התחברות

צפייה בגרסה מלאה : טאבלט ללא GPS מובנה

qpon12
07-06-17, 09:16
למבינים.
יש לי טאבלט CHUWI HI12 כאשר אני מחבר GPS חיצוני הוא עובד רק כאשר אני פותח את מפות גוגל מאפ,
וכאשר אני פותח עמוד ענן לא מגיב הGPS.
עזרתכם
אודה
אפשר גם בנייד 052-5507783
או במייל [email protected]

erezgur
07-06-17, 12:52
חלונות או אנדרואיד?
אם איזו תוכנה אתה מתקשר עם המקלט החיצוני?
תתקין יישום כמו GPS status ולבדוק עימו, גוגל מפות יודע להעזר גם במיקום מבוסס ויפי, קירוב למיקום וכו' וכן זו לא אינדיקציה.

כתבתי מספר פעמים בעבר, אין טעם להיכנס להרפתקה של טאבלט ללא gos מובנה...

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

מאיר אלוני
07-06-17, 13:11
ארז, נראה לי שבמכשיר הזה יש גם וינדוס וגם אנדרואיד, לא מכיר את עמוד ענן אבל נראה לי שהוא צריך להגדיר את ה-COM בעמוד ענן

erezgur
07-06-17, 15:22
מאיר, בגלל שלטבלט הזה יש שתי מערכות הפעלה, שאלתי את פות"ש על איזו מערכת הפעלה הוא מדבר.

כנראה באמת לא שמתי לב לסיפא של השאלה - אם מדובר בחלונות, אזי אין יישום עמוד ענן לחלונות ואין משמעות למספר היציאה (COM Port) ולכן הוא מדבר על אנדרואיד ולכן:
1. באנדרואיד אין הגדרות לשינוי COM.
2. צריך להתקין יישום המתקשר עם ה-GPS החיצוני ומדמה עבור שאר היישומים GPS מובנה עימו הם יודעים לעבוד. בעבר "שיחקתי" עם מספר תוכנות כאלו ואולי גם כתבתי כאן המלצה על אחת מהן, כבר לא זוכר. אפשר לנסות תוכנות כמו https://play.google.com/store/apps/details?id=googoo.android.btgps&hl=en אבל ייתכן שבאנדרואיד 6 ומעלה יש קצת שינויים ומגבלות הנובעות משינויים במנגנון ההרשאות...

נמתין לעדכון של פותח השרשור ונמשיך משם...

erezgur
08-06-17, 10:27
יש לי טאבלט CHUWI HI12 כאשר אני מחבר GPS חיצוני הוא עובד רק כאשר אני פותח את מפות גוגל מאפ,
וכאשר אני פותח עמוד ענן לא מגיב הGPS.
עזרתכם
אפשר גם בנייד ....
או במייל ...
האם יש חדש?
יש תשובות להערות לשאלות / הצעות ?

נ.ב. - חבל שלא פתחת בפורום היעודי לנושאי ניווט ו-GPS, כדי שאפשר יהיה לרבז את הידע במקום המתאים...

-->