PDA

צפייה בגרסה מלאה : מאיפה מתחילים לאבחן ולתקן בעיות ברכב? [הכותרת נערכה]

or c
05-12-05, 23:39
שלום לכולם שמי אור ואני אמנם לא חדש בסמוראים אך החסך בידע גדול למדי.אני נוהג על סמוראי ארוך 88 נעול עם טרנספר של 84 :!: :P שמטפס בצורה מדהימה על כל מה שנקלע בדרכו.אך לאחר זמן קצר החריקות והחופשים מתחילים ואין לי הרבה מושג מאיפה להתחיל.
נזילות,חריקות מתכתיות וכיוון שסתומים הם רק חלק מהדברים.אשמח לקבל מידע כללי ולהיות נוכח בכל טיפול ביתי של סמוראי לצבירת ידע.
תודה לכולם.אורק

אלון_ק
06-12-05, 18:38
ברוך הבא לפורום, אור.

תתחיל מבדיקות שגרתיות של הרכב, כמו שבודקים כל רכב; במדור הטכני אתה תמצא כמה וכמה כתבות שיעזרו לתת לך כיוון (מדריך ג'יפולוג לזיהוי רעידות, בד"ח הCJ של חנן וכיוב').
בספר הרכב (יש קישור להורדה של אחד חינם מהאינטרנט בFAQ בראש הפורום) יש פרק שלם על בדיקות שגרתיות, ביצוען גם יעזור לך לאתר תקלות. חשוב יותר, הספר גם מסביר ומפרט כיצד לתקנן.

רגע של מנהלה: תן כותרות אינפורמטיביות להודעות שלך. הכותרת קיימת כדי שנדע מה יש בהודעה, זה שאתה מאוהב בסמוראי ממש לא רלוונטי לנו (ולא מרגש אף אחד מחבורת מוכי השחין שמזמן זנחו את ההגיון הבריא כדי לתרץ נסיעה בסמוראי - אנחנו!).

נמרוד
07-12-05, 11:14
בספרי טיפולים כמו של היינס יש תמיד פרק של איתור תקלות, אם זה בטבלאות או בתרשים זרימה. בתור התחלה זה מצויין, אני ממליץ פשוט לקרוא פעם אחת ברפרוף כדי להבין את השיטה, וכשיש לך רעש או בעייה ספציפית להעזר בפרק הזה, ואם אתה לא מוצא תשובה או מתלבט כי לא ברורה לך הכוונה, אז תבוא עם השאלה לפורום. הספר מאד עוזר גם בניסוח של הבעייה.

-->