צפייה בגרסה מלאה : טרופר דיזל 2003- מה זה מוגבל החלקה ?
מה זה מוגבל החלקה ??
נניח : מעלה תלול עם בורות , גלגלים קדמיים על הקרקע גלגל אחורי ימני באויר...- נותן גאז גלגלים קדמיים מפרפרים גלגל אחורי ימני מסתובב וגלגל אחורי שמאלי לא זז... אם אתן עוד גאז יש נקודה שאחריה גם גלגל אחורי שמאלי יתחיל להסתובב ??
לא.מוגבל החלקה זה בעצם כמה חלקים שנימצאים בדיפרנציאל(אחורי בטרופר) שמורכבים מקלאצ׳ים וקפיצים, זה טוב כשזה חדש, עם הזמן זה נישחק עד כדי שמפסיק לעבוד והופך לדיפרנציאל פתוח.כשזה עבד זה תיפקד טוב כשגלגל מפרפר טיפה הכוח עדיין עובר לגלגל עם האחיזה והרכב מצליח להיתקדם.לא ניתן לשפץ.
אני לא אתווכח איתך על טרופר כי יש לך הרבה יותר נסיון אבל,
בזמנו ביררתי בשביל חבר, ויש קיטים לשיפוץ של הLsd.
איל אין מה להיתווכח, זה דיון...
בטרופר הכל יצוק אין אפשרות לפתוח ולהחליף חלקים, מה גם שאין קיט שיפוץ למיטב ידיעתי.
אני לא אתווכח איתך על טרופר כי יש לך הרבה יותר נסיון אבל,
בזמנו ביררתי בשביל חבר, ויש קיטים לשיפוץ של הLsd.
אשמח לקבל כיוון אם יש לך
יש דיון כאן:
http://www.pirate4x4.com/forum#/topics/603807?page=1
לדנה ספייסר יש קיטים לשיפוץ track-lock בסרני דנה 44 ו60.
אם אתה במעלה תלול עם בורות .. איך יהיה שגלגל אחורי יהיה באויר ?
הקדמיים הם אלו שעולים.
:)
( כן .. אני יודע שזאת רק שאלה תאורטית .. )
אף פעם לא הצלבת בעלייה?
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
בגלגלים הקדמיים .. כל הזמן. בדאסטר למעשה זה בילט אין ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
הצלבה זה אחד לפנים ואחד מאחור ....יש לך רכב קסום. יותר טוב מהרוביקון
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
האחורי נוגע חלש. הקדמי עולה מטר באויר ... אבל הוא קסום ;) זה נכון
Sent from my iPhone using Tapatalk
מה זה מוגבל החלקה ??
נניח : מעלה תלול עם בורות , גלגלים קדמיים על הקרקע גלגל אחורי ימני באויר...- נותן גאז גלגלים קדמיים מפרפרים גלגל אחורי ימני מסתובב וגלגל אחורי שמאלי לא זז... אם אתן עוד גאז יש נקודה שאחריה גם גלגל אחורי שמאלי יתחיל להסתובב ??
אם אתה רוצה לבדוק את מצב המוגבל החלקה אצלך - תעלה את הרכב על ליפט/בוקים, תסובב ביד גלגל אחורי אחד - אם השני מסתובב לאותו כיוון - זה תקין אצלך, אם מסתובבים בכיוון מנוגד- לא תקין.
אם תפתח, תנקה קצת בפנים ותחליף שמן אולי גם תחזק את הפעולה של המוגבל הזה, השמן בדיפרנציאל כמו כל שמן מתפרק עם הזמן וכדאי להחליפו בשמן טרי (שמן ייעודי כמובן), כדי להפעיל את המוגבל החלקה יותר טוב - אתה יכול להשתמש בבלם היד כשגלגל באויר וכך תהיה התנגדות מספקת שתפעיל את שני הגלגלים. מה שכן - זה יחליש לך מן הסתם את בלם היד..
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.