צפייה בגרסה מלאה : בילטונג
למישהו יש מושג מאיפה ניתן להזמין בשר בילטונג?מותר לשלוח את זה בדואר?
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
תחפש באתר ותגלה איך עושים לבד.
Sent from my Android using Tapatalk ישוחרר ברנרד
six 4 life
15-06-17, 23:18
חפש בפייסבוק ארז בילטונג ישראלי.
GodsFather
15-06-17, 23:50
חפש shmiltong בפייסבוק. הבחור עושה פלאים וגם משווק לחנויות.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
תחפש באתר ותגלה איך עושים לבד.
Sent from my Android using Tapatalk ישוחרר ברנרד
+++
הרבה יותר פשוט ממה שחושבת.
בילדונג-בשר איכותי מיובש בנוסח דרום-אפריקה לטיולי שטח מדבריים (http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/86288-בילדונג-בשר-איכותי-מיובש-בנוסח-דרום-אפריקה-לטיולי-שטח-מדבריים)
תודה דורון.
שמעתי לעצתך ואני מנסה להכין לבד.
בקרוב אעדכן איך יצא.
בינתיים מוסיף תמונה להתרשמות כלליתhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20170703/907a54a6dd91ee394e83ca8f5f4f11e0.jpg
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
boaz avrahami
03-07-17, 21:08
נראה טוב. חתכת נכון, בניצב לסיבים.
איך אתה הולך לתבלן וליבש?
הוספתי רוטב טריאקי,מלח,אבקת שום וקצת נוזל עישון מהחנות של הרוסים.6 שעות בתנור והרבה תקווה...
אתה מוזמן לבוא לטעום.מקווה שיצא אכיל :)
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
boaz avrahami
03-07-17, 21:26
אני אשמח לטעום [emoji4]
חסר לך תבלין מרכזי-
זרעי כוסברה כתושה.
אני שם גם כזה
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170703/547ca04ae16b187f029bce347a17dbee.jpg
לא נכון,
עם הסיבים!
(סתם, תלוי איך אתה אוהב את זה)
הבילטונג, היחסית רך נעשה כמו שחתכת. הקשה יותר, זה שלועסים לנצח, נעשה לאורך הסיבים ומיובש יותר. בד"כ נעשה מבשר רזה. בדרא"פ מ"גיים", שזה בשר ציד. כלומר משפחת האנטילופות למיניהן.
אישית, אני הרבה יותר מתחבר אל ה"לאורך".
אני מוסיף קצת צילי ורוזמרין קצוץ דק.
בלי כוסברה, סתם כי לא חשבתי על זה.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
boaz avrahami
03-07-17, 21:51
זרעי כוסברה כבושים דק זה מה שנותן את הטעם המקורי
אלה שנכנסים בשיניים?
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
boaz avrahami
03-07-17, 22:17
אם כותשים או טוחנים היטב אז לא.
זרעי כוסברה כבושים דק זה מה שנותן את הטעם המקורי
מה זה מקורי?.. אלף וריאציות וטעמים..
ננסה בפעם הבאה להוסיף.
boaz avrahami
03-07-17, 23:20
מקורי זה ההוא הדרום אפריקאי
לפני אי-אלו שנים, במשך חודש וחצי לא היה רגע שלא הייתה לי חתיכה מזה בכיס..
חיפשתי מתכון מקומי והכל התחיל ב״קח 50קג בשר..״, אז די ויתרתי על לנסות לבד.
ניסיתי כל סוג שמצאתי, בשר צייד לסוגיו, יען, ותכלס, פרה היה הכי טעים.
boaz avrahami
04-07-17, 02:00
מויקיפדיה
The most common ingredients of biltong are:[6][7]
Meat
Black pepper
Coriander
Salt
Vinegar
Modern-day ingredients sometimes added include: balsamic vinegar or malt vinegar, sugar, dry ground chili peppers, nutmeg, paprika, lemon juice, garlic, bicarbonate of soda, Worcestershire sauce,[8] onion powder, and saltpetre.
אחרי 6 שעות בתנור,יצא פצצה.
הבעיה היחידה היא שאי אפשר להפסיק לנשנש את זה :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170705/c8085112714483e3439f6eb348c2f112.jpg
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
boaz avrahami
05-07-17, 20:22
6 שעות זה מעט מדי בדרך כלל.
שמת זרעי קוסברה בסוף?
לא.
בפעם הבאה...
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
אחרי 6 שעות בתנור,יצא פצצה.
הבעיה היחידה היא שאי אפשר להפסיק לנשנש את זה :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170705/c8085112714483e3439f6eb348c2f112.jpg
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
איזה נתח וכמה מעלות?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.