צפייה בגרסה מלאה : Article: סובב ישראל בקמפר: חלק שני - שבעה ימים בדרום
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3817-%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%91-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%91%D7%A7%D7%9E%D7%A4%D7%A8-%D7%97%D7%9C%D7%A7-%D7%A9%D7%A0%D7%99-%D7%A9%D7%91%D7%A2%D7%94-%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%9D
מד-הים.
את הבחור עם הקטנוע שפגשתם גם אני פגשתי בגב צניפים בהזדמנות אחרת. קצת משוגע אבל מהסוג החיובי.
גם אצלי הגדול מתקרב לבר מצווה, אם אצליח להפרד מהפחד של להשאיר "בן משפחה" ללא השגחה אז ללא ספק גם אנחנו נצא לטיול כזה.
נהנתי לקרא!
קיבלתי השראה!
חנן גולומבק
05-07-17, 07:18
נהדררררררררררררר, מעורר השראה.
liontamer84
05-07-17, 10:03
אדיר ברמה אחרת!
מדהים. על הכתיבה, הרכב וכמובן המסע עצמו!
דרך אגב, אני נכנסתי לים המלח בפתח שיש בגדר ליד המחסום של דרגות.
היו שם מליוני אנשים ( ורכבים )
boaz avrahami
09-07-17, 14:13
אסף,
הצלחת להעביר את החוויה בצורה נפלאה ומרגשת. חוויה בהחלט יוצאת דופן.
מדהים איך אפשר לטייל במדינה שלנו כמעט כמו תיירים ולחוות את המקומות הכל כך מוכרים בדרך שונה.
תודה רבה על השיתוף!
בועז
תודה לכולם... עכשיו תורכם.
דרך אגב, אני נכנסתי לים המלח בפתח שיש בגדר ליד המחסום של דרגות.
היו שם מליוני אנשים ( ורכבים )
כשהיינו היה סגור וחתום. יכול להיות באופן זמני אבל נראה מאוד קבוע ומושקע בחפירות סוללות וסלעים.
אסף.
בשבוע שלפני פסח, בחוצה ישראל שלנו, היה פתוח, וגם בשבועות האחרון.
בכל מקרה, זו לא הייתה ירידה ראויה לקמפר, אני בספק גדול אם היית מצליח לעלות חזרה.
יש ירידה ממש צמוד למחסום מדרום, ועוד אחת דרומית לפני העיקול בכביש עוד ירידות בקצה הגדר בטיחות.
מכיר. הכל היה סגור..... ולמטה לא היה אף רכב.
אסף.
מכיר. הכל היה סגור..... ולמטה לא היה אף רכב.
אסף.
מוזר ..
יש לי צילומים שאני לא יודע אם זה נבון להעלות .. אבל חבל שהפסדתם חוף כמו של פעם. לפני ששנו גדר בכל פינה כדי לשמר עבור אף אחד ...
זה חוף שירדתי אליו בעבר לא פעם... כך שאני מכיר את הירידה והשבילים. אז אני לא מצליח להבין מי חסם והאם זה היה במיוחד לפסח. אבל זה בהחלט היה מבאס ומצד שני בכזה מסע לא מתבאסים. נוסעים הלאה.
אסף.
זה חוף שירדתי אליו בעבר לא פעם... כך שאני מכיר את הירידה והשבילים. אז אני לא מצליח להבין מי חסם והאם זה היה במיוחד לפסח. אבל זה בהחלט היה מבאס ומצד שני בכזה מסע לא מתבאסים. נוסעים הלאה.
אסף.
כל הכבוד !
Sent from my iPhone using Tapatalk
תותח אחלה כתבה
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
אסף.
פתוח כל השנה. ירדתי לשם עם הטנדר גם בתחילת מרץ וגם בסוף אפריל.
חבר שירד ועלה לשם עם באס 2 על 4 בתחילת אפריל (הוא לא ירד מהמחסום אלא מהירידה שבהמשך).
https://www.facebook.com/ilan.sherman/videos/vb.653891364/10154556682766365/?type=2&theater
זה המקום ואכן הוא צודק. כמות הזבל וסירחון שם היתה מבאסת עד מוות מה גם שהייתי שם עם תיירים מחו׳ל והתביישתי עד מוות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.