צפייה בגרסה מלאה : התלבטות ברכישת פטישון
אהלן,
אני צריך לקנות פטישון בקצה הגבוה של הסקאלה. מתלבט בין מילווקי PH 28 X (http://www.delco.co.il/p/286-%D7%A4%D7%98%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%9F-28-%D7%9E'%D7%9E-%D7%A4%D7%95%D7%98%D7%A8-%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%9C%D7%A3), דוולט D25144K, (http://www.polack.co.il/item-5323/%D7%A4%D7%98%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%9F-28-%D7%9E%D7%9E-%D7%A4%D7%95%D7%98%D7%A8-%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%9C%D7%A3) מקיטה HR2630 (http://www.mtr-ltd.co.il/items/960873-%D7%A4%D7%98%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%9F-800w-%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%A4%D7%95%D7%98%D7%A8-%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%9C%D7%A3-3-%D7%9E%D7%A6%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%93%D7%92%D7%9D-HR2630-%D7%9E%D7%A7%D7%99%D7%98%D7%94-Makita) והיטאצ'י DH28PCY (http://www.magzal.co.il/item-5148/%D7%A4%D7%98%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%9F-24-%D7%9E-%D7%9E-%D7%9E%D7%91%D7%98%D7%9C-%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%95%D7%91-Hitachi-DH24PC3).
מעיון ברחבי האינטרנרט אני מתרשם שהמילווקי (שמעולם לא היה בבעלותי מכשיר שלהם) הם מותג שנחשב אמין מאד וכמו כן עפ"י רוב החזק ביותר בקטגוריה נתונה על אף נתוני יצרן זהים ובנוסף בא עם שנתיים אחריות, אבל יקר משמעותית מהשאר.
על פניו, שילוב הנתונים של ההיטאצ'י ותג המחיר שלו נראים כהשקעה הכי יעילה, אבל אני מתלבט לגבי העמידות שלו לאורך זמן, במיוחד לעומת שאר המותגים.
אשמח לכל הכוונה בנושא.
תודה רבה,
משה
מה השימוש הצפוי?
בד"כ, אנשי מקצוע שצריכים את "הקצה" כבר יודעים ומכירים איזו חברה מועדפת עליהם...
(קצת מוזר שהדיון הראשון שלך הוא אוף טופיק ומכיל לינקים למספר מקומות. אם אני חושד בעשרים, עימך הסליחה)
סער
מה השימוש הצפוי?
בד"כ, אנשי מקצוע שצריכים את "הקצה" כבר יודעים ומכירים איזו חברה מועדפת עליהם...
(קצת מוזר שהדיון הראשון שלך הוא אוף טופיק ומכיל לינקים למספר מקומות. אם אני חושד בעשרים, עימך הסליחה)
סער
השימוש הוא למשק חקלאי שלאורך הזמן הבנו שלשאול בכל פעם פטישון מהשכן לשלל קידוחים (מנירוסטה ובטון ועד עץ) זו שיטה לא משהו. האמת שיש לי נסיון טוב עם דיסק 9 מקיטה ודיסק 4.5 ומברגה נטענת של בוש.
יש בי אגב גם חשש כלשהו לגבי השירות של מילווקי בארץ, שיצא לי לקרוא עליו פעם או פעמיים דברים לא טובים.
(במה אני אמור להיות חשוד?)
תודה
boaz avrahami
09-08-17, 19:59
העדר קונה לרוב מקיטה.
אני עם העדר
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
אלא אם -
אתה צריך עוצמה גדולה מאוד מאוד/עובד במקום קבוע/פורס כבלים בכל מקרה/לא עובד במפלסים שונים...
מצטרף להמלצה על דגם עם סוללה, הטכנולוגיה בשלה והכלים עובדים מעולה, תשקיע בבטריות גדולות ותהנה מאוד מכלי בלי כבלים.
יש גם להילטי דגם מומלץ ע"י הקבלנים, יקר מאוד ולמי שעובד כל יום.
בהצלחה
אלא אם -
אתה צריך עוצמה גדולה מאוד מאוד/עובד במקום קבוע/פורס כבלים בכל מקרה/לא עובד במפלסים שונים...
מצטרף להמלצה על דגם עם סוללה, הטכנולוגיה בשלה והכלים עובדים מעולה, תשקיע בבטריות גדולות ותהנה מאוד מכלי בלי כבלים.
יש גם להילטי דגם מומלץ ע"י הקבלנים, יקר מאוד ולמי שעובד כל יום.
בהצלחה
אני חושב הפוך כשזה מגיע לסוללות: מי שלא עובד עם הכלי כל יום כל היום, עדיף לו כי יקנה מכשיר עם כבל - הוא יחזיק שנים לעומת סוללות שגם הטובות שבהן לא יחזיקו יותר מ4-5 שנים ואז יהיה מאוד יקר לקנות חדשות תואמות, כי כבר תתחלף טכנולוגיה.
גם אני לא התחברתי למכשיר עם סוללות, אבל אחרי שניסיתי אותו בעבודה היה לי ממש נוח למרות המשקל היותר כבד.
אני חושב הפוך כשזה מגיע לסוללות: מי שלא עובד עם הכלי כל יום כל היום, עדיף לו כי יקנה מכשיר עם כבל - הוא יחזיק שנים לעומת סוללות שגם הטובות שבהן לא יחזיקו יותר מ4-5 שנים ואז יהיה מאוד יקר לקנות חדשות תואמות, כי כבר תתחלף טכנולוגיה.
מה שאתה אומר גם נכון, אבל אז זה כבר שאלה של תקציב ביחס לנוחות, לי כרגע נקודת האיזון היא שאני מוצא לנכון להוציא 1000 שקל יותר ולעבוד בנוחות, זה לא בהכרח מתאים לחובב הממוצע.
תודה על התגובות.
אני לא מתכוון לעבוד איתו ע"ב יומי כך שלא נראה לי שיש צורך במכשיר נטען. מה גם שבתקציב נתון הרי שמכשיר נטען יהיה בהכרח חזק פחות לעומת מקבילו המחווט. בנוסף קיים עניין המשקל שמתווסף וכמו כן הכרח לרכוש בטרייה נוספת ומטען אם אני רוכש מותג שאין בבעלותי מטען קיים שלו.
לגבי המותגים הגרמנים, בסאחיות מפוכחת קיבלנו החלטה מנהלית שלא קונים יותר:eek:
כנראה שאלך על ההיטאצ'י, שאגב גם מיוצר ביפן לפי הטענה באתר, בשונה מהשאר.
למישהו יש נסיון עם האחריות של דלקו?
לא הייתי מתקרב להיטצ׳י , בעייתית , יוצאת מהר מאיזון .
את הפטישון המוביל בתחום לא רשמת ... בוש !
אין נפילות בפטישון המקצועי של בוש .
סופ״ש הזה אני לא בבית , כשאגיע אוכל לרשום את הדגם שיש לי , נקנה לפני שנה וחצי שנתיים , משמש לפעמים כקונגו , ובכלל חי חיים לא קלים .
מרוצה ממנו עד הגג וגם בולם הזעזועים החדש עושה את העבודה .
לא הייתי מתקרב להיטצ׳י , בעייתית , יוצאת מהר מאיזון .
את הפטישון המוביל בתחום לא רשמת ... בוש !
אין נפילות בפטישון המקצועי של בוש .
סופ״ש הזה אני לא בבית , כשאגיע אוכל לרשום את הדגם שיש לי , נקנה לפני שנה וחצי שנתיים , משמש לפעמים כקונגו , ובכלל חי חיים לא קלים .
מרוצה ממנו עד הגג וגם בולם הזעזועים החדש עושה את העבודה .
היטאצ'י נותנים בארה"ב אחריות של 5 שנים למוצריהם ועל חלק מהדברים אחריות לכל החיים, זו נראית לי ערובה די טובה לאמינות, אבל כמובן שימים יגידו. מאי-אילו סרטונים השוואתיים נוכחתי לראות שהם גם נותנים ביצועים לא רעים בכלל, אני רק יכול לקוות שמה שתיארת לא יקרה אצלי.
לגבי בוש כבר אמרתי.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2663635/Revealed-How-Nazis-helped-German-companies-Bosch-Mercedes-Deutsche-Bank-VW-VERY-rich-using-slave-labor.html
גוטן שאבעס
boaz avrahami
12-08-17, 15:05
אבל גם היפנים היו שותפים של הגרמנים במלחמת העולם השניה
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
רק בוש אם מדובר בחשמלי, הכי הרבה עמידות, ביחס למחיר יש לי כזה 15 שנה לא מתקלקל רק הכבל החשמלי צריך תיקון מידי פעם בחיבור לפטישון, יש לי גם ניטענים דיוולט לדעתי הכי טובים ביחס למחיר, כמובן שכל אחד יגיד לך הכי טוב משהו אחר, אבל היליטי עולה גם פי 3 בערך לכן תעשה את החישוב הכלכלי לבד
טל
אם אתה מחפש את הטופ אז כמו שרשמו פה זה ההילטי.
היה לי בוש ומקיטה ומהנסיון שלי הבוש מעולה, המקיטה פחות.
אני כרגע משתמש בהילטי TE30 על בסיס יום ומאוד מרוצה ממנו אני לפעמים קודח איתו 100-200 חורים 16 מ"מ ביום והוא עובד מצויין
אם אתה לא לחוץ עלב במידע יש אפשרות להבי מי חול במחיר מוזל למשל
http://m.ebay.com/itm/142473057100?_mwBanner=1
נראלי שאם לא בוש אז דבולט ולה מאן האמת אני חסיד בוש אני חושב זה הכלי היחיד שמחזיק מעמד וה שווה כול שקל בסופה של דבר
היטאצ'י נותנים בארה"ב אחריות של 5 שנים למוצריהם ועל חלק מהדברים אחריות לכל החיים, זו נראית לי ערובה די טובה לאמינות, אבל כמובן שימים יגידו. מאי-אילו סרטונים השוואתיים נוכחתי לראות שהם גם נותנים ביצועים לא רעים בכלל, אני רק יכול לקוות שמה שתיארת לא יקרה אצלי.
לגבי בוש כבר אמרתי.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2663635/Revealed-How-Nazis-helped-German-companies-Bosch-Mercedes-Deutsche-Bank-VW-VERY-rich-using-slave-labor.html
גוטן שאבעס
אני רק רוצה לציין - לא קראתי מאמרים בנושא , לא ראיתי סירטונים , לא יודע יותר מידי נתונים טכנים , ואני לא מהנדס מכונות..
מה שכתבתי הוא רק על סמך נסיון בלבד ( הילטי , היטאצ'י , מקיטה , בוש , דיוולט , ריובי , ועוד ...) ,
כמעט 20 שנה ... איך שהזמן טס !
מתלבש על השרשור...
אני שוקל לקנות פטישון נטען. השימוש לבית. אבל אני רוצה להיות מסוגל לקדוח בבטון מזוין א' בלי כבל חשמלי מזדיין ב' בלי להאבק במקדחה המזוינת.
אני מניח שאני צריך פטישון נטען מהקצה הנמוך של התחום המקצועי.
לאחר 40 שנות עבודה בענף הבניין,פטישון בוש מברגה מקיטה.
זה לא רק אני,כל הקולגות(כמובן עם חריגים מעטים) שפגשתי במשך הזמן,
היו עם אותם כלים.
לאחר 40 שנות עבודה בענף הבניין,פטישון בוש מברגה מקיטה.
זה לא רק אני,כל הקולגות(כמובן עם חריגים מעטים) שפגשתי במשך הזמן,
היו עם אותם כלים.
עזוב, הסרטונים והסקרים מראים אחרת .... וכתוב באתר ההוא של אלה שמבינים ש-WOLF זו המברגה הטובה ביותר !
אם לא הבנתם , ראו המלצה של עוד בעל מקצוע עם כפול ניסיון ממני ...
ד"א - בנושא מברגות ופטישונים לתיקונים ועבודות קטנות בבית , אני בכלל לא ממליץ על נטענות .
נטענת במקרה הטוב ביותר תצטרך להשקיע 700 ש"ח פעם ב- 5-4 שנים לזוג בטריות חדשות , וזה החלק הקל , החלק היותר בעייתי שאתה מגלה את זה בדיוק כשאתה צריך את הכלי לעבודה ואין לך זמן לחכות שיגיע מחו"ל ...
מברגה /פטישון עם כבל לא עושה את העבודה לכ"כ מסורבלת ובד"כ הכלי גם יותר קל .
כשאני עובד על דק איפאה בד"כ אני עובד עם המברגה החשמלית ( ד"א גם בחשמלית המקיטה מומלצת ) ולא בגלל שהנטענת נגמרת מהר - אלה רק בגלל העובדה שהנטענת קצת יותר חמה למגע ביד אחרי כמה שעות .
ב-דקים, החשמלית של מקיטה (6952) היא באמת קונצנזוס, סוס עבודה.
לגבי השאלה האם לקחת נטען, באמת תלוי בכמות ואופי השימוש, אבל זה כל כך כל כך נוח והבטריות
שורדות הרבה יותר זמן מהNICD/NIMH של העבר.
אולי הפתרון זה לקנות יחד עם בן משפחה/שכן/חבר כך שביחד תעבדו איתם מספיק כדי לשמור עליהם בחיים ולהצדיק את המחיר.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.