התחברות

צפייה בגרסה מלאה : יעוץ לפני קנייה רכב שטח ראשון

eladbu
19-05-17, 16:03
שלום אני רווק בין 24 מעוניין לקנות רכב שישמש אותי בנסיעות יומיומיות במהלך השבוע ובירידה לשטח כפעמים בחודש כרגע מתלבט בין
היונדאי גאלופר הקצר , הסוזוקי ויטרה או הגימני.

הדגשים החשובים לי ביותר הם אמינות הרכב ,
עלויות אחזקה וכמובן יכולות השטח.
תקציב כ 35000-40000
כולל יישור קו

תודה מראש לכל המגיבים

גיא
19-05-17, 16:25
השאלה הזאת עולה פה כל שלושה ימים.
תשובה: ג'מני

NEXT
:)

eladbu
19-05-17, 16:32
השאלה הזאת עולה פה כל שלושה ימים.
תשובה: ג'מני

NEXT
:)

אתה יכול לפרט טיפה כי לא מצאתי השוואה בין הרכבים האלה

גיא
19-05-17, 16:36
למשל

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=103662

Sent from my Pixel using Tapatalk

eladbu
19-05-17, 16:51
למשל

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=103662

Sent from my Pixel using Tapatalk

אני מבין ומכיר את העובדה שהגימיני זה הרכב השולט בשווק ולכן גם המחיר שלו בהתאם אבל לפני הקנייה אני בכל זאת מעוניין להבין יותר למה ולא למה הגימיני טוב אלה למה אתה פוסל את שני הדגמים הנוספים

eladbu
19-05-17, 16:56
אני מבין ומכיר את העובדה שהגימיני זה הרכב השולט בשווק ולכן גם המחיר שלו בהתאם אבל לפני הקנייה אני בכל זאת מעוניין להבין יותר למה ולא למה הגימיני טוב אלה למה הוא עדיף על הדגמים האחרים.
פשוט ברוב הפורומים גימיני נהיה מותג בגלל זה הוא גם נמכר לא מעט פעמים מעל המחירון

אם מישהו יכול להשקיע מעט זמן בהשוואה בין הדגמים זה יעזור לי ממש ואני מאמין שגם להרבה חברי פורום נוספים.
תודה מראש

erezgur
19-05-17, 18:31
ברוך הבא לפורום,

בראש הפורום הזה יש הודעה דביקה עם מספר שאלות שכל מי שמבקש להתייעץ לגבי רכישת רכב שטח מתבקש לענות עליהן - זה מאד עוזר למי שמוכן לסייע ויש כאן רבים כאלו.

מכיון ששאלות דומות נשאלות כאן בתדירות גבוהה, השיטה הנכונה יותר לך וגם לכל שאר הקוראים בעתיד - הינה לחפש קודם כל בפורום את המידע על הרכבים השונים ואז להיות מסוגל לשאול מספר שאלות נקודתיות שיחדדו היבטים לא ברורים לשואל ואולי יעוררו דיון ענייני שיסייע בקבלת ההחלטה.

קשה לצפות שמספר פעמים בשבוע מישהו יטרח ויכין השוואה בין מספר דגמי רכבים לטובת קונה פוטנציאלי, כי זו עבודה אינסופית ושוחקת... הדרך הנכונה כפי שציינתי היא הפוכה - עליך לחקור מעט ולשאול בהתאם לצורך שאלךות ספציפיות...

בהצלחה,

avikkllk
20-05-17, 09:47
אני אישית לא מת על היונדאי
אני מחזיק בסיפורי גראנד ויטרה לצורך ההשוואה דור 2 הוא לא נכנס לך בתקציב אבל אני ממש מרוצה איתי מטייל גם גימיני שנת 2005 עבירות פשוט מעולה

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

-->