צפייה בגרסה מלאה : Article: זמן החלום - 17 יום באאוטבק של אוסטרליה עם דרור ברלי וקובי בצלאל
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3838-%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%9D-17-%D7%99%D7%95%D7%9D-%D7%91%D7%90%D7%90%D7%95%D7%98%D7%91%D7% A7-%D7%A9%D7%9C-%D7%90%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%9C%D7% 99%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%91%D7%A8%D7%9C%D7%99-%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%91%D7%99-%D7%91%D7%A6%D7%9C%D7%90%D7%9C
דרור אתה פשוט בנאדם מרושע!!
ככה להוציא לנו את העיניים?!
בוש!
לפחות תביא איזה מקרר arb למזכרת 😎
אכן חלום, אבל עדיין מוקדם לי בשלב הזה של חיי להגשימו...
בהצלחה דרור, הלוואי ויסתדר לי לצאת למסע הXth יחד איתך.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
אכן חלום, אבל עדיין מוקדם לי בשלב הזה של חיי להגשימו...
באמצע התיאור כבר התחלתי לחשוב איך כן מוציאים את זה לפועל.. אבל כמו שלמה ונמרוד, מקווה שאגיע באלו הבאים.
נשמע פצצה, בהצלחה.
מחזיר אותי לשנת 1990 נוחת במלבורן קונה הולדן hq סטיישן ב600דולר פלוס 15דולר מפת נייר של אוסטרליה, ובמשך 8חודשיים חורש את אוסטרליה לאורך ולרוחב.לחובבי השטח מדינה מדהימה. בתכנון טיול גדול נוסף הפעם בקראוון 4x4.
אגב הקנגורו בשר קשה. טעיםכ המבורגר או רובורגר באוסטרלית. תנין גם לא משהו מזכיר עוף.בתאבון חג שמח
חלום אמיתי. קראתי בניוזלטר שקיבלתי והתמלאתי קינאה.
אם את החופש עוד הייתי יכול לארגן איכשהו, את הכסף כבר לא ממש.
מקווה שילך טוב, ויהיו נרשמים כדי שעוד שנתיים / שלוש נעמוד על הרגלים יותר טוב כלכלית וניתן יהיה להגשים את החלום הזה.
דרור תהנו... לצערי to rich for my blood
Sent from my iPhone using Tapatalk
חלום ללא ספק
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
זהירות ממכר!
בדיוק לפני 3 שנים לקחתי את זוגתי לחופשה מהחיים ובילינו 5 חודשים באוסטרליה, רובם עם טויוטה פרדו בנזין ידנית באוטבק של אוסטרליה.
טיילתי בכל המקומות שמוזכרים בכתבה ויותר.
זה ממכר ומי שאין לו אופי ויש לו כסף לא יחזור משם, חוויה אמיתית.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
דרור, כבר מחכה לתאורים מהמסע.
נשמע מלהיב, חלום!
חתיכת חלום , מתאים לאללה ....
מעריץ את היבשת הזו מאז הנערות .
אבל מי יממן ??? :rolleyes:
אצל האשכנזים שולמן ישלם.
אצל המזרחים ממן יממן.
העיקר שתבואו. כי הולך להיות חתיכת מסע.
מי יממן? תגיד שזו מתנה מהילדים. (על חשבון הירושה).
עברו יותר מעשר שנים מאז טיילנו באוסטרליה. באמת חלום. מי שייסע בטוח יחזור עם טונה של חוויות. המרחקים בכלל לא נתפסים - כאילו הקנה מידה של המפה לא אמיתי בכלל.
דרור, תיתן כמה מילים על המסלול?
אסף.
הרבה מילים אתה מתכוון..... כי זה ארוך. בכל זאת שבועיים+.
בגדול - זו תוכנית המסע. (https://www.4x4.co.il/journey/1584)
מאז כבר ליטשנו ושיפצנו לא מעט פה ושם. חלק מהלינות בשטח במקומות שונים אבל באותה סביבה (עד כמה שמרחקים של 40 או 50 ק''מ לכאן או לכאן זה ''בסביבה''...
אין במסע הזה התמודדויות עם מכשולי עבירות קשים מהסוג שאנחנו מחפשים כאן כמה קילומטרים מהבית. הקטע מעבר לנופים ולטבע זה גם המרחקים תחושת הבידוד והריחוק שבאוסטרליה היא על אמת. זה אתגר של ממש. וכשאני חושב על מסלולים בנגב שאנחנו קוראים להם ''מרוחקים ומבודדים'' ומשווה - אני מחייך לעצמי. הכל יחסי בחיים....
בנוסף - זה רק מסלול אחד מתוך אלפי האפשרויות שאוסטרליה מציעה. אם הטיול הזה ייצא ויצליח, הוא יהיה רק הראשון מבין אלה שיבואו אחריו.
דרור,
נשמע מדליק להפליא!
מקווה שיהיו לכם מספיק מצטרפים. המחיר לא זניח, אבל ככה זה באוסטרליה - רק להגיע לשם עולה הרבה, וכל הג'יפים והמסוקים האלה, ממש לא זולים... אבל זו ממש חוויית חיים לכל ג'יפאי המכבד את עצמו.
היבשת מדליקה, הייתי ולעולם לא אשכח.
מומלץ לעשות מאמץ. זה בטח שווה יותר מ 2-3 טיולים יבשושיים לאירופה או לאס ווגאס
בהצלחה!
וואו נשמע כמו טיול של פעם בחיים,
דרור, אפשר לשאול למה נבחרה הנבארה כרכב הראשי של המסע?
הרבה מילים אתה מתכוון..... כי זה ארוך. בכל זאת שבועיים+.
בגדול - זו תוכנית המסע. (https://www.4x4.co.il/journey/1584)
מאז כבר ליטשנו ושיפצנו לא מעט פה ושם. חלק מהלינות בשטח במקומות שונים אבל באותה סביבה (עד כמה שמרחקים של 40 או 50 ק''מ לכאן או לכאן זה ''בסביבה''...
אין במסע הזה התמודדויות עם מכשולי עבירות קשים מהסוג שאנחנו מחפשים כאן כמה קילומטרים מהבית. הקטע מעבר לנופים ולטבע זה גם המרחקים תחושת הבידוד והריחוק שבאוסטרליה היא על אמת. זה אתגר של ממש. וכשאני חושב על מסלולים בנגב שאנחנו קוראים להם ''מרוחקים ומבודדים'' ומשווה - אני מחייך לעצמי. הכל יחסי בחיים....
בנוסף - זה רק מסלול אחד מתוך אלפי האפשרויות שאוסטרליה מציעה. אם הטיול הזה ייצא ויצליח, הוא יהיה רק הראשון מבין אלה שיבואו אחריו.
ממליץ על
Old Telegraph Road עשיתי טיול לפני 15 שנה חוויה של פעם בחיים. איפה הפטרול MQ 86 ... געגועי עבר
וואו נשמע כמו טיול של פעם בחיים,
דרור, אפשר לשאול למה נבחרה הנבארה כרכב הראשי של המסע?
חשוב לציין שבטיול כזה אין יותר מדי אתגרי עבירות. לא מטפסים כאן על סלעים ולא אונסים ואדיות. זה לא מסלול הרוביקון. הרבה שבילים כבושים ופה ושם קצת שבילים מכוסי חול. אני מאוד בעד טנדרים כרכב למסעות - כמעט כל טנדר 4X4 יפני ממוצע הוא רכב נפוץ ומוכר בכל חור באוסטרליה ונותן פתרון מצויין לצרכים שלנו + יכולת עבירות לא רעה לכל מקרה שנצטרך, למרות שהאתגר העיקרי הוא התמודדות עם מרחקים ומרחבים ותנאי שטח ייחודיים לאוסטרליה.
בדקנו כמה חברות השכרה. חברת ההשכרה שבחרנו מציעה כמה וכמה דגמי כלי רכב במחירים שונים לתקציבים שונים.
זוגות מוגבלי תקציב יכולים להתחיל גם עם גרנד-ויטארה קצרה 2 דלתות. אוטו מצויין לכשעצמו אבל לדעתנו קטן מדי ולא ממש נוח למסע של שבועיים שבהם נוהגים בכל יום מאות ק''מ וגם מאוד מוגבל ביכולת העמסת הציוד.
ב-SUV הם מציעים טויוטה היילנדר - זה ג'יפון מגודל עם ''הסמל הנכון'' ויש שיתבלבלו בינו לבין לנדקרוזר אבל רק שם המשפחה שלהם זהה. היילנד אינו רכב שטח של ממש. הוא סובל מגחון נמוך ואין לו הילוך כוח. מין הסתם הוא אוטו נוח ומפנק ובהחלט יש מצב שהוא יספיק לצרכים שלנו - אבל אוסטרליה מלאה בהפתעות וענקית ולטעויות יש פוטנציאל מחיר גבוה - בזמן ובכסף. אני לא מוכן שיהיו טעויות ולכן אני מעדיף כלי רכב עם יותר יכולות לכל מקרה שנצטרך.
ניסאן נבארה זה הטנדר שהם מציעים ואפשר לקבל אותו בדגמי קבינה בודדת או כפולה וברמות אבזור שונות. מדובר בדגם 2016 ואילך - דור שני של הנבארה - שאינו מוכר בישראל.
דגם קבינה בודדת משמעותית יותר זול אבל גם פחות נוח - מתאים לזוג בלבד ואי אפשר להטות מושב אחורה כשרוצים לנוח בזמן שמישהו אחר נוהג. בגדול אפשר לומר שנבארה דאבל-קבינה אוטומטי ברמת האבזור שבחרנו נותן הכי הרבה תמורה למחיר וגם פתרון טוב לקבוצה של 3-4.
מי שרוצה להתפנק ומוכן להוסיף 600$ (אוסטרלי) יכול להשתדרג לטויוטה FJ קרוזר. מנוע בנזין V6 חזק, נעילה אחורית, צמיגי MT, פולי-לואודד בכל האבזור כולל מקרר וכו'. למי שיש את התקציב - שווה ומומלץ והכי חשוב - מצטלם טוב....
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.