PDA

צפייה בגרסה מלאה : צריך עזרה בכיוון נקודת עצירה של תריס חשמלי

oferyuval
22-06-17, 15:39
את נקודת העצירה התחתונה של התריס, אני מכוון ללא קושי על ידי סיבוב הכפתור התחתון (ראה צילום).
הכפתור העליון לא משפיע על נקודת העצירה העליונה. התריס עוצר גבוה מדי (נבלע בארגז), וכמה שלא סובבתי נגד כיוון השעון (בכיוןן הסימן - ), לא עזר.
(כדי להיות בטוח שאני לא טועה בכיוון ניסיתי גם עם כיוון השעון).

מה עושים ?
האם יש לכפתור הכיוון טווח ? לא נראה שיש לו סוף או נקודת עצירה. האם בסוף ה"טווח" הוא חוזר לנקודת ההתחלה?
האם מפסקים אלו מתקלקלים ? אם כן איך מחליפים אותם ?

115500

חנן-ג'יפולוג
22-06-17, 15:46
נראה לי שאתה מחוץ לטווח הכיול כי לא חיברת את התריס למנוע, כשהמנוע היה במקום המתאים לזה.

כשהוא נבלע לך הכי למעלה ועוצר, סובב את המנוע ביחד עם התריס קומפלט כך שהתריס יהיה נמוך מהמקסימום הרצוי.

לחילופין, הורד את התריס למטה. נתק את התריס מהמנוע. סובב עם המתג את המנוע למטה עוד סיבוב או שניים, וחבר את התריס למנוע.
אח"כ תכייל מחדש.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk

Asaf-a
22-06-17, 19:05
את הכפתור העליון צריך לסובב לכיוום הפלוס, כמה שיותר לפלוס המנוע יעצור מוקדם יותר.

אם את הכפתור העליון תסובב לכיוום המינוס, המנוע יעצור את התריס גבוה מדי עד שנבלע

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Asaf-a
22-06-17, 19:07
הכפתור התחתון ששולט בטווח בירידה, לכיוון הפלוס המנוע יעצור יותר מאוחר (כלומר התריס יורד נמוך), ולכיוום המינוס יעצור מוקדם (התריס יהיה יותר גבוה)

Asaf-a
22-06-17, 19:10
ראה פתק עזר שאני שומר לטיפול בתריסים חשמליים בבית, יש לי 6 תריסים.... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170622/1cc3c2a56951f9fa99f1ee3e950eac67.jpg

Haim Zvi
06-07-17, 13:01
סובב עם מברגה צריך לפעמיים לסובב הרבה כדי להגיע לכוון

Sent from my iPhone using Tapatalk

Asaf-a
06-07-17, 18:00
צודק, התגרתי בגורל ולמחרת ההודעה ששמתי כתמיכה לפותח השירשור נקרעה לי רצועה ובעצמי הייתי צריך לטפל, המעניין שכנראה עקב נסיונות המנוע לאחר הקריעה והתקיעה כנראה שעקב הויברציות שני הברגים היו משוחררים לחלוטין ולגמרי לא בטווח והיה צריך לסובב הרבה.

-->