צפייה בגרסה מלאה : פנימיות לצמיגים
למי יש נסיון ויודע - כמה אמורות לעלות פנימיות ל 9.00-16 ?
בניגוד לצמיגים, שכל המחירים כתובים בהמון מנועי חיפוש, אף אחד לא מפרסם מחיר של פנימיות באינטרנט אז אני לא יודע מה נחשב סביר.
וחוץ מזה - בחו"ל המחיר בסביבות 20$ לפני משלוח למשהו איכותי. אולי בכלל שווה להביא מחו"ל?
אסף.
לפני כחצי שנה החלפתי פנימית במידה 7.00-12 אם אני לא טועה.
המחיר היה 150 ש"ח כולל עבודה.
150 שח לצמיג כולל התקנה.
איפה אתה משיג ב20 דולר? אשמח לקישור
תופס טרמפ: האם מעשי לדעתכם להחזיק פנימית בתור ספייר שני ?
הכוונה היא בנוסף לגלגל ספייר, ולערכת נחשים.
התסריט הוא פגיעה בדופן של שני צמיגים, ולצורך יציאה מהשטח עד לפנצ'ריה הקרובה.
תיקון - קראתי מחדש והבנתי את כוונת המשורר :)
לשים פנימית בשטח , לא כלכך פשוט - למרות שיש כל מיני שיטות גם לזה.
אם כבר פירקת את הצמיג מהג'אנט - אתה יכול להשתמש בסט לתיקון פאנצ'רים מקצועי.
קטע נוסף - פנימית שיושבת סתם ככה ברכב מקופלת , תהרס עם הזמן.
ולגבי השאלה המקורית של אסף , בעוונותי נסעתי תקופה מסויימת עם הדיפנדר עם צמיגים עם פנימיות ,
כמות הפאנצרים הייתה בילתי ניסבלת , והצלחתי להשיג פנימיות במחיר 100-150 ש"ח לרוב בכפרים של בני הדודים באיזור.
לשים פנימית בשטח , לא כלכך פשוט - למרות שיש כל מיני שיטות גם לזה.
אם כבר פירקת את הצמיג מהג'אנט - אתה יכול להשתמש בסט לתיקון פאנצ'רים מקצועי.
קטע נוסף - פנימית שיושבת סתם ככה ברכב מקופלת , תהרס עם הזמן.
אפשר לתקן דופן קרועה עם סט תיקון ? קשה לי להאמין שזה יחזיק בשטח. אתפוס על זה שיחה אם הצמיגאי שלי בהזדמנות ... נראה גם מה יש לו להציע...
אני מיומן בהחלפת פנימיות בשטח, מעולם האופנועים. ברור שכאן צריך יותר כוח, אבל יש בג'יפ כפות גדולות, ובהנחה שיש ג'יפ נוסף אז אפשר לעלות על גלגל שוכב עם הג'יפ השני ...
לגבי אחסון, יש לי מקום מוגן יחסית מתחת לרצפה הכפולה שיכול לשמש כאכסניה בטוחה, ואולי אפשר להגן על הקיפולים בגומי ע"י שימון כלשהו ?
חנן-ג'יפולוג
30-04-17, 10:03
אם אתם מארגנים מראש מענה מסודר לכל אתגר שיצוץ בדרככם, איזוטרי ככל שיהיה:
על מה יהיה לכם לספר לנכדים?
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
המורה שלי היא להעמיד ולגלגל את הננ בחצר עד שיהיו לו צמיגים חדשים. גם אז הם יהיו ככל הנראה עם פנימית אם לא אשיג במחיר נמוך מספיק חישוקי טיובלס 16 כמו של סוואנה.
לשם כך פנימיות מסין יעשו את העבודה אבל בשביל 100 שקל כפול 4 פנימיות אני לא שובר את הראש.
מה שכן... אולי יותר זול לתקן את התקרים שיש בפנימיות הישנות...
אסף.
אם אתם מארגנים מראש מענה מסודר לכל אתגר שיצוץ בדרככם, איזוטרי ככל שיהיה:
על מה יהיה לכם לספר לנכדים?
לא לכל אתגר, רק לאלו שנתקלנו בהם באופן אסוציאטיבי באתר וקל להתארגן אליהם.
ומה נספר לנכדים ? לא חסר... על מפגש עם שלומציון בארבע עיניים בחמש בבוקר, על אופנוע שמסרב להתניע בדיונות בסהרה, על כל מיני שטפונות, על מרוצי ראלי עם אופנוע, על סרן אחורי שמתנתק מהתושבת, על בולם שנשבר, על תושבת קפיץ שנגזרת מהבודי... באמת לא חסר :)
בחיאת חנן, חסר לנו חומרים לכתוב אנציקלופדיות על כל ההרפתקאות שעברנו בתחביב הזה?
יונימוג אדום
30-04-17, 20:14
אסף , יש לי רביעיית ג'נטים 16.5 טיובלס שיתאימו לך .
הג'נטים כמעט חדשים ונמצאים בפ"ת .
אילן - 050-5249686
נשמע מעניין. נדבר מחר.
אסף.
אצלי יש ג׳אנט 16 אחד.
8 חורים.
מוזמן לקבל אותו (ביחד עם תיבת ההגה של הג׳ימי :rolleyes:)
איתי
אחרי בירורים רבים נראה שמצב השוק השתנה וכבר אין כמעט בכלל צמיגים ל 16.5 אז תודה אבל ההצעה של אילן יורדת מהפרק לבינתיים.
עדיין במידה 16 יש צמיג אחד בלבד והוא מקסיס 8090 - שנחשב מצויין. אז נתחיל לאסוף ג׳נטים טיובלס 16.
וכדי שיהיה לננ על מה להתגלגל בינתיים קיבלתי עוד סט גלגלים - הפעם עם צמיגי 9-16 ופנימיות שמחזיקות אוויר...
אסף.
יש מצב שאני יכול לארגן לך רביעית צמיגי האמר חדשים בסביבות 1200 שח. 300 לצמיג. אז הג'אנט 16.5 יכול להתאים לך. לא יודע אם עדיין נשארו לבנאדם (או אם הוא חי בכלל)
כל הצמיגי האמר שיש בשוק הם ישנים מאוד. הכי טריים בני 5 שנים... אבל מהמחסן. אז לא מתאים. אני לא אוהב את הפתרון הזה שאתה גם לא יודע אם יהיה זמין עוד שנה או שנתיים.
אסף.
יש מצב שאני יכול לארגן לך רביעית צמיגי האמר חדשים
אם אמרו לך שזה ״עודפים״ של הצבא, אז רק בשביל מי שייתקל בשרשור הזה בחיפוש:
הצבא מוציא למכירה צמיגים פסולים לשימוש בגלל נזק או תוקף.
אלו צמיגים שמיועדים לגריטה, לא שימוש.
אז תחליט לבד אם מתאים לך להשתמש בהם. אבל חדשים הם לא.
וזה משנה למי שרק רוצה להזיז שלדה ממקום למקום בגלל?
כמו שרשמתי, זה משנה למי שימצא את השרשור בחיפוש באתר ויחשוב שיש דבר כזה עודפי צמיגים חדשים מהצבא.
אוקי. הבנתי את הבעיה.
למען הסדר הטוב - חדשים הכוונה לצמיגים שלא נסעו עליהם מעולם וללא תקרים וכדומה.
הם -לא- חדשים מבחינת זמן ייצור. הם אפילו ישנים נורא. אבל בשביל שלדה מתגלגלת, לדעתי הם אחלה. יש לי רביעיה שקניתי לפני כמה שנים כשחשבתי שאוטוטו אני מזיז את הבאגי על 4 גלגלים...
עכשיו הבנתי אותך ובשביל שלדה מתגלגלת זה אחלה. אבל כאמור קיבלתי גלגלים ומצד שני אני לא אשקיע בחישוקים.
אז לי כרגע הבעיה פתורה.
אסף.
הציעו לך חישוקים 16.5 שזה המידה של ההאמר. אני רק אומר.
בתכלס אתה יכול לישם איזה גלגל שמתאים למעגל חלוקה. גם ככה זה רק כדי להזיז אותה ממקום למקום.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.