צפייה בגרסה מלאה : שברולט S10 בלייזר 90 - מחפש רכב לחלקים
שלום חברה,
אני חדש בפורום זה לכן אשמח לקבל עזרה.
יש לי S10 בלייזר שנת 90, נסע 163,000 קילומטרים, ייבוא אישי.
יש בו כמה בעיות כמו זגגות תקועות לא מרימות, בעייה במזגן, תקרה פנימית, אודומטר דיגיטלי עם כמה אזורים כבויים, ועוד.
הרכב 2X4.
אני חושב לשפץ אותו אך לפני אני מחפש לקנות רכם שלם לפירוק בתקווה למצוא כמה חלקים.
אשמח לקבל עזרה.
יש פה בפורום בחור בשם itayhi (http://www.jeepolog.com/forums/member.php/430-itayhi). צור איתו קשר. יש לו רכב דומה לפרוק.
תודה נמרוד.
יש לי ג׳ימי מודל 96. בספק שהחלקים שהוא
כותב עליהם, יתאימו.
אם כן, מוזמן פותח הפוסט לפנות אלי בשמחה.
הטלפון בחתימה.
איתי
בוקר טוב חברים ותודה על התגובות.
למיטב ידיעתי ג'ימי 96 לא מתאים..ב95 הדגם עבר מתיחת פנים ושינויים כמעט בכל חלקי הרכב. דגמים מתאימים הן מסביבות 88-94.
הרכב עם מנוע 4.3 כך שמנוע זה נכנס בשנת 90(או שנה לפני) שהחליף את ה 2.8 ליטר. אני לא יודע אם הדגם הזה היה בייבוא סדיר לארץ.
אם מישהו מכיר בעל רכב דומה או מוסכים שיש להם ניסיון עם רכבים אלה אשמח לקבל את פרטיהם. עם השנים היה לי קשה מאוד למצוא חלקי חילוף לרכב או מוסכים עם ניסיון ברכב זה.
תודה לכם.
בוקר טוב
מדובר על גימי קטן ,לא? כמו סונומה עד מודל 1993?
כן, נדמה לי עד שנת 94. הדגם הוא 2X4 ושתי דלתות ספורט וואן.
אצרף תמונות בהקדם.
יש בחור בשם תומר אהרוני שמחזיק 2 רכבים כאלה, אחד 4X4 ואחד טנדר 2X4. למיטב ידיעתי הם חבורה של כמה כלים כאלו.
שלחתי לך את הטלפון שלו בפרטי.
אם תרצה יש לי בלייזר 2על4 מפורקת יש קצת חלקים
0506504300
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.