צפייה בגרסה מלאה : חילוץ בסיסי
שלום לכולם,
מחר בבוקר אני מקבל את הגימני ובימים הקרובים אני ב - ל.כ לרכוש קומפרסור
אני רוצה לנצל את ההזדמנות לרכוש גם ציוד חילוץ בסיסי - 2 אנקולים ורצועה \ רצועות
לפי מה שקראתי בפורומים רצוי אנקולים ורצועות המחזיקות משקל כפול של הרכב, לפי זה אני מבין שאני צריך לרכוש ציוד המתאים ל - 3 טון
חשבתי לרכוש:
רצועת גרירה/הרמה צהובה 3 טון 10 מטר קריעה 1:7
רצועת הרמה צהובה 3 טון 5 מטר קריעה 1:7
2 אנקולי גרירה - 5/8 - 3.25 טון הרמה או 2 אנקולי גרירה 1/2 2 טון הרמה ?
כאמור האם זה אכן מה שמתאים לגימני ? משקלים ? אורכים ? אשמח לשמוע כמה דעות ?
הערה - ברור לי שיש עוד כלים רבים שנדרשים, אני מתחיל מאלו ולאחר מכן אוסיף עוד דברים לפי הצורך
תודה,
בריאן
רצועה שלושה מטר לחיבור בין שתי קצוות השילדה.
אותה מחברים לרצועה הארוכה.
האם יש לך נקודות עיגון מתאימות בגימיני?
תבדוק איזה גודל שאקלים מתחברים לאותן נקודות.
Sent from my Android using Tapatalk ישוחרר ברנרד
אני מציעה גם רצועה קצרה יותר של 3 מטר ברצועת סרן ויותר חשוב זה לבצעיה חיזוק לאוזני גרירה של הגימיני
תוכל גם להתיעץ עם צפריר מ-ל.כ, יש לו ניסיון עשיר בנושא :)
אחלה, אגב צפריר מסניף רמלה ?
כן, רמלה
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
אפ אתה רוצה אני מוכר רצועה 3 מטר חדשה בניילון שקניתי בל.כ. תוכל לחסוך כמה שקלים.
זה לא מונע ממך ללכת לל.כ. חוויה בפני עצמה רק תשמור על הארנק. כשמגיעים לשם יש נטיה לקנות הכל כי זה כמו לתת לילד להכנס לפיראט האדום עם קו אשראי פתוח...
Sent from my A0001 using Tapatalk
מכיוון שאתה לא יודע לאילו חילוצים תיקלע. אני ממליץ לקנות רצועות של לפחות 6 טון (אני נוסע גם עם 10-13t) . רצועת הרסן יכולה להיות של t3 כי היא מקופלת ל2. יהיה חבל אם תשתתף בחילוץ של רכבים כבדים והרצועות ייכשלו. כך גם תוכל לעבור עם הרצועות לרכב הבא (אם יהיה).
בנוסף, רצוי שהרצועה העיקרית תהיה ארוכה (לפחות 9 מ') כדי לאפשר חילוץ במקום בו לא ניתן להגיע עד הרכב (לי יש של 9מ' ועוד אנרגו קינטית של 15מ').
עריכה:
מישהו כבר שאל לפניך (חיפוש היה מניב):
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/41797-%D7%91%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%A8%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%A8%D7%94
כנס לקישורים שם וקרא גם אותם.
קודם כל תתחדש :)
דבר שני, כמובן שכשאתה נוסע לל.כ. אז תבוא עם הג'ימני, וכך תוכל לוודא (לפני התשלום) שהכל מתאים.
חוצמזה קח לך ג'ק בקבוק קטן/בינוני (או גם וגם, לפי התקציב) - הם מאוד נוחים לתקיעות קטנות ולא תופסים הרבה מקום.
שים לב שיש להם בחצר גם ג'קים צבאיים כאלו בגרושים, אבל הם לא תמיד מתגלים כאמינים - תבחר לפי החשק והתקציב ...
אולי מוקדם מדי בשבילך, אבל הייתי שם אתמול ובימים הקרובים הם מוציאים כמה הייליפטים במצב דנדש למדי לחצר המכרזים - לא יודע כמה יבקשו עליהם...
אגב, מפתח ונטילים עכשיו במבצע, 4 ש"ח במקום 9 ש"ח :)
לג'ימני רצועה של 2 טון (ירוקה 1:7) מספיקה בהחלט.
אכן קנה את הרצועה הכי ארוכה + רצועת רסן.
בזמן הקניה, שים לב שהשאקלים שאתה קונה מתאימים לג'ימני וקנה גם גדולים יותר, שאולי יתאימו לרכב השני.
אל תחלץ רכבים שמשמעותית גדולים יותר (הכוונה לתקיעות קשות) כי אתה תעשה נזק לעצמך.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.