PDA

צפייה בגרסה מלאה : מכירת עודפי ציוד צה"ל - אתרים.

זוהר לב
25-09-17, 00:03
שנה טובה לכולם!

כידוע, צה"ל מוכר עודפי ציוד (מילה מכובסת לציוד מיושן) לשוק האזרחי החל ממכונות גדולות לעיבוד שבבי, כרסומות, מחרטות, מסורים מקדחות, קומפרסורים , משחזות, מכופפות פח, גליוטינות ועוד..... עד ציוד אלקטרוני, ציוד אופטי, ומה לא. הציוד אינו מתוצרת סין אלא מפירמות ידועות ומוכרות למי שמבין. הציוד נמכר לסוחרים והם בעיקר מנקים ומשפצים שייראה טוב, ומשם עובר לצרכנים. ישנם כמה מגרשי מכירות כאלו, ל.כ. הוא אחד מהם והוא גם מביא ציוד חדש ומוכר אותו כעודפי צה"ל.

הראשון שעליו רק שמעתי ואין לי שום פרטים עליו הוא בחור שיושב בגב משרד הרישוי בחולון באזור תל גיבורים. לא יודע שם וטלפון .

השני הוא אלי ממושב אודים. רק שוחחנו בטל', מעולם לא בקרתי. יש אתר אינטרנט. http://www.2all.co.il/web/Sites/yadshniya/

השלישי נמצא בנס ציונה -יוסי/יוסף, טל' 0507497707 ממנו קניתי את המחרטה שלי .
הכניסה למגרש שלו מאוד חמקמקה לבאים מנס ציונה בלבד לכיוון צומת אלאופ ברחובות .(שביל עפר המוסתר ע"י צמחייה.)
מי שמגיע שייסע בבקשה בזהירות, כי אין שם שום מניפת היפרדות מהכביש הראשי.

כמה הערות לסיום.

1. הציוד ברובו דורש שיפוץ ושיקום, לא לצפות ל-PLUG &PLAY

2.התמקחו על המחיר, עשו סיור במגרש וחזרו להתמקח שוב. מצאו את כל הפגמים שראיתם וגם פגמים עתידיים, ושוב תתמקחו. לפעמים ניתן להוריד 40%- 50%.

3.בבקשה, אל תגידו שאני שלחתי.

רק בריאות.

זוהר לב
25-09-17, 00:14
הערה נוספת: מה שתיראו שם היום לא בהכרח יהיה שם מחר. לבוא מצויד במזומן ולשלם לפחות חלק.

lizard
25-09-17, 05:15
וכמובן ל.כ ברמלה.

ד ו ר ו ן
25-09-17, 07:39
תודה!

airzax3
25-09-17, 19:37
יש גם את מנשה-אוהלים
מחזיק בעיקר ציוד מחנאות צבאי: מזרונים, מיטות, רשתות הסוואה, כירות גז וכמובן אוהלים
פעם ישב בחמד - אין לי מושג לאן עבר
חפשו מנשה אוהלים באינטרנט.

boaz avrahami
25-09-17, 20:33
אחרי חמד הוא ישב בין נס ציונה לרחובות במקום שנראה מתאים למקום המתואר מעלה בפיסקה השלישית של פות״ש

Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX

זוהר לב
25-09-17, 20:44
לא יודע מי זה אחרי חמד. במקום המתואר יושב יוסי אלקובי, והוא בעל העסק. מכיר אותו הרבה שנים.

ניר ל
26-09-17, 01:13
אחרי חמד הוא ישב בין נס ציונה לרחובות במקום שנראה מתאים למקום המתואר מעלה בפיסקה השלישית של פות״ש

Honda TRX300EX

קיבוץ גלויות 81 בת״א

זוהר לב
26-09-17, 09:11
לא יודע מי זה אחרי חמד. במקום המתואר יושב יוסי אלקובי, והוא בעל העסק. מכיר אותו הרבה שנים.

פנטסטי! חה חה חה...כך מבלי משים........מערכון של הגשש יצא לי פה. :cool:

boaz avrahami
26-09-17, 09:36
ניר, האתר לא מעודכן כבר המון שנים...

דיברתי איתו והוא יושב כיום במושב זיתן.

מנשה אוהלים
052-2684087

מחזיק גם ג׳ריקנים אמריקאים עם פתח גדול.

Honda TRX300EX

אבנר ברוך
26-09-17, 10:33
השרשור הזה נפל עליי כמו ארוחה מפסקת טרום יום כיפור...מחר מבקר את אלי במושב אודים :)

זוהר לב
26-09-17, 19:50
השרשור הזה נפל עליי כמו ארוחה מפסקת טרום יום כיפור...מחר מבקר את אלי במושב אודים :)

כשתחזור ספר איך התרשמת מהמקום, מהאיש, מחירים וכו'. מאוד מעניין אותי.

ואתה גם חייב לי תשובה מה זה DDOS?

אבנר ברוך
26-09-17, 20:45
לגבי ddos -
Distributed denial of service
או בעברית צחה - הקמת תשתית בצורה לא חוקית של "צבא" התקני רשת (מחשבים, מצלמות רשת וכדומה) לצורך התקפה על קורבן תמים וחסר ישע.
חפש ברשת "vdos"....דוגמא לשני ישראלים מושתנים שגילגלו חצי מיליון דולר בשנה ממכירת שירותי התקפה לכל דורש.

GodsFather
27-09-17, 21:50
תחשוב על מישהו שדופק לך בדלת ואז עוד אלף כאלה (למשל) עד שאתה ואו הדלת נשברים ועל הדרך גם הכניסה לבית נחסמה בגלל עומס של מתדפקים.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

lizard
28-09-17, 06:02
הדלת לא תשבר אלא תחסם. הרעיון הוא לייצר פקק. לכל שרת יש את המקסימום לקוחות שהוא יכול לשרת. כל לקוח (או חיבור בעצם) גוזל משאבים. חלק מעבודת הסיסטם היא להקצות מספיק משאבים לכל לקוח שיהיה מהיר ומצד שני למקסם את כמות הלקוחות האפשרית לכל שרת. באירגונים ואתרים גדולים יש יותר משרת אחד כמובן. במקרה הזה יש מערכות שהמטרה שלהן היא לבזר לקוחות. בכל מיני שיטות.

דרור ברלי
28-09-17, 11:51
היה גם איזה מגרש באיזור התעשיה בחולון שהתעסק בג'אנק צבאי. לא זוכר כתובת וטלפון אבל אפשר לברר.

amitaikl
28-09-17, 14:15
היה לפני הרבה שנים מגרש רכב ליד מחלף ירקון שהיו לו ערימות של סיקסים לפירוק

lizard
28-09-17, 14:46
הבעלים נפטר והיורשים נפטרו מכל הציוד :-(

המשוטט
28-09-17, 21:31
היה לפני הרבה שנים מגרש רכב ליד מחלף ירקון שהיו לו ערימות של סיקסים לפירוק
סמו
היו הרבה הפתעות שם

Sent from my GT-I8190T using Tapatalk