צפייה בגרסה מלאה : מחפש מבחן השוואתי מיצובישי האנטר (עדיפןת עד 2009) לניסאן נבארה. מישהו מכיר?
לא מכיר מבחן אבל כן נוסע על שני אלו (מודלים קצת יותר חדשים).
הנבארה יותר חזקה ונוחה לנסיעה, אפס יכולת שטח (הרכב נמוך בצורה מביכה). שילוב טרנספר עם כפתור חשמלי.
ההאנטר יותר מחוספס בכביש, נסיעה פחות נעימה, ויותר חלש, עם הגה יותר כבד ומושבים קשיחים יותר, אבל אפשר וכדאי לרדת איתו מהכביש. שילוב טרנספר (סופר סלקט) עם ידית כמו שאנחנו אוהבים.
לשניהם אופציה לנעילת דיפרנציאל אחורי, בשני האקזמפלרים שבהם אני נוסע אין :'(.
לא מכיר משקלי העמסה, אבל מצד שני כאן זה ג'יפולוג ולא קבלנולוג... ;-)
יש לי האנטר 2009
נוסע בסדר גמור בשטח , אם כי קצת נמוך , במיוחד אחרי שנסעתי 10 שנים בדפנדר :)
יש לי את הדגם של 178 כ"ס - ממש לא חסר כוח !
מבחינת בעיות - יש עניין של EGR - המערכת + סעפת יניקה ניסתמת די מהר בגלל פיח.
כמו שאייל אמר - יותר מתאים לשטח מהניסאן.
יש ביקוש לרכבים האלה , וקשה למצוא רכב סביר , 95% מהרכבים מגיעים מקבלנים ואנשי מקצוע שדי שוחטים אותם.
תודה חברים,
המלצות\דגשים מה לבדוק בהאנטר לפני קניה?
הנה :
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/103919-%D7%90%D7%99%D7%96%D7%94-%D7%94%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%A8-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%93-70-%D7%90%D7%9C%D7%A3-%D7%95%D7%9E%D7%94-%D7%9C%D7%91%D7%93%D7%95%D7%A7-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%A9%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D
נוסע על נבארה כבר 8 שנים, מביא אותי בשטח לכל מקום שכל טנדר אחר מגיע ללא בעיות מיוחדות.
נוח אמין ומרווח פנימית.
אני החלפתי בולמים וקפיצים מה שהעלה את המרווח לכ23 ס"מ, אבל גם לפני, לא נתקלתי בבעיות.
הדגם שלי הוא ללא נעילה אבל שוקל להוסיף.
כמה אנשים אתה הולך להסיע? האם יהיה שימוש לספסל האחורי? כאן יש יתרון למיצובישי.
כמה אנשים אתה הולך להסיע? האם יהיה שימוש לספסל האחורי? כאן יש יתרון למיצובישי.
ביום יום רק את עצמי אבל היעוד הוא רכב טיולים משפחתי כך שיש מצב סביר שהאישה תשב מאחור עם כסאות בטיחות של הילדים
שוב מניסיון על הנבארה, המרווח הפנימי שלו יותר גדול מכל טנדר בשנתונים האלו כולל במושב האחורי.
משהו ששכחתי לציין בתגובה קודמת זה שהוא היחיד בשנתונים האלו עם אישור גרירה ברשיון של 3 טון.
את המיצובישי אני מכיר מנסיעת מבחן שעשיתי ב2008 גם לצורך השואה ולפחות לי ואני רחוק מלהיות גדול ממדים הניסאן היה הרבה יותר נוח ומרווח, מעבר ליכולות אחרות שעדיפות בעיניי
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
1+ ליניב
הנבארה מרגישה הרבה יותר איכותית.
מרווח יותר בקבינה, תנוחת ישיבה הרבה יותר נוחה, איכות נסיעה וספיגת מהמורות/דרכים משובשות עדיפה בהרבה על ההאנטר.
בהאנטר התחושה בנהיגה כאילו אתה יושב על רצפת הרכב, נוחות כללית עלובה ביותר.
מבחינת אמינות , כרגע עובד בחברה שכל רכבי השירות שלה הינם נבארה, עמוסה קבוע כל הזמן, כל הנהגים /עובדים מרוצים מאוד ומדווחים על אמינות טובה ללא בעיות משמעותיות.
לדעתי כדאי לבדוק זמינות חלפים הפסיקו לייבא את הנבארה.
גילוי נאות:כרגע עובד בחברת קרסו אך לא בתחום הרכב הקל ואין לי שום אינטרס לקדם את הרכב הנל או כל רכב פרטי אחר .
שוב מניסיון על הנבארה, המרווח הפנימי שלו יותר גדול מכל טנדר בשנתונים האלו כולל במושב האחורי.
משהו ששכחתי לציין בתגובה קודמת זה שהוא היחיד בשנתונים האלו עם אישור גרירה ברשיון של 3 טון.
את המיצובישי אני מכיר מנסיעת מבחן שעשיתי ב2008 גם לצורך השואה ולפחות לי ואני רחוק מלהיות גדול ממדים הניסאן היה הרבה יותר נוח ומרווח, מעבר ליכולות אחרות שעדיפות בעיניי
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
תודה! אני 1.87 ואישתי 1.75 כך שרלוונטי מאוד המרווח הפנימי. אשמח לשמוע מה הם הפלוסים הנוספים מבחינתך
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.