפורק בלי מנוע למוסך פרטי שמכיר את הרכבים האלה ככף ידו.
היכן שמסתובבים סכומי הכסף הגדולים, תמיד יהיו הנוכלים והקומבינטורים.
חבר יקר כנס ללינק שצרף נדב ש , נדב היה חלק חשוב בהחזרת הגיפ לכשירות מפורט הנזק כולל תיעוד.
הגיפ אושפז כחודש במוסך טויוטה כאשר מה שהוצע היה פתרונות אחיתופל בלשון המעטה.
המנוע פורק ללא ידיעה ואישור למאות גורמים שחלקם מקורים תקינים נעלמו או הוחלפו הרכב יצא על גרר ובארגזים
בושה ביזיון ליוניון שמוצר הדגל שלהם אמור להיות סמל האמינות הוא לא אחר מאשר פרה חולבת ממנה הם מתעשרים והעדר מפחד להודות בהוצאות לא הגיוניות באחזקת טויוטה לנדקרוזר.
ממליץ למצוא בית טוב ולהתייעץ כל הזמן לסכם מראש הכל כולל הכל .
בהצלחה.
הרכב טופל בצחמ עפולה מקצוען אמיתי
מסייג לסכם מראש
רכשתי לאחרונה דגם 2006, הוחלף מנוע ב 150 אלף. אותו סיפור: טופל באופן שוטף במוסך מרכזי כפי שנדרש. היתה השתתפות מלאה של היבואן. לא ידעו מה הסיבה. יש את נושא הבוצה בקרטר שיואב הזכיר..
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk
אשמח לדבר איתך טלפונית במוצש 0508758814 אופיא
הגבתי לפוסט שלכם בפייסבוק,
בדיוק עמו שנדב רשם למעלה, מה שתואר לפחות בפייס לא תואם תקלת מזרקים, אלא יותר מתאים לתקלה השניה.
יחד עם זאת, ובדיוק כמו שרשמו כאן, צריך לבדוק היטב איזה תיקון עושים לרכב.
בנוסף, אני מאמין שיש מקום לפניה יותר אקטיבית ליבואן, גם באמצעות עו"ד, ויש כאן באתר כמה עו"ד שתוכל לשכור את שירותיהם הטובים.
הנזק: נהיה חור הבוכנה והמוסך טוען שזה כתוצאה ממזרקים שתפקדו לא נכון
הנזק: נהיה חור הבוכנה והמוסך טוען שזה כתוצאה ממזרקים שתפקדו לא נכון
הנזק בר תיקון, לדעתי עדיף מלחפש מנוע מיבוא או לשלם 65k .
שלח הודעה אם תרצה לקבל הצעת מחיר ממוסך אמין ומקצועי(למען הסר ספק אין לי שום קשר למוסך מלבד חברות ועזרה שקבלתי ממנו).
איפה הרכב נבדק? אם המזרקים לא תפקדו נכון, לכאורה, היית אמור לקבל על זה אינדיקציה בבדיקה.
האם חיברו את הרכב למחשב (סקאנר) של החברה או סתם למחשב במכון בדיקה.
האם יש לך את טופס הבדיקה?
יותר מתמיד נראה לי שכדאי לך להתייעץ עם עו"ד בנושא.
א. אם זה הנזק חבל להחליף מנוע. עדיף לשפץ.
ב. המחיר שערורייתי בהחלט. כמה כבר שווה כזה רכב שמשתלם לתקן אותו ולא להשבית ולמכור לחלקים?
ג. אני מאמין שיש הרבה מכונאים טובים מחוץ לאשת המוסכים של היבואן. כיוון וממילא התיקון אינו במסגרת אחריות ואתה משלם עליו, כדאי לקבל הצעות מחיר נוספות.
אסף.
איפה הרכב נבדק? אם המזרקים לא תפקדו נכון, לכאורה, היית אמור לקבל על זה אינדיקציה בבדיקה.
האם חיברו את הרכב למחשב (סקאנר) של החברה או סתם למחשב במכון בדיקה.
האם יש לך את טופס הבדיקה?
יותר מתמיד נראה לי שכדאי לך להתייעץ עם עו"ד בנושא.
+1
אבל חבל למרוח את הזמן ולהישאר עם רכב מושבת, את כל זה אפשר לעשות תוך כדי תיקון הרכב ואם ייקבע שאתה זכאי לפיצוי אתה גם תקבל אותו לדעתי.
קיבלתי השתתפות מטויוטה 60%.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.