צפייה בגרסה מלאה : המלצות להצמדת וולקרו (סקוץ') לצד הפנימי של חלון בבגאז'
כמו בכותרת, מחפש את הדרך הנכונה להצמיד פסים של וולקרו/סקוץ' לחלון.
המטרה היא להצמיד תיקי אחסון דקים מבד שכבר תפור עליהם וולקרו לחלונות הצדדיים של הבגאז'.
זה חלל לא מנוצל (תופעה בלתי נסלחת בבגאז' הספציפי הזה ...) שכבר יש לו ייעוד, תיק אחד כבר נמצא והשני בדרך.
עכשיו רק נשאר להצמיד לחלון ...
המחשבה הראשונית שלי היא להדביק עם סיקה, אבל מחפש עוד רעיונות, עדיף כאלו שגם ניתנים להסרה במקרה הצורך ...
אליכם ...
דבק דו צדדי איכותי (נסיון טוב עם מוצרי 3M)
אני חושב שאני מבין מה אתה מנסה לעשות -
לדופן של הרכב יש עובי, והחלון נמצא במישור החיצוני, אתה מנסה לנצל את השקע (של החלון) בדופן (מבפנים)?
אני שיחקתי עם משהו דומה אבל בחרתי בגישה שונה - התחברתי "לדופן" פלסטיק מסביב לחלון.
אני השחלתי משהו לחריץ \ רווח בין הפלסטיק לזכוכית (החלון מחובר לפח החיצוני של הדופן).
חיברתי כך פנל סולרי (שעוד חשבתי להשאיר אותן קבוע ומחובר כל הזמן).
אפשרות אחרת, תעשה שני חורים בפלסטיק, משני הצדדים, ותפוס את זה עם פינים כאלו -
http://www.ebay.com/itm/100Pcs-6mm-Hole-UNIVERSAL-Buckle-Plastic-Rivets-Fastener-Push-Pin-Clips-/191161950411?hash=item2c8223e0cb
שים שני פסי אלומיניום לרוחב החלון, אחד למעלה ואחד למטה, ותתחבר עליהם.
תעזוב את הזכוכית בשקט.
זה XJ, ישן, ה"פלסטיקה" עשוייה מתכת :)
חשבתי על דו"צ, אבל לא נראה לי שזה יחזיק לאורך זמן. מצד שני, אין הרבה מה להפסיד כי זה לא יגרום שום נזק.
אין לי שום רצון לקדוח בפאנלים הפנימיים, ובכל מקרה גם אם אוסיף פסי אלומיניום השאלה המקורית נשארת: איך להצמיד אליהם את הוולקרו ...
להדביק על האלומיניום זו כבר לא בעיה, דבק מגע "צהוב" או אפוקסי (אני עובד עם אפוקסי של יעקובי לבן + אפור כהה).
הנכון ביותר בכיוון שזיו כתב - לחבר ״סורגים״ ואליהם כבר אפשר לחבר בניטים או ברגים או כל דרך אחרת.
אסף.
יש לי נסיון רב עם הדבקת סקוץ' על קורות מתכת ברכבים.
די מהר, באדיבות החום ברכב והעומס שמפעילות המשיכות על הסקוץ', הדבק מוותר.
הדבר היחיד שעובד טוב הוא הצמדת הסקוץ' עם סרגלי אלומיניום קטנים וניטים.
או לחילופין ניטים עם שייבות גדולות, כתלות בצורת הסקוץ' שרוצים.
גם טוב, זה לקבע עם ניטים חך רצועה ואליו להתחבר עם רצועה שנסגרת עם סקוץ' או אבזם. כך אתה מכין פאוצ'ים עם רצועות מוכנות לחיבור מהיר.
החלל הזה (של החלונות האחוריים) "עיצבן" גם אותי.
אני בחרתי לאכסן שם דברים גדולים ונפוחים כמו רשת צל ומעילים.
בגלל שאני ישן ברכב, החלונות האלו אטומים בפלציב 3מ"מ שתפוס בשוליים כמו שהסברתי בתשובה הראשונה שלי.
השאר נראה כך -
114574114575114576114577
דרך אגב, אפוקסי אפור של יעקובי של נפתח לי בחיים. דבק מגע, אני מסכים מתעייף לפעמים.
אני ממש לא שש לקדוח בפאנלים.
זיו, תוכל לפנק בתמונות שמראות איך מחוברים פסי האלומיניום ?
לא חושב שנשארו לי :-(
לפני ששמתי את הכיסוי, שמתי שם פנל סולארי, מה שהחזיק אותו היו חתיחות של פסי אלומיניום, דק (2מ"מ), שנכנס בין הזכוכית לפלסטיק (איפה שעכשיו נכנס הפלציב שמכסה את החלון), והיה מכופף פעמיים 90 מעלות בכיוונים שונים - (משהו כמו חצי גמלון?) .
לצערי אני בד"כ לא שומר תמונות מניסויים שלא השתמשתי בהם לפחות איזה פרק זמן.
לא מבין למה אתה חושש לקדוח בפנלים? אתה באמת חושב שמישהו יקנה את הרכב שלך, יפרק את כל השיפורים, ויחזיר אות להיות "לימוזינה" ?
אני מוכרח להודות, שגם לי היה פעם את החשש הזה, עד שהבנתי שהטרופר שלי, ימות בשטח (אצלי או אצל מישהו אחר).
אם עושים עבודה נקיה, אני לא חושב שחור שאני עושה בפלסטיק, הוא פחות לגיטמי מחור שעשה היצרן.
בהנחה שאותי זה משרת, ומי שיקנה את הרכב, יקנה אותו בשביל טיולים, אני לא רואה בעיה .
מכסימום, אני מפרק את הרצעות ומכניס פלסטיקים חדשים רק לסתום את החור.
חצי גמלון ?
לגבי קידוחים - אני ממש מעדיף להמנע מהם.
כדי לעצור את הדיון בטפל, בוא נקרא לזה "שריטה" שלי (למרות שהיו חריגים ממש בודדים...)
אני כרגע נוטה לכיוון של סיליקון כלשהו (לא סיקה) לא חזק מדי כדי שאפשר יהיה להוריד במאמץ סביר ובלי נזקים. מקסימום אם לא יחזיק, ננסה משהו אחר.
עדיין אשמח להסברים מפורטים יותר על איך להצמיד פסי אלומיניום לזכוכית, או רעיונות אחרים בכלל ...
בחתך, זה נראה משהו כזה.
שים לב לתפיסה של הפס אלומיניום הין הפלסטיק של הדופן הפנימי, לחלון.
לא בטוח שזה מתאים לך, אבל הרעיון שהפלסטיק מצמיד את האלומיניום לזכוכית.
114589
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.