התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שילוח חבילה בGCX- או איך אומרים "קטסטרופה" בלי להעליב

hadtomer
22-05-17, 08:22
חברים - בלי לפגוע חלילה בחברת השילוח GCX- אך אני ממליץ לכם בחום להימנע משירותיה או לפחות לתת כמה שיותר אמצעים למשלח כדי שיוכל לאתר אתכם או לפחות לקבל את החבילה בחזרה. העיניין אינו אישורי משרד תחבורה וכיו"ב- אלא פשוט העובדה שהחברה הזו מאבדת חבילות.

מבירור שערכתי עולה שהם פחות או יותר חולשים על שוק השילוח מהמזרח הרחוק- וגם חלקית מארה"ב וזו פשוט מכה. לפני כמה חודשים רכשתי מתקן לגג, חלק שקשה לומר שהוא קטן במיוחד או זול במיוחד. בטבלת המעקב נרשם שהחלק הגיע לארץ. שוחרר ממכס - ואז לפתע הופיעו לי התראות שהחברה מנסה למסור אותו ושאני לא מקבל את החלק. אחרי שיחות למוקד השרות שלהם- שנמשכו כל אחת מעל 30 דקות עקב המתנה (אל תבחרו באופציה של חזרה למספר שלכם, הם לא חוזרים) שוחחתי עם פקידה גסת רוח במיוחד, שהסבירה לי שהחלק נמסר לי-וכל זה בעודי על המחשב רואה בטבלה שהוא לא נמסר. או שהם מנסים למסור לי ואני מסרב לקבל (אני רוצה את החלק שלי- מה מסרב?). הזוי לחלוטין. אחרי הרבה עבודה בלשית הגעתי (פיזית) למטה ההנהלה של חברת האם שלהם, השארתי מכתב (!) ולפתע החבילה הגיעה, לאחר חיפוש של החבילה, שפשוט אבדה ועמדה להישלח בחזרה לארה"ב.

במקרה האחרון- חבילה מSUMMIT דווחה על ידם כ"לא מצליחים לאתר את הנמען", עובדה תמוהה בהתחשב בעובדה שסיפקתי את כל הפרטים. שוב שיחה למוקד- שוב המתנה. שוב גסות רוח. ותשובה שהחבילה כלל לא הגיעה לישראל - בעוד שבTRACKING כתוב בפירוש שהיא בארץ, שוחררה ממכס וכו. הפעם נמנעתי מהגעה להנהלה, הסתפקתי בטלפון למטה חברת האם שלהם (שאגב נקראת קריאף אלבטרוס שילוח)- והסבר ממושך על מהות העיניין. תוך יום הגיע טלפון-החבילה כמובן בדואר בבני ברק מחכה לי- אלא שלא סיפקו מספר עיקוב של דואר ישראל, מה שדרש ממני לעמוד בדואר ולסרב להתפנות עד שמישהו יואיל לחפש בהרי החבילות. בסוף איתרתי את החבילה לפי הלוגו של SUMMIT.

ועכשיו? חולצה. פאקינג חולצה (דווקא מגניבה, עם כזה ציור של רכב שטח וכיתוב מצחיק) שגם כן- פשוט לא מצליחים למסור. כי הפרטים שסיפקתי (שאגב נכונים לחלוטין-אני די יסודי) פשוט לא מספיק טובים כדי שימצאו אותי.

בקיצור- יכולים לבחור UPS או משהו כזה? אז זה בהחלט עדיף.

נדב42
22-05-17, 08:42
חברים - בלי לפגוע חלילה בחברת השילוח GCX- אך אני ממליץ לכם בחום להימנע משירותיה
זו קצת סתירה פנימית, לא ?

נשמע לי מוזר הסיפור, מבלי לפקפק באמינות המספר...
GCX הם אחת החברות הקרצייתיות ביותר ביצירת קשר עם המקבל - לפחות 3 מסרונים לכל חבילה, בקשה לאימות כתובת המסירה, הזנת ת.ז. לחבילות שכוללות תשלום מכס (בגלובל שיפינג של איביי).

תומר, אתה בטוח שלא פספסת מסרונים מהם ? הזנת מספר טלפון כשמסרת כתובת למשלוח (חשוב !) ?

elephant man
22-05-17, 08:46
לי יש חוויה הפוכה בתכלית.
3 משלוחים בזה אחר זה, הגיעו עד מפתן דלתי. ואני גר ביישוב קהילתי בלי כתובות- כלומר בווייז תגיע לשער וזהו.
פעם ראשונה ששליח אומר שעה ועומד בה.
מודיע לי גם 15 ד' לפני הגעה ליישוב שלי והכל באדיבות ומקצועיות.
אמנם, אף אחד מהמשלוחים לא היה גדול מדי או מאתגר (מבחינת אישורים).
מקווה שכשאצטרך את שירותי המשרד שלהם, החוויה החיובית תמשיך.

boaz avrahami
22-05-17, 08:49
לי היה 2 נסיונות איתם מתוכם 1 קטסטרופה.

אין מענה משרות לקוחות.
לא אשלח דרכם

thebips
22-05-17, 08:50
הזמנתי טבלט מ EBAY ע"י Global Shipping Program והם משתמשים אם בGCX החבילה הגיע ארצה שלוש פעמים (פעמים חזרה לארה"ב) את החבילה קבלתי בסיסיות לודש וחצי אחרי התאריך האחרון למסירה (קבלתי החזר כספי).

נדב42
22-05-17, 08:56
מאז האינסידנט עם יושופס אין לי חברה מועדפת בארץ, ואני בינתיים מפזר סיכונים ...
מעולם לא נזקקתי לשירות הלקוחות של GCX (מעל 10 משלוחים איתם), ולפי מה שכותבים כאן, כנראה ששירות הלקוחות היא חוליה חלשה אצלהם.

שאלה (חוזרת) למאוכזבים: האם בכתובת למשלוח רשמתם גם את מספר הסלולאר שלכם ?

thebips
22-05-17, 09:05
שאלה (חוזרת) למאוכזבים: האם בכתובת למשלוח רשמתם גם את מספר הסלולאר שלכם ?

רושם סלולרי, מעדכן כתובת גם בעברית (דרך לינק שהם שולחים)

אמיר ב.א
22-05-17, 09:52
אצלי גם היו כמה קטעים לא ברורים איתם ,

החבילה הייתה עם כל הפרטים ובכל זאת לא הצליחו למסור ולא יצרו קשר ,

אחרי שיצרתי איתם קשר , נימצאה החבילה ונימסרה.

itayhi
22-05-17, 11:00
גם לי יש רק חוויות חיוביות איתם. שני משלוחים
הגיעו במהירות ובקלות עד לידיים שלי.

ריתי

נדב42
22-05-17, 11:28
מממ... מעניין.... יש כאן שונות קיצונית בחוויה ...
כנראה שמה שמגיע במכה ראשונה עבד טוב, ומה שלא ... מתברבר לגמרי ...
מעניין (רק לספק את הסקרנות) אם יש לזה שיוך גיאוגרפי... בת"א לא נתקלתי באף בעייה ...

-->