צפייה בגרסה מלאה : שינוי מידת צמיגים לטרייטון
במקרה התברר לי שמיצובישי מציעים בעולם הנאור את הטרייטון עם מידה 265/70R16. בארץ המידה הזו לא לא מוצעת וגם אינה מופיעה בהוראת הרישום של הרכב.
מה ניתן לעשות על מנת להוסיף את המידה בצורה חוקית גם בארץ?
באיזה רמת גימור? בדקאר נדמה לי שזו המידה. ברמת הגימור הפשוטה יותר אכן יש צמיגים של אופניים. בכל מקרה אתה יכול לבדוק לאיזה מידה מאושרת דרך היבואן והכי בטוח דרך אוטודאטה שיש במכוני הרישוי. אתה בא עם רישיון הרכב והם אומרים לך בדיוק איזה מידות מאושרות.
בדקאר נותנים 245/65R17. בשאר העולם קוראים לזה GLX ומציעים גם את ה 265.
חוץ ממכוני רישוי, איפה יש עוד גישה לאוטודאטה?
מה שהכי מבאס זה שהיבואן לא דואג ליידע את הקונים שאין בארץ צמיגי שטח מלא במידות המאושרות לטרייטון
צחי בבקשה תעדכן אם אתה מצליח לשנות מידה
תודה
כמובן שאעדכן. מישהו יודע לומר
למי חוץ ממכוני הרישוי, יש גישה לאוטודאטה?
באיזה נתון מהרישיון משתמשים להוצאת המידע הזה?
את הוראת הרישום יש לי. לא ממש עוזרת.
את ההוראה של פיאט פולבק לא הצלחתי למצוא.
מתעלק על השרשור... היום יש לי על ההאנטר צמיגים במידה 205 80 16. אני חושב לעלות במידה ל245 70 16. באחת הפנצריות אמרו לי שצריך להחליף ג'אנטים. בשניה אמרו שלא... מה נכון? אפשר להרכיב 245 על ג'אנטים 245?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
השאלה היא מה רוחב החישוקים. אני מנחש 6, או 6.5, או אפילו 7. בכל מקרה - בפרוש לא צריך להחליף ג'אנטים.
MashberNafshi
14-09-17, 18:08
כמובן שאעדכן. מישהו יודע לומר
למי חוץ ממכוני הרישוי, יש גישה לאוטודאטה?
באיזה נתון מהרישיון משתמשים להוצאת המידע הזה?
אין באוטודאטה מידות נוספות על הוראת הרישום.
116721
מתעלק על השרשור... היום יש לי על ההאנטר צמיגים במידה 205 80 16. אני חושב לעלות במידה ל245 70 16. באחת הפנצריות אמרו לי שצריך להחליף ג'אנטים. בשניה אמרו שלא... מה נכון? אפשר להרכיב 245 על ג'אנטים 245?
צמיגי ה-205 באים עם חישוקים ברוחב 6" בעוד ל-245 נדרשים חישוקים ברוחב 7", כך שבהחלט יש צורך להחליף.
אין באוטודאטה מידות נוספות על הוראת הרישום.
116721
צמיגי ה-205 באים עם חישוקים ברוחב 6" בעוד ל-245 נדרשים חישוקים ברוחב 7", כך שבהחלט יש צורך להחליף.
תודה
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
אפשר להרכיב רוחב 245 על 6 אינץ'.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
נורא מוזר שאין מידות נוספות באוטודטה. בקטלוג של מיצובישי יפן 265 זו אחת המידות שהם מציעים. הם אפילו מעדכנים את מרווח הגחון עבור המידה הזו.
האפשרות היחידה שנשארה היא לפנות ליבואן ולהתלונן (ובצדק יש לומר) שאין להשיג צמיגי שטח מלא במידות שמאושרות כעת ולבקש שמחלקת ההנדסה יבחנו לאשר מידות נוספות שיש להן תקדים בעולם.
אם תהיה התארגנות כזו של כמה בעלי טרייטון אני בפנים
לפני כמה שנים יזמתי הליך כזה עם יבואן פורד שהסתיים בהצלחה
MashberNafshi
15-09-17, 16:02
אפשר להרכיב רוחב 245 על 6 אינץ'.
להרכיב - אפשר.
הדרישה היא ל-7" מגיע מבית היוצר של יצרן הרכב.
לדוגמה - גם בטרופר קיימת אותה דרישה.
116726
גם בקישור זה (https://www.wheel-size.com/size/mitsubishi/triton/2014/#trim-24i-audm) מופיעה הדרישה לשינוי רוחב חישוק.
אלו לא דרישות. אלו המפרטים של התצורות המקוריות של הרכב שהיצרן העביר תקינה. יש עוד אינסוף אפשרויות למפרטים שמחלקת השיווק של היצרן לא הפכה למוצר.
מישהו הצליח בסופו של דבר לשנות מידת צמיגים ליותר גדולים?
יש למישהו בפורום גישה לאוטודאטה מעודכן לחודשים האחרונים?
קיבלתי מידע שהתווספה המידה 265/65/R17 לטרייטון.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.