PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה על מטען בטיסות (או האם יתייחסו אלי כטרוריסט אם אעלה למטוס עם נעילה גדולה)

hadtomer
22-07-17, 19:13
היי.

מתוקף עבודה, אני נוסע לא מעט לחו"ל.

אלא שכעת יש לי ג'יפ - ובניגוד לספורטאז', שחלקים שווים עבורו היו רק בקוריאה, לג'יפ באמת יש הכל בכל חור. הבאתי לו כבר כמה דברים קטנים מגרמניה איתי במזוודה וגם נעילת לאנצ'בוקס אחת במזוודה מארה"ב, אלא שאלה היו חבילות קטנות. מן הסתם, אני לא צריך לספר לכם כמה כסף חוסכים ב"יבוא מזוודה" - אך בתכלס אף אחד לא אוהב לשלם מכס וגם לא דמי משלוח, שלא לדבר על אינקוויזיציית משרד התחבורה והצורך בהצגת אישורים לכל בורג.

אקיצר, עוד כחודש עלי לנסוע לארה"ב ליומיים שלושה - ואני חושב ברצינות לשוב עם מזוודה שתכיל נעילה קדמית של OX. (אין צורך להיכנס להיבטי מכס, האם אעבור מסלול ירוק וכו -אני נוסע בממוצע 10 עד 15 פעמים בשנה, מכיר הכל).

שאלתי היא אחרת: בהנחה שאני מגיע עם מזוודה שכוללת יחסי העברה לחבר, נעילת OX עבורי (שנראית כמו פצצה גרעינית קטנה) ועוד כמה תופינים קטנים - מה הסיכוי שבכלל יתנו לי לעלות למטוס בלי לעצור את השדה ולצעוק "גט הים!! אל קיידה!! ביג ביג פצצה!!".

(אין לי שום בעיה עם לשלוח את המזודה וכו, זה בכלל לא מעניין אותי).

IlanHadar
22-07-17, 20:07
אני בניתי את כל הג'יפ שלי ככה.
הבאתי נעילת OX גם.

אין שום בעיה, תדאג רק להדביק לנעילה חשבונית שמסבירה מה זה לעובד ה TSA שיפתח לך המזוודה.
שוקל הרבה קח בחשבון, שלח בשני תיקים.

GodsFather
22-07-17, 22:24
הבאתי סרן קידמי קומפלט במזוודה לפני מספר חודשים.

סבבה?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

amitaikl
23-07-17, 03:36
הבאתי סרן קידמי קומפלט במזוודה לפני מספר חודשים.

סבבה?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

ככה? https://youtu.be/3h4HRJ_eMA0?t=80

דרור ברלי
23-07-17, 07:42
רק אל תנסה להכניס למזוודה גם בולמים והכל יהיה בסדר.
עם נעילה הם מסתדרים. לבולמים (שזה בעצם בלון גז קטן) אין להם סבלנות.

asafk
23-07-17, 09:32
עם ברזלים ולא משנה איך זה נראה (״חלקים מכניים״ מבחינת העובד בשדה התעופה) אין בעיה.
גם אם תהיה בעית משקל שפתרת על ידי תשלום על משקל יתר.

אסף.

IlanHadar
23-07-17, 11:28
רק אל תנסה להכניס למזוודה גם בולמים והכל יהיה בסדר.
עם נעילה הם מסתדרים. לבולמים (שזה בעצם בלון גז קטן) אין להם סבלנות.

לא לגמרי מדוייק, אבל לא נחזור על הדיון שהיה בנושא. אני הבאתי כבר פעמיים בולמי גז במזוודה ללא בעיה כלשהי. נציג ה TSA אישר טלפונית שניתן להעלות בולמים לטיסה (הייתי נוכח בשיחה).

-->