PDA

צפייה בגרסה מלאה : ח"כ שוקע בחוף ים במהלך סיור רשמי

יואב פולס
18-08-17, 09:26
https://youtu.be/uf5l6FoEqTM

הוידאו המצורף הגיע בווטסאפ יחד עם הכיתוב:
במהלך סיור חופים של יו"ר ועדת הפנים במועצה האזורית חוף הכרמל,
התחפר אחד הרכבים של המועצה בחול.
ח"כ אמסלם מסייע בחילוץ

מממ...אני נותר ללא מילים. עצבני אבל ללא מילים. :mad:
כל גולש כאן באתר היה מוציא לבד את הרכב מהשקיעה המצחיקה הזו בערך בשתי דקות. (שזה הזמן שהיה לוקח להוציא אוויר).
אח"כ היה מקבל דוח של כמה מאות / אלפי שקלים על נסיעה בחוף הים.

איל מ
18-08-17, 10:27
על מה ולמה לכעוס? לרכבים מסוימים מותר לנסוע על החוף לצורך מילוי תפקידם. אתה יכול לראות די בבירור שהם לא התלבשו לבילוי בים.
נראה לי לגיטימי שראש המועצה יעשה סיור לח"כ בנושאים שהח"כ אמור לקדם. (ואני מניח שתמיד אפשר להגיד שהם רוצים לקדם נדלן ולא שמירת טבע אבל זה לא האישיו כאןך.

יואב פולס
19-08-17, 06:46
אני אסביר למה לכעוס,
כי כשלוקחים את אותו הח"כ לסיור בגבול לבנון, לא מכניסים אותו ללבנון.
כי כשיש סיור, עומדים בחוץ ומסבירים.
אני מתקשה למצוא סיבה שבגללה אי אפשר לעמוד במרחק לא רב, על שביל שאינו חוף הים, ולהסביר את ההסברים המלומדים. ואם צרך להראות משהו ממש על החוף, הולכים גג 100 מטר. כאן זה נראה כמו "יאללה, בואו נעשה קצת כיף על החוף" עם שלושה רכבים.
לא קונה את זה.

boaz avrahami
19-08-17, 07:12
יואב, הסיבה שבגינה לא נוסעים על החוף היא לא הגנת הטבע אלא הגנת המתרחצים מנהגים פרועים.
אל תתבלבל בגלל שהרט״ג אוכפת. זה רק כי יש להם את כלי האכיפה וזה משתלם להם כלכלית.
אם היה מעניין אותם שמירת הטבע בחופים כמו שמעניין אותם לתת דוחות אז החופים היו גם נקיים.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

אביב3
19-08-17, 12:33
מה שהכי מעצבן פה זה שיש לנבחרי הציבור אחלה רכבים והכל על חשבוננו,
אבל לנהוג נאדה, לא יודעים לנהוג (או שזה הנהג שלהם שהוא אח של הבן דוד של......שיש לו 4 שנות לימוד אבל מרוויח בתפקיד כאילו פרופסור).
זה מעצבן.

דרור ברלי
20-08-17, 09:51
ואתם כולכם כן יודעים לנהוג בחול?.....
רק בשישי האחרון טבע מישהו בחול והפעיל את קבוצת החילוצים בווטסאפ.

העניין כאן זה לא הנהיגה הגרועה אלא העבירה על החוק.
למי ששכח - אסור לנסוע על חוף הים במרחק 100 מטרים מקו המים.
אני, מה אכפת לי למה אוסרים נהיגה על חוף הים?...
אלה אומרים פגיעה במתרחצים.
אחרים אומרים כדי לשמור על צבי הים על הפקעות של חבצלות החוף.
זה חרטא וזה ברטא באותה מידה שזה נכון וזה נכון.
בשורה התחתונה - אסור לנסוע על חוף הים נקודה. זה החוק. החוק עקום ופופוליסטי ומטומטם ונקבע על ידי חדלי אישים מנוולים ותאבי בצע אבל זה החוק - ולכן אני חורק שיניים ומכבד אותו.
כי אני אזרח שומר חוק.

אבל כמקובל במשטרים שבהם כולם שווים, תמיד יש מי ששווים יותר, כאלה שהם מעל לחוק. נציגי השלטון כמובן. לח''כ/שר יש חסינות פרלמנטרית וכמחוקק מותר לו לצפצף על החוקים שכל אזרח אחר נדרש לכבד.
כשכבוד הח''כ/שר ממהר לישיבה חשובה, חוקי התנועה לא קיימים. רק לנו הם מספרים כמה זה מסוכן לנסוע במהירות מופרזת.
כשכבוד ח''כית פועלת למען לגליזציה של סמים קלים, היא מעשנת גראס חופשי מול המצלמות. להכעיס. כי אותה לא יעצרו ולא יפלילו.
ויש עוד המון דוגמאות.
ולכן לאלה ששווים יותר מותר לנסוע על החוף. כי פתאום אין מתרחצים לדרוס ואין צבי ים למעוך.

תאמינו לי, אני גדלתי בחיב''ר וקיבלתי חינוך ים-תיכוני. (במקום בתיכון הייתי בים). אם אני נגמלתי מנהיגה על חוף הים אז כנראה שכל אחד יכול.
באמת לא היתה צריכה להיות שום בעיה לעצור את הלנדקרוזר הממוזג במרחק 100 מ' מקו המים ולהוריד את כבוד הח''כ לחוף ברגל. ממש כמו שנאלצים לעשות כל הנתינים שלו, אזרחי המדינה. חם?... וואלה. חם. כמו בגהינום. אבל לפחות חם לכולם. לכן אולי כדאי שהנבלות האלה שחיים כמו חזירים על חשבוננו, יזיעו קצת מדי פעם. אם לא מפחד מפני הציבור האדיש והמטומטם, אז סתם כי אוגוסט בחוץ?... שיחשבו מה עובר על כולנו.
כן כבוד הח''כ. הגעת לעמדה ולתפקיד שבהם לפעמים מה שאתה עושה קצת פחות חשוב מאיך שזה נראה.
תתייחסו לשקיעה ולזיעה שהוא הזיע בזמן שנאלץ לצאת החוצה מהאקווריום הקריר שלו ולעזור לדחוף לנדקרוזר - כאל העונש שלו.

אני מנחש שבקרוב תצא הודעה מטעם דוברו של הח''כ שיישבע בחיי ה' ובספר התורה שהשקיעה הפוטוגנית היתה במרחק של 100.34678 מ' ב-ד-י-ו-ק מקו המים ועל כן הח''כ הנכבד אינו עבריין....

-->