צפייה בגרסה מלאה : ממיר קטליטי
שלום חברים,במהלך נסיעה הרכב החל פתאום להוציא עשן לבן בכמות אדירה. עצרתי וגררתי את הרכב למוסך. טרופר ארוך דיזל 2003.במוסך אבחנו שהלך הטורבו והחלפתי אותו בטורבו משופץ.אחרי הטיפול הרגשתי שהרכב מגמגם ורועד כאשר הוא בסל"ד נמוך (עצירה ברמזור למשל) בעיקר כשהוא קר, אך לא רק אז. לא משהו רציני מידי.הסחיבה של הרכב טובה, ומלבד הרעידות הללו, נראה שהרכב מתפקד מצויין.חזרתי למוסך הרכב נבדק (כולל חיבור מחשב) ולא נמצאה כל תקלה. הומלץ לי בחום להחליף ממיר קטליטי. הוסבר לי שאם לא אחליף את הממיר לא תיהיה לי אחריות לטורבו
אשמח לשמוע חוות דעתכם האם זה באמת מתחייב להחליף ממיר אחרי אירוע כזה. האם יש דרך לבדוק את הממיר מבלי לפרק אותו, מחירים וכד'.תודה
2003 עם איזה מנוע? יורו 2 או יורו 3?
ביורו 3 יש 2 ממירים, אחד מהם ממש מתחת הטורבו.
אני לא שמעתי אף פעם על תנאי כזה שצריך להחליף ממיר כדי שיהיה תוקף אחריות לטורבו.
נחזור להתחלה, טורבו בדרך כלל לא מת ככה סתם, יש סיבה של לחץ שמן נמוך או לא מספיק וכו'.
המוסך שהחליף את הטורבו שקרס והרכיב את הטורבו המשופץ פתח אגן שמן מנוע לבדוק את מסנני יניקת השמן?
ניקה ובדק את צינור הזנת השמן לטורבו?
בדק לחץ שמן לאחר הרכבת הטורבו?
רעידות וזיוף בסל"ד יכולים להיות מהמון סיבות, האם הרכב ניבדק בעזרת טק2 בזמן נסיעת מבחן?
ממיר קטליטי אמור להדליק נורה
לי הלך אחד וגם לי יש 2 אחד במנוע ואחד מתחת לרכב מדובר בסוזוקי גרנד ויטרה 2007
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
בטרופר דיזל אין התראת נורה או קוד תקלה על ממיר.
איך מזהים ממיר תקול??
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
הסחיבה של הרכב נפגעת בעיקר, אבל אפשר גם בטק2 עפ"י פרמטרים מסויימים, אבל קשה להגיע לזה באופן וודאי, לפעמים הממיר מפורק בפנים אז שומעים את הרעש, לכן קח בחשבון שרכב דיזל כזה בן 15 בערך עם ממיר מקורי סביר להניח שעפ"י בדיקות מסויימיות יצטרך החלפה כדי לשלול תקלה כזו.
תודה לכל המשיבים .
האם יש סימנים מוקדמים לבעיה בטורבו או פעולות שאפשר לבצע לפני שהטורבו קורס ?
תודה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.