PDA

צפייה בגרסה מלאה : Article: IronMADe - בוטיק ובית-ספר לפבריקציה. נעים להכיר!

YosSima
28-09-17, 22:57
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3840-IronMADe-%D7%91%D7%95%D7%98%D7%99%D7%A7-%D7%95%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%A1%D7%A4%D7%A8-%D7%9C%D7%A4%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7% A6%D7%99%D7%94-%D7%A0%D7%A2%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%9B%D7%99%D7%A8%21

boaz avrahami
29-09-17, 06:40
יוסי,

ידים מעולות, ראש קריאטיבי ורעב להצליח... אין ספק שתעלה על רבותיך!
כבר היום אתה אחד המוכשרים בתחום...

עלה והצלח בפרוייקט הנהדר הזה שנשמע כמו עיסקה מצויינת.

Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX

שי קרנצלר
29-09-17, 07:02
בוקר טוב
הכשרת אנשים לעבודה בתחום הברזל במדינת ישראל = זאת ציונות ושליחות.
כל הכבוד.
כתבה יפיפיה

עידו לוריה
29-09-17, 08:02
יוסי המון הצלחה.

עידו

yoni_0000
29-09-17, 08:18
מהיכרות שלי עם יוסי עוד מימי רוק סוליד הבנאדם בעל מקצוע פדנט, מוכשר ומשקיען. ברזל זו התשוקה שלו ומרגישים את זה בצורה בה הוא מלמד. לי אישית היה מחסום בראש בכל הקשור לריתוך באלקטרודה (היה לי קצת נסיון עם מיג). אחריי ההדרכה הבסיסית גיליתי שהשד לא כזה נורא ותוך כמה שעות הגעתי לריתוכים סבירים פלוס. מבחינתי רק זה היה שווה, בשביל לפתוח את הדלת בראש.

בנימה יותר אישית, יוסי הוא אחלה גבר שבעולם, ומגיע לו.

בהצלחה!!!

wonderd
29-09-17, 08:20
כל הכבוד לך. כן ירבו בעלי מקצוע כמוך.
אני אשמח להשתתף בסדנה וללמוד ממך, בעיקר בתחום הפבריקציה..

shmil
29-09-17, 08:22
יוסי
שירתת בחיל התותחנים?
אם לא, כדאי להעביר אותך לשם, כי אתה תותח!!!.
בהצלחה.

YosSima
29-09-17, 09:54
תודה רבה על הפירגונים.
התאריכים הפתוחים לסדנאות והקורסים הבאים :
מבוא לריתוך ומסגרות
3.10.17 ב17:30 - נשארו 3 מקומות פנויים
17.10.17 ב17:30 - נשארו 7 מקומות פנויים

קורסים מלאים
ימי ראשון החל מ15.10.17 ב18:00
ימי שני החל מ6.11.17 ב18:00

kruvi
29-09-17, 12:15
בהצלחה...
בהחלט עשית לי חשק ....

איתי

דרור ברלי
29-09-17, 13:43
יוסי איש יקר ואמן בברזל.

אני זוכר את הימים כשה''ילד'' עוד היה שוליה (כהגדרתו הצנועה) ברוק-סוליד ואני הייתי מבקר שם בתדירות גבוהה. כבר אז אי אפשר היה להתעלם מהכשרון. רוק סוליד היתה אז מהסדנאות המובילות בהא-הידיעה באיכות הפבריקציה והפרויקטים המרשימים - ובמקום כזה גם השוליה היה מקצועי להדהים, הרבה יותר מרוב אמני הברזל המקומיים האחרים שהכרתי עד אז.

לפני כמה חודשים - יום שישי אחר הצהרים, אחרי הדרכה בבן שמן שבה הדלת האחורית של הסופה נכנעה למשקל הגלגל הרזרבי ולעשרים ושתיים שנה של טילטולים. הפח נקרע סביב מנגנון המנעול והדלת ועליה הגלגל הרזרבי התנופפה לכל רוח. התגלגלתי לסדנה בכפר טרומן ויוסי בכמה דקות ואגב שיחה קלילה איחה ותיקן באמנות את הפחים הקרועים. מי שיסתכל על הדלת הזו היום לא יאמין באיזו מצב היא הגיעה ליוסי ומיותר לציין שמאז היא מחזיקה מעמד בכבוד רב ללא שום סימני התעייפות.

תמיד כיף לראות בעל מקצוע אמן בעבודתו. עוד יותר כיף כשהאומן הזה הוא משלנו והכי כיף כשהוא גם בנאדם מדהים וחבר.
יוסי היקר - שנה חדשה באה עלינו לטובה ואני מאחל לך קודם כל בריאות טובה וחזרה לאיתנך ולתחביבים המוטוריים וכמובן גם הרבה הצלחה ופרנסה טובה בתחום שאתה כל כך אוהב.

אני אמצא את הזמן להירשם ולהגיע לקורס אצלך. מילה שלי.

גמר חתימה טובה.

ד ו ר ו ן
29-09-17, 14:14
לפני אי אלו שנים ברוק סוליד נפגשנו, לא חושב שתזכור ובכל זאת, ארנון ״הצמיד״ אותך אלי לבנות מחדש שנורקל נירוסטה שנהרס.

פגשתי מישהו עם הרבה סבלנות ופדנטיות לפרטים קטנים וגימור גם כשהיה מדובר ב״סה״כ שנורקל״.

בהצלחה!

GodsFather
29-09-17, 14:43
תודה רבה על הפירגונים.
התאריכים הפתוחים לסדנאות והקורסים הבאים :
מבוא לריתוך ומסגרות
3.10.17 ב17:30 - נשארו 3 מקומות פנויים
17.10.17 ב17:30 - נשארו 7 מקומות פנויים

קורסים מלאים
ימי ראשון החל מ15.10.17 ב18:00
ימי שני החל מ6.11.17 ב18:00יוסי, מה העלות למבוא?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

amitaikl
29-09-17, 14:44
הייתי שמח להצטרף לקורס המלא הקרוב, רק שיצא לי להפסיד 2 מפגשים בגלל מילואים (הבאים עלינו לטובה! אמן!), אבל אשמח לדעת כשיהיה קורס בינואר

tom1105
30-09-17, 08:18
יוסי ימלך,
עשיתי את הקורס מבוא ואת הקורס המלא.
יוסי מסביר גם לשלומיאלים איך עובדים וחושבים עם ברזל בידיים.

בתור מושבניק ש"מרתך" מגיל 12. לומדים המון.
מומלץhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20170930/4600230255e2fea91d8ce526a1bedf8d.jpg

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

ronen7k
30-09-17, 12:03
כיף לקרוא !

נראה לי שמצאתי את המקום להעשיר את הידע שלי בתחום ..
אם חרדת הלימודים שלי והפרעת הקשב והריכוז שלי לא תפריע לך .

בהצלחה בעסק החדש .

eyal40
30-09-17, 12:20
איפה זה?

שחר דורון
30-09-17, 12:36
נדיר! מומלץ ! :cool:

joy
30-09-17, 15:07
איזה יופי!!!
מאחל בהצלחה גדולה, אשמח לקחת חלק באחד מהקורסים בקרוב...
אני ממש צריך כזה, כי צריך לבנות לחמותי כלוב שלא יתפרק...

יוסי ה"ילד" מזל טוב ובהצלחה גדולה.

אלדר
30-09-17, 21:22
בהצלחה!!

נמרוד
30-09-17, 23:58
איזה יופי!!!
מאחל בהצלחה גדולה, אשמח לקחת חלק באחד מהקורסים בקרוב...
אני ממש צריך כזה, כי צריך לבנות לחמותי כלוב שלא יתפרק...

ונכון להרגע, אם לא יתעוררו כאן החבר'ה, אתה המועמד המוביל לקבל קורס ריתוך IronMADe מתנה :rolleyes:

מה לא הבנתם? התמורה לפרסום בג'יפולוג הוא קורס חינם לאחד מכם, הגולשים. אתם פשוט צריכים לשכנע שמגיע לכם. כלוב לחמות זה תרוץ טוב, אבל לא יחודי...

היילקס אספנות
01-10-17, 01:46
ונכון להרגע, אם לא יתעוררו כאן החבר'ה, אתה המועמד המוביל לקבל קורס ריתוך IronMADe מתנה :rolleyes:

מה לא הבנתם? התמורה לפרסום בג'יפולוג הוא קורס חינם לאחד מכם, הגולשים. אתם פשוט צריכים לשכנע שמגיע לכם. כלוב לחמות זה תרוץ טוב, אבל לא יחודי...טוב...
מנסה את מזלי
האמת שלהיילקס שלי אין מדרגות צד
הסיבה היא שאני אומר לעצמי שאני חייב לבנות אותן בעצמי.... אממה בפעם האחרונה שריתכתי(ניסיתי) זה נגמר בהתחשמלות קלה שלי. ... ובעיקר מנגל שהחזיק מעמד בדיוק אירוע אחד!!!
תארו לכם 7 קג של בשר אכותי מניר צבי בתוך ערמת גחלים על הדק בגינה... לשמחתי אין תמונות מהאירוע הנל.
אבל אם חויה מתקנת אז אצל יוסי בסדנה זה המקום.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170930/71248763703643124abbfb720df28e6e.jpg

היילקס אספנות
01-10-17, 07:47
טוב...
מנסה את מזלי
האמת שלהיילקס שלי אין מדרגות צד
הסיבה היא שאני אומר לעצמי שאני חייב לבנות אותן בעצמי.... אממה בפעם האחרונה שריתכתי(ניסיתי) זה נגמר בהתחשמלות קלה שלי. ... ובעיקר מנגל שהחזיק מעמד בדיוק אירוע אחד!!!
תארו לכם 7 קג של בשר אכותי מניר צבי בתוך ערמת גחלים על הדק בגינה... לשמחתי אין תמונות מהאירוע הנל.
אבל אם חויה מתקנת אז אצל יוסי בסדנה זה המקום.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170930/71248763703643124abbfb720df28e6e.jpgלא יודע למה זה נשמט
כמובן שכל באי האתר יתחדשו במדריך מצולם לבניית המדרגות הללו .

YosSima
01-10-17, 09:43
תודה רבה לכל המפרגנים :)
הסדנה נמצאת בכפר טרומן (ליד נתב"ג)
עלות המבוא לריתוך ומסגרות היא 190 ש"ח בלבד
וכמו שנמרוד כתב - אם מתחשק לכם להכנס לקורס מלא במתנה תתחילו להסביר למערכת למה מגיע לכם ;)
וכמו שנראה כרגע "JOY" לוקח את כולכם - אז תנו לו בראש ותעלו תמונה של "קקי של ציפורים" שיצא לכם לאחרונה וספרו שאתם מתכננים לבנות כלוב התהפכות למחשב של דרור ברלי מפני התקפי הזעם שלו על הממשל או משהו כזה ... נראה לי שהמערכת תפרגן ...
דרור - אחרי פרגון כזה לא הפסקתי להסמיק כל החג ... תודה רבה

ומי שרוצה להגיע לביקור , סתם ככה כדי להפריע לי בעבודה - מוזמן בכיף
חוץ מברזלים תמצאו כאן גם קפה שחור ושאריות נשנושים..

ד ו ר ו ן (http://www.jeepolog.com/forums/member.php/169-%D7%93-%D7%95-%D7%A8-%D7%95-%D7%9F)
- בוודאי שאני זוכר אותך, את ההיילקס, את השנורקל ואת כל הפיקים
ronen7k (http://www.jeepolog.com/forums/member.php/6064-ronen7k)
- המקום הזה נבנה על הפרעות מסוגים שונים ותמיד יש מקום לעוד אחת ;)

שנה טובה - שנה של אלופים ! :)

liontamer84
01-10-17, 10:49
בתור בוגר קורס מלא בסדנא,
רוצה להמליץ בחום.
ברמה המקצועית - למדנו לעשות דברים נהדרים כמו כל מיני תושבות וחיתוכים, איך בכלל להתחיל לתקוף בעיה / ליישם רעיון.
מעבר לכישורי הריתוך שקיבלתי, מרגיש שבאופן כללי, כל צורת העבודה שלי עם כלי עבודה, השתפרה פלאים.
מאז הקורס הספקתי לעשות כבר כמה פרויקטים בבית והתחושה הזו שאני יכול לבוא ולתפור פתרון עם ברזלים איך שבא לי ולהוציא אותו לפועל - תחושה מדהימה.

ברמה האישית - יוסי בנאדם נדיר. תמיד נכון להסביר, תמיד עם חיוך, גם הרבה אחרי שהקורס נגמר, עונה, מסביר, נותן טיפים של אלופים.
הקורס הזה היה בשבילי אוויר לנשימה בתקופה לא פשוטה .

ממליץ בחום!!

אבנר ברוך
01-10-17, 11:22
כל הכבוד ובהצלחה יוסי !

יחס חם לכל משתתף ודגש על בטיחות, מקצוען אמיתי.

danny_aaron
01-10-17, 14:30
מנסה את מזלי ,
אז אני דני , איש הייטק - מחזיק גראנד צירוקי 1997 ועושה הכל לבד בגיפ - לאט לאט .
עד עכשיו לא ניסיתי לרתך , כי אני לא יודע ולא היה לי למה , אבל הילדים גדלו ויש יותר זמן בערבים ובא לי משהו שיאפשר לי לייצר דברים בשביל הכייף , לגינה , לבית ואו לג'יפ .
ומבטיח לייצר ולהראות תוצאות פה באתר .
דני

asafk
01-10-17, 16:41
איפה נרשמים?

אסף.

YosSima
01-10-17, 17:45
איפה נרשמים?

אסף.

לא קראת עד הסוף ?

Og2005
02-10-17, 10:56
גם אני אנסה את מזלי...
מגיל מאוד צעיר הייתה לי משיכה עזה לכלי עבודה, בניה וכל דבר טכני. לא ידעתי איך ומה לעשות, אבל לאט ובהתמדה למדתי - בהתחלה מספרים של היינס, אח"כ מכל מיני ספרי עשה זאת בעצמך ובשלב מאוחר יותר, גם מהאינטרנט. היום אני יכול לומר שזו התשוקה שלי - לעשות דברים, לבנות יש מאין, להגות פרוייקט ולממש אותו. אין לי שום השכלה בתחום טכני כלשהו, אבל זה מושך אותי, יותר מכל דבר אחר שעשיתי.
נכשלתי המון - נחתכתי, נשרפתי, התחשמלתי, נמעכתי ונפלתי: אבל אני עדיין חוזר לבניה ולהרכבה בכל פעם מחדש. כשאני עובד, יוצר - אני מרגיש שליו, מפוקס: אין את התחושה הזו אף פעם. אני לא אוהב חופשות, לא מת על חו"ל, רק רוצה לשבת במחסן הקטן שלי ולממש כל מיני פרוייקטים שהגיתי. עבודה במתכת קצת מפחידה אותי מצד אחד, אבל מרתקת מצד שני - אני מאוד רוצה ללמוד איך לעבוד בצורה טובה עם מתכות, וביליתי כמה שעות טובות מול YOUTUBE בבהיה בסרטוני הדרכה על ריתוך משנות השבעים, מה שגרר הרמת גבה משועשעת מצד אשתי.

הפעם הראשונה שממש עשיתי משהו מועיל הייתה כשהיה לי קטנוע מצחין מדלק, וגיליתי שמיכל הדלק נקרע בתפר, יחד עם התושבת שלו. הייתי מאבטח תפרן, ולא היה לי שקל להוציא על התיקון. את הסדק במיכל סתמתי עם אפוקסי מפוקפק, אבל את התושבת לא ידעתי איך לתקן. לילה אחד, מצאתי פלאח ברזל בסיור בחצר של המתקן המאובטח שעליו שמרתי שנראה לי מועמד מתאים לתיקון התושבת - גזרתי שבלונה מקרטון שהעתקתי לברזל. שאלתי רתכת ממישהו ואת הריתוך ניתן להגדיר כ - "קקי של יונים" במקרה הטוב ביותר, אבל הייתי גאה בו והייתי גאה במה שעשיתי, יש מאין.

ronen7k
02-10-17, 14:13
טוב , אז זה הניסיון שלי
לפני כמה שנים פתאום הרגשתי ממש חשק להתחיל לרתך
סחבתי רתכת ישנה וכבדה הביתה ומה שרציתי להכין אז היה מתקן ברזל לסיר ומחבט למדורה
בלי ניסיון ובלי אמצעי הגנה מספקים ! ( היום אני יודע שאוי ואבוי לי ) עם משקפים ענתיקות כמו בתמונה , עמדתי והתחלתי לרתך , דווקא על ההתחלה הברזלים נתפסו יפה , אך אח"כ שכבר ניסיתי לבנות דברים יותר שווים הקקי של הציפורים חגג , מה זה חגג זה היה שליכתות של עטלפים

116932

alon666
02-10-17, 15:09
אתחיל בסוף: אני מקליד כרגע עם יד אחת! (אנחות של בכי וכאב!!!)
מדוע אני חייב לזכות בקורס?
אז אספר לכם למה: כרגע אני מקליד את התגובה עם יד אחת כבר כתבתי :(
השבוע ניסיתי לחבר משהו למצבר ברכב (80A), והמפתח שהשתמשתי בו בזמן שסגרתי את הבורג של ה+ נגע בגוף הרכב. אז איפה הבעיה? אווו...הבעיה שהמפתח נגע במקביל גם בטבעת הנישואין שעל האצבע שלי (אל תשימו טבעות על האצבע!). בקיצור, ריתחתי את הטבעת בפיק של 80A על האצבע!!! ריצה למרפאה במפעל בו אני עובד, מוריד את הטבעת בקושי רב וכאבי טופת, מים קרים, משכה לכוויות. כוויה דרגה 2 בהיקף של כל האצבע! חוסר מזל נורא :)

אז אני עכשיו יושב, כואב, מקליד עם יד אחת (תמונות לכל הדורש בפרטי, מזהיר, לא נראה טוב בכלל!) וחושב שאני חייב קורס בריתוך!

boaz avrahami
02-10-17, 15:29
עד עכשיו כמעט כולם צריכים קורס בטיחות וגיהות בעבודה.
השאר כתיבה בלי שגיאות.

יש כאלו שגם וגם

Honda TRX300EX

shmil
02-10-17, 15:32
אתחיל בסוף: אני מקליד כרגע עם יד אחת! (אנחות של בכי וכאב!!!)
מדוע אני חייב לזכות בקורס?
אז אספר לכם למה: כרגע אני מקליד את התגובה עם יד אחת כבר כתבתי :(
השבוע ניסיתי לחבר משהו למצבר ברכב (80A), והמפתח שהשתמשתי בו בזמן שסגרתי את הבורג של ה+ נגע בגוף הרכב. אז איפה הבעיה? אווו...הבעיה שהמפתח נגע במקביל גם בטבעת הנישואין שעל האצבע שלי (אל תשימו טבעות על האצבע!). בקיצור, ריתחתי את הטבעת בפיק של 80A על האצבע!!! ריצה למרפאה במפעל בו אני עובד, מוריד את הטבעת בקושי רב וכאבי טופת, מים קרים, משכה לכוויות. כוויה דרגה 2 בהיקף של כל האצבע! חוסר מזל נורא :)

אז אני עכשיו יושב, כואב, מקליד עם יד אחת (תמונות לכל הדורש בפרטי, מזהיר, לא נראה טוב בכלל!) וחושב שאני חייב קורס בריתוך!

תנחומי.
אבל השרשור הזה מקומו בשרשור האדיוטים הגדול (http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/3165-%D7%A1%D7%A7%D7%A8-%D7%9E%D7%A8%D7%AA%D7%A7-%D7%99%D7%A6%D7%90%D7%AA%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%93%D7%99%D7%95%D7%98-%D7%90%D7%95-%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%93%D7%95%D7%A4%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%92-%D7%99%D7%A4-%D7%A9%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%A2-(%D7%A4%D7%A2%D7%9E%D7%99%D7%99%D7%9D)). ....
תודה על תזכורת לקיומו ;)

alto
02-10-17, 16:02
http://www.gotfunnypictures.com/wp-content/uploads/2014/07/mechanic-fail.jpg
ככה בערך זה נראה כאשר אני צריך לבדוק משהו מתחת לפג'רו.
תסכימו שהרבה יותר בטיחותי לבנות רמפה נורמלית, רק שפעם אחרונה שריתחתי - הייתי בן 12 בערך, לא זוכר כלום.https://www.google.co.il/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwir3tP1_tHWAhWEnBoKHeF7DSQQjRw IBw&url=http%3A%2F%2Fwww.gotfunnypictures.co m%2Ftag%2Fmechanic%2F&psig=AOvVaw0De8mzfmBuNwcfbYFxbhud&ust=1507035511356170

YosSima
02-10-17, 23:31
איפה נרשמים?

אסף.

אגב... אתה לא היית אמור להגיע מזמן ולהכין לי קפה מקיאטו גראנדה גראנדה?

ליאור מ
02-10-17, 23:59
יוסי, לפני כמה שנים התנדבת לעזור לי להתקין תושבות לפנסי hella לדיסקברי שלי. אירגנת מוסך מגניב של חבר שלך, ד"ר לחיפושיות , ועזרת ולא הרפית עד שיצאו תושבות מושלמות.
כבר אז קיוויתי בסתר ליבי שתמצא את המקום שלך.
מקום שיתן דרור ליצירתיות, למקצועיות, לאהבה לברזל ואהבה לאנשים.
ושכל זה יהיה עסק שמפרנס בכבוד.
והנה לא היה קיים מקום כזה והקמת אותו בעצמך.
זה ילד זה?
לקרוא ולא להאמין. עלה והצלח ילד יקר.

asafk
03-10-17, 08:30
אגב... אתה לא היית אמור להגיע מזמן ולהכין לי קפה מקיאטו גראנדה גראנדה?

אמור... רק רציתי להזכיר לכולם שיש גם אפשרות להירשם ולבוא ולא רק לנסות לזכות בקורס מתנה...

אני את הרגליים של השולחן שבניתי לפני ראש השנה בדקתי בארוחת החג והוא לא התמוטט.... חייב לומר ששמתי את הסיר הגדול בזהירות ובלי תנועות חדות. אז אין לי סיפור קורע לב מצד אחד אבל בהחלט יש כוונה לבוא ללמוד ולשלם על זה באהבה..

אסף.

AvinoamNa
03-10-17, 14:01
ראשית, בהצלחה ענקית ! מרשים ביותר! תחום הריתוך תמיד משך אותי ומפגש כושל במיוחד השאיר אותי בפוסט טראומה.
להלן הניסיון שלי-
בערב תשעה באב נשרף בית הכנסת שאותו אני מנהל כבר 5 שנים. בית הכנסת נשרף כליל, לא נשאר כלום. נשרפו לנו גם 3 ספרי תורה שנאלצנו לקבור, כאשר אחד מהספרים נתרם על שם חבר ביישוב שנפצע קשה במלחמת יום כיפור ונפטר לפני כמה שנים.
נותרנו קהילה שלמה ללא בית כנסת, ללא ספרי תורה, ספרים, ריהוט, התחלנו מאפס. הכל מבוטח אבל יקח זמן עד שנראה כסף ובינתיים אנחנו חסרי כל.
אנחנו עובדים במרץ על תכניות בניה,
ובינתיים עברנו לבית כנסת קטן וזמני ששייך להוסטל לפגועי נפש אצלנו ביישוב. המקום ריק לגמרי למעט ארון קודש שהתגלגל ממרתף כנסיה לאחר שהוחבא שם במהלך מלחמת העולם השניה.
הקורס יאפשר לי ליצור ולבנות סטנדרים לספרים, סככה מקורה לילדים וכל פריט ריהוט אחר שנצטרך ואצליח לבנות.
צירפתי תמונות של השריפה ושל ארון הקודש.
בהצלחה ענקית יוסי https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171003/eef6b83f390018f50a0006e6372991c5.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171003/1b2ef31030926c9dbaa7a70f6305271b.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171003/b5102c6a3b7056c8eff250be37bbcdcb.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

OP2000
05-10-17, 06:29
חבל שאני גר באילת, בהצלחה !

tom1105
05-10-17, 13:21
נזרום על עוד הגרלה...חבר'ה תרשמו לסדנת מבוא... מי שלא ימשיך לסדנא המלאה אחרי שהוא יכיר את יוסי. יוכל להתמודד על החזר כספי לסדנאת מבוא. כל מה שהוא צריך לעשות זה להעלות את הסיפור שלו לכאן ולספר לכולם איך הוא לא הצליח לקבל סעיף תקציבי מאשתו... הנשוי המסכן ביותר יקבל ממני החזר ;)

YosSima
08-10-17, 09:03
נזרום על עוד הגרלה...חבר'ה תרשמו לסדנת מבוא... מי שלא ימשיך לסדנא המלאה אחרי שהוא יכיר את יוסי. יוכל להתמודד על החזר כספי לסדנאת מבוא. כל מה שהוא צריך לעשות זה להעלות את הסיפור שלו לכאן ולספר לכולם איך הוא לא הצליח לקבל סעיף תקציבי מאשתו... הנשוי המסכן ביותר יקבל ממני החזר ;)

;););)

נדב42
08-10-17, 10:06
יוסי, תעשה מחזור אחד של סדנא ביום שישי, אני הראשון שנרשם גם בלי הגרלה (ולא שאין לי סיפור אישי קורע לבבות ...)

lizard
08-10-17, 22:18
ראשית, בהצלחה ענקית ! מרשים ביותר! תחום הריתוך תמיד משך אותי ומפגש כושל במיוחד השאיר אותי בפוסט טראומה.
להלן הניסיון שלי-
בערב תשעה באב נשרף בית הכנסת שאותו אני מנהל כבר 5 שנים. בית הכנסת נשרף כליל, לא נשאר כלום. נשרפו לנו גם 3 ספרי תורה שנאלצנו לקבור, כאשר אחד מהספרים נתרם על שם חבר ביישוב שנפצע קשה במלחמת יום כיפור ונפטר לפני כמה שנים.
נותרנו קהילה שלמה ללא בית כנסת, ללא ספרי תורה, ספרים, ריהוט, התחלנו מאפס. הכל מבוטח אבל יקח זמן עד שנראה כסף ובינתיים אנחנו חסרי כל.
אנחנו עובדים במרץ על תכניות בניה,
ובינתיים עברנו לבית כנסת קטן וזמני ששייך להוסטל לפגועי נפש אצלנו ביישוב. המקום ריק לגמרי למעט ארון קודש שהתגלגל ממרתף כנסיה לאחר שהוחבא שם במהלך מלחמת העולם השניה.
הקורס יאפשר לי ליצור ולבנות סטנדרים לספרים, סככה מקורה לילדים וכל פריט ריהוט אחר שנצטרך ואצליח לבנות.
צירפתי תמונות של השריפה ושל ארון הקודש.
בהצלחה ענקית יוסי https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171003/eef6b83f390018f50a0006e6372991c5.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171003/1b2ef31030926c9dbaa7a70f6305271b.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171003/b5102c6a3b7056c8eff250be37bbcdcb.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

שלחתי לך הודעה פרטית

boazgutman
09-10-17, 11:40
וואו... כול כך רוצה להשתתף בקורס... סיפור מצחיק על יכולת הריתוך המדהימה שלי..
כמושבניק - כולם חושבים שנולדת עם רתכת ביד אחת וטרקטור גו'ן-דיר בחניה...
לפני 3 שנים חבר ביקש מימני לקפוץ למחסנים של המשפחה שלו ואם אני יכול לרתך איזה מנעול שנשבר והדייר פחד להשאיר ככה את הדלת פתוחה עם כול הציוד בפנים... בקיצור עם כול הפאסון שלי הגעתי ריתכתי את המנעול, הצלחתי להפיל את המנעול פעמיים על הרגל ולפצוע אותה ממש יפה (סנדלים) גיצים נכנסו לי לחולצה (כי ריתכתי למעלה ) והמסכה נסגרה לי על הפנים ותלשה \ גירדה את האף שלי חתך עמוק ומעצבן...
(הריתוך החזיק יומיים עד שרתך אמיתי בא לתקן)
ואני הייתי זקוק ליומיים התאוששות לגוף....
יש לי מוטיוציה ענקית ללמוד לרתך עם טנדר HUNTER חדש בחניה ורעיונות אין סוף בראש.....
מספיק מביך כדי לזכות?
פליזזזזזזזז שזה יהיה אני :-)

GodsFather
09-10-17, 12:23
וואו... כול כך רוצה להשתתף בקורס... סיפור מצחיק על יכולת הריתוך המדהימה שלי..
כמושבניק - כולם חושבים שנולדת עם רתכת ביד אחת וטרקטור גו'ן-דיר בחניה...
לפני 3 שנים חבר ביקש מימני לקפוץ למחסנים של המשפחה שלו ואם אני יכול לרתך איזה מנעול שנשבר והדייר פחד להשאיר ככה את הדלת פתוחה עם כול הציוד בפנים... בקיצור עם כול הפאסון שלי הגעתי ריתכתי את המנעול, הצלחתי להפיל את המנעול פעמיים על הרגל ולפצוע אותה ממש יפה (סנדלים) גיצים נכנסו לי לחולצה (כי ריתכתי למעלה ) והמסכה נסגרה לי על הפנים ותלשה \ גירדה את האף שלי חתך עמוק ומעצבן...
(הריתוך החזיק יומיים עד שרתך אמיתי בא לתקן)
ואני הייתי זקוק ליומיים התאוששות לגוף....
יש לי מוטיוציה ענקית ללמוד לרתך עם טנדר HUNTER חדש בחניה ורעיונות אין סוף בראש.....
מספיק מביך כדי לזכות?
פליזזזזזזזז שזה יהיה אני :-)אתה רוצה להשתמש בטנדר בתור רתכת? כי אם כן, זה גם יפיק כמה סיפורים יפים

ninj'a
09-10-17, 22:26
שלום לכולם..
גם אני עשיתי קורס ריתוך אצל יוסי..
כאדם שיוצר המון עם הידיים, אני חייב להודות שהקורס פתח לי חשיבה חדשה על אובייקטים ובעיקר על ברזל.
כמעצב לעולם לא חשבתי על ברזל בתור אופציה לעבודותי לרוב השתמשתי בעץ בפלסטיק ובחומרים נוספים, אבל היום אחרי קורס הריתוך רכשתי כלים מעשיים ותיאורטיים שפתחו לי עולם שלם של אוביקטים מגוונים שאוכל ליצור מכמה פרופילים בודדים..בקיצור התחלתי לחשוב ברזל ואני אוהב את זה.
והדבר החשוב ביותר הוא שכל מה שתצטרכו הוא: רתכת | קסדת ריתוך | שולחן ריתוך | דיסק וכמה ברזלים ותוכלו ליצור כל מה שרק תרצו.
חברים יקרים אל תהססו ותירשמו לקורס, עולמכם ישתנה בין לילה כמו שעולמי השתנה לתמיד.
וחוץ מהכלים הכבדים הניצוצות וריח הריתוח ישנו יוצר יצירתי במיוחד בשם יוסי שכל דקה איתו היא פרס.
בקיצר מומלץ בחום..עדיין לא נרשמתם???

YosSima
09-10-17, 22:38
שלום לכולם..
גם אני עשיתי קורס ריתוך אצל יוסי..
כאדם שיוצר המון עם הידיים, אני חייב להודות שהקורס פתח לי חשיבה חדשה על אובייקטים ובעיקר על ברזל.
כמעצב לעולם לא חשבתי על ברזל בתור אופציה לעבודותי לרוב השתמשתי בעץ בפלסטיק ובחומרים נוספים, אבל היום אחרי קורס הריתוך רכשתי כלים מעשיים ותיאורטיים שפתחו לי עולם שלם של אוביקטים מגוונים שאוכל ליצור מכמה פרופילים בודדים..בקיצור התחלתי לחשוב ברזל ואני אוהב את זה.
והדבר החשוב ביותר הוא שכל מה שתצטרכו הוא: רתכת | קסדת ריתוך | שולחן ריתוך | דיסק וכמה ברזלים ותוכלו ליצור כל מה שרק תרצו.
חברים יקרים אל תהססו ותירשמו לקורס, עולמכם ישתנה בין לילה כמו שעולמי השתנה לתמיד.
וחוץ מהכלים הכבדים הניצוצות וריח הריתוח ישנו יוצר יצירתי במיוחד בשם יוסי שכל דקה איתו היא פרס.
בקיצר מומלץ בחום..עדיין לא נרשמתם???

נינג'ה ..
אל תשכח לבוא מחר לקחת את הצ'ק. או שאתה מידיף העברה בנקאית... (אפשר בתשלומים?)

גיתאי נוה
10-10-17, 01:00
יוסי - זקן אחד אמר לי פעם, שאם תשקיע במה שאתה באמת אוהב - אתה כבר תמצא את הדרך גם להרוויח יפה, ולא משנה מה יש ואין בשוק.
ובמקרה שלך אני משער שאין, אני לפחות לא נתקלתי ביוזמה כל כך יפה בתחום שלך.

מאחר וגם אני מרים בימים אלה עסק חדש, ושעות שינה הן מותרות מסדר שני אצלי, רק אוציא קצת את הראש מעל למים ואני מגיע לסדנה.
בתשלום מלא כמו שבאמת מגיע לך, לא בהגרלות ושאר מתנות.

ועוד משהו,
פעם חשבתי שחבר אמיתי הוא זה שנמצא לידך בשעות הקשות;
היום אני מבין שחבר אמיתי הוא דווקא זה שנמצא לידך בשעות ההצלחה שלך ומסוגל לפרגן ממקום נקי בלי לקנא.
נראה שיש לך פה לא מעט חברים אם כך.

מאחל לך הצלחה מכל הלב!
גיתאי

boazgutman
15-10-17, 10:07
אתה רוצה להשתמש בטנדר בתור רתכת? כי אם כן, זה גם יפיק כמה סיפורים יפים

HUNTER , כפלטפורמה לתת ליצירתיות לזרום... גגון , פגושים , מיכלי מים, קומפרסורים. וכול מה שהילדים הקטנים שלי ירצו בספינת הטיולים שלנו. :-)
:D

אומי5
16-10-17, 09:11
יוסי יא תותח, קודם כל באמת סחטיין ענק .

חוץ מזה אני כן רוצה בחינם !!!!! (יאללה יאללה משחקים לי אותה לארג'ים שני כאלו שגם ככה כבר יודעים לרתך)
אז זה הסיפור שלי :
כמו שכבר כתבו פה כולם חושבים שמי שגדל בהתיישבות העובדת נולד עם רתכת ביד.
אז חוץ מקצת קקי של ציפרים וכמה ריתוכים עקומים מעולם לא למדתי לרתך.
תמיד עקפתי את החוסר הזה ע"י בניה עם ברגים, עץ, או סנג'ור חברים.
מילא כשהייתה לי חיפושית שהתחרתה בכבוד על התואר "החיפושית הכי לא אסתטית בארץ" , אבל עכשיו כשקניתי ג'יפ, וג'יפים כידוע צריך לבנות, הגיע הזמן שאדע לרתך כמו בן אדם לפני שגם הוא יגיע לתחרות האי אסתטיות .

אז לא בשבילי אלא בשביל הגי'פ.... בחיית יוסי תלמד אותי לרתך. :)

בנוסף אני מקווה לעבור דירה בשנה הקרובה, ככה שיהיה צורך קריטי לבניית מעשנת ראויה לשמה.

asafk
16-10-17, 16:06
בסוף השבוע בניתי תושבות מנוע. החלקים באמת יפים. חיתוכים מדוייקים התאמות דל פרופיל לצינור לבוקסה גומי.... ואז הגיע שלב הריתוך. ואני אפילו לא יודע מה לא היה בסדר. ולא עצרתי התעקשתי לרתך עוד אחד ועוד אחד עד שהרסתי את כל החלקים היפים שהכנתי. או לפחות עכשיו צריך להשחיז את הבושה.
אז מתי אמרנו יש סדנת מבוא?

אסף.

נמרוד
20-10-17, 09:55
אני מאוכזב...

כמנהל בג'יפולוג אני מנוע מהפרס, אבל ראבאק, ציפיתי ליותר הענות - כל מה שאתם צריכים לעשות זה לבקש יפה, ולהשפיל את עצמכם! בינתיים מוצא חן בעיניי הבחור ששרף את בית הכנסת והולך לרתך כסאות לאלמנות ויתומים - היחיד שהשקיע בסיפור + תמונה (ואם זה אמיתי אני מתנצל מקרב לב ועל אחת כמה וכמה מגיע לך!).

וכל השאר - מה זה הדרדלע הזה "אני אשמח לדעת לרתך מדרגות צד"... זה לא ראיון עבודה..

נדב42
20-10-17, 16:19
יכלתי להביא לכם סיפור אישי קורע לב על בן מושב שלא יודע לרתך למרות שהיתה מסגריה בחצר, למרות שיש לו Jeep אמיתי וגם אמא פולנייה, אבל הקורס באמצע השבוע אז ממילא לא אוכל להגיע, גם אם זה בחינם...

אז תנו את המתנה למישהו אחר ואני ארשם בתשלום כשיהיה קורס בימי שישי ...

ד ו ר ו ן
20-10-17, 18:49
נמרוד,
אז הנה הכי נקי שיש.

אני אוהב ברזלים.. מאז ימי המסגרייה בימי הטיפשעשרה, פתאום להבין שברזל זה חומר יצירה ולא משהו קשיח, אחרי כויות (כולל הטבעת 300gr על האמה מראש פטיש לוהט..), וחרבוני ציפורים, ועד שהצלחתי לרתך את השם שלי יפה על פלח עבו הרבה שנים הרצון נשאר.

אז אני רוצה את הקורס, כי בא לי שוב לשחק וליצור עם מתכת.

boaz avrahami
20-10-17, 19:16
רציתי לבקש מלוריה שיכתוב בשבילי סיפור קורע לב על כמה שאני מציק לו בגלל שאין לי מושג בריתוך אבל לא נעים להתמסכן...
כבר עדיף להמשיך להציק ללוריה [emoji4]

אבל ליתר ביטחון רכשתי זוג כפפות ריתוך עבות וכחולות של מילר כך שאני מוכן ומזומן לקבל את הפרס

Honda TRX300EX

lizard
20-10-17, 20:27
נמרוד,
אז הנה הכי נקי שיש.

אני אוהב ברזלים.. מאז ימי המסגרייה בימי הטיפשעשרה, פתאום להבין שברזל זה חומר יצירה ולא משהו קשיח, אחרי כויות (כולל הטבעת 300gr על האמה מראש פטיש לוהט..), וחרבוני ציפורים, ועד שהצלחתי לרתך את השם שלי יפה על פלח עבו הרבה שנים הרצון נשאר.

אז אני רוצה את הקורס, כי בא לי שוב לשחק וליצור עם מתכת.

חכה שאני אעשה קורסים לנפחות :cool:

boaz avrahami
25-10-17, 19:08
אין טיעון ( ואתגר) משכנע מזה

[emoji25]

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171025/929935547864a1fc9e4aef109d1987f1.jpg

Honda TRX300EX

נמרוד
25-10-17, 19:25
בועז זה עבודה שלך?

boaz avrahami
25-10-17, 19:35
הספציפית הזו לא אבל יש לי כאלו בשפע בחצר

Honda TRX300EX

YosSima
26-10-17, 08:36
וואו חברים ... אילו תגובות מחממות את הלב
תודה רבה ל-
בועזאברהמישיקרנצלרעידולוריהיונילהבWONDER DשמילKRUVIדרורברלידורוןתמירפחימהRONEN7Kש חרדורוןג'ויאלדררועיאבנרברוךאסףקצירליאורא בינועםדניגיתאיאומינמרוד
על הפירגונים , על האיחולים והזכרונות :)
וסליחה אם פיספסתי מישהו

talw
26-10-17, 10:12
זהלמהאניאוהבאותך.

YosSima
31-10-17, 09:56
חברים - אוטוטו נמרוד מחליט מי מכם לקורס הקרוב ..

בנוסף תאריכים הקרובים לסדנאות המבוא לריתוך ומסגרות:

7.11.17 יום שלישי 17:30 עד 22:00 xxx אזלו המקומות xxx
10.11.17 יום שישי 9:00 עד 13:30
14.11.17 יום שלישי 17:30 עד 22:00
17.11.17 יום שישי 9:00 עד 13:30

ואלו הפרטים :
סדנת מבוא לריתוך ומסגרות באלקטרודה מצופה
- בין שעה ל-3 שעות של תאוריה (תלוי כמה שאלות יהיו לכם )
- בזמן הנותר תירגול מעשי של ריתוך בדגש על תהליך נכון והבנה של מה צריך לראות מתוך הקסדה - (2 מנחי ריתוך ו-2 סוגי מחברים)
- תקבלו חוברת שתוכלו לקחת הביתה ולהציץ בה אם תשכחו למשל איך לקרוא נכון תוית של אלקטרודות
- נעבור על תהליך עבודה נכון במסגרות
- נדבר קצת על בטיחות בעבודה
- סוגי ריתוך נפוצים
- סוגי מחברים ומנחי ריתוך
- מושגי יסוד בריתוך ומסגרות
- סוגי פרופילים
- הכרת האלקטרודה המצופה
- בחירת אלקטרודה
- כוון אפרז'
- דיוטי סייקל ו"איך בכלל לבחור רתכת"
- קפה וכיבוד
עלות - 190 ש"ח למשתתף . עד 10 משתתפים . תרגול מעשי בזוגות

052-6969365 יוסי

נמרוד
31-10-17, 13:09
זה לא אני מחליו יוסי, זה המערכת... בינתיים אני מאוכזב, או אולי בעצם מופתע לטובה - באמת שאנשים כאן מרתכים כל כך טוב? או שהם מפחדים מקורס אצלך? אתה לא מרביץ או משהו אני מקווה...

boaz avrahami
31-10-17, 13:13
סתם לא נעים לחשוף את הבושה

Honda TRX300EX

ירוקי
31-10-17, 13:28
קניתי את הספר של רון צ'מפיון כדי לעשות לילדים באגי.
לא כי הם רוצים, כי אני רוצה. בכל זאת, מה שכיף בלגו זו הבניה, לא המוצר המוגמר.
לקח לי 5 שנים להודות בזה (שהספר עומד על מדף, עם דף הכריכה מולי, לא מהצד הצר, כדי לבייש אותי מדי יום שאני עובר מולו).

הגדול, עוד מעט בן 15, זרק לי לפני שלושה שבועות:
"אבא, זה יקרה בזמני, או שתספר סיפורים גם לילדים שלי"?

Orange
31-10-17, 13:40
בא לי על הקורס הזה ממש!
למה? כי נראה לי רעיון ממש לא טוב לעשות את כל הרכב עם אזיקונים 😉
אשמח מאוד לזכות!

YosSima
31-10-17, 14:35
זה לא אני מחליו יוסי, זה המערכת... בינתיים אני מאוכזב, או אולי בעצם מופתע לטובה - באמת שאנשים כאן מרתכים כל כך טוב? או שהם מפחדים מקורס אצלך? אתה לא מרביץ או משהו אני מקווה...

אל תהיה מאוכזב .. להפך
הרבה חברים התקשרו והתעניינו וחלקם גם נרשמו עם הצהרה ברורה מאד :
"אני רוצה לשלם"
אז אם כבר להיות מופתע - אז שיהיה לצד החיובי :)

תודה לכולם

שימשימון יורד ים
31-10-17, 15:51
מדהים מדהים מדהים.

שנים רבות שיש לי מליון רעיונות לעשות דברים, קטנים וגדולים, בברזל, וכולם נעצרים בזה שאני לא יודע לרתך. מת לדעת וממש עד עכשיו התביישתי להודות שאני לא באמת יודע.
כל כך לא יודע, שאפילו לא חשבתי שיש סדנא שאפשר ללימוד בה.
כל מי ששאלתי על זה אמר - מה הבעיה, פשוט תנסה. אבל לקנות רתכת בלי שאני יודע לרתך זה בזבוז כי אולי לא אצליח ללמוד לבד.

סוכה לאופנוע - קיבלתי עזרה
תיקונים בג'יפ - מוסכים (בשמחה, אבל גם בלית ברירה)
מתקן לחניית האופנים של הילדים, בחצר - מחכה
שיפוץ לסוכה שעוד לא פורקה - מחכה
ומה לא.

הלוואי שזה יהיה הפרס שלי.
שמשון

gradar
31-10-17, 15:59
תשמע נמרוד, אני לא אספר לך שהג'יפ (סליחה כרכרה) שלי מחוזק באזיקונים, כמובן שלא, הוא מחוזק בחוטי ברזל חלודים ואיכותיים. אני לא אספר לך שאני רוצה לבנות כלוב לחמותי, רוצה אבל יודע שאשתי תסגור אותי יחד עם החמה באותו כלוב. אני לא אספר שאנצל את הקורס לבניית מעשנה ובסיום הבניה אני יזמין את כל גולשי ג'יפולוג לסעודת מלאכים, אני מקסימום יעשה ארוחה משפחתית מצומצמת. מגיע לי ללכת לקורס רק בגלל שאני מחפש כבר שעה וחצי איפה מפרסמים תגובה ובמהלך אותה שעה וחצי קראתי 15 פעמים את כל קורות החיים של יוסי כולל למה, מדוע, התהליך שהוא עבר, השיחה עם אשתו ו 66 תגובות עד שעליתי על זה שאני לא מחובר למערכת..... רק על זה מגיע לי איזה ריתוך אחד יסודי וטוב.

rotem_shalit
01-11-17, 22:58
לי הכי מגיע את הקורס רתכות!
והנה הסיבות שלי:
- ממש עכשיו השתחררתי, וזה אחלה של מתנת שחרור
-אני חבר בגיפולוג מ 2011 כלומר מאז שאני בן 15!
- כל החיים שלי יש לי גיפים שאני נוהג עליהם ביערות עם אבא מאז שהייתי בן 12
ומאז שיש לי רישיון אני גם משפר אותם כמה שהתקציב מאפשר לי
- אין שבת שאני לא בשטח
- אני ממש הייתי רוצה לייצר את הפגושים ומדרכות צד שיש לי על הגיפ במקום לקנות אותם (פה אתם נכנסים לתמונה);)

- באמצע הצבא קניתי מוסטנג 1970 קבריולט מדהימה מארה"ב והבאתי אותה לארץ והתחלתי לשפץ אותה (אין לי שום ידע במכונאות וכל מה שאני יודע ולומד זה מסרטונים ביוטיוב...אבל הצלחתי ועכשיו היא נראת מדהים!)
- לאבא שלי אין שום ידע במכונאות אני לומד הכל לבד! לאט לאט גם הוא נפל התחביב.
- שיפצתי את המוסטנג כל שבת שהייתי יוצא הביתה וכל זה תוך כדי שאני לוחם בצנחנים וממש לא יוצא כל שבוע והייתי חוסך הון על פחחות אם רק הייתי יודע לרתך.. טוב נו, ברכב הבא

אני מצרף כמה תמונות ביניהם איך המוסטנג הגיעה לארץ, איך היא נראת עכשיו ואני אחרי ששקעתי עם הגיפ שלי בבוץ.

דרך אגב, ידעתי שאני הולך לשקוע שם לפני שנכנסתי, כל הכיף זה לחלץ את עצמך עם הכננת:p

http://photobucket.com/gallery/http://s32.photobucket.com/user/rotem_shalit/media/IMG_1275_zpsogwqdht8.png.html
http://photobucket.com/gallery/http://s32.photobucket.com/user/rotem_shalit/media/IMG_1275_zpsogwqdht8.png.htmlhttps://www.dropbox.com/s/ysoubbehzpj3t26/IMG_1275.PNG?dl=0

https://www.dropbox.com/s/zcpn1x4ch0..._1278.PNG?dl=0 (https://www.dropbox.com/s/zcpn1x4ch0fwrv9/IMG_1278.PNG?dl=0)

https://www.dropbox.com/s/c3nyu2ogwz..._8068.JPG?dl=0 (https://www.dropbox.com/s/c3nyu2ogwz5jt8g/IMG_8068.JPG?dl=0)

https://www.dropbox.com/s/aqozy3qqw8..._8069.JPG?dl=0 (https://www.dropbox.com/s/aqozy3qqw8kkoic/IMG_8069.JPG?dl=0)

https://www.dropbox.com/s/gqgtxd5054..._5035.JPG?dl=0 (https://www.dropbox.com/s/gqgtxd5054r255d/IMG_5035.JPG?dl=0)

lizard
02-11-17, 04:14
כמה דברים.
1. זו לא שקיעה בבוץ :cool:
2. המוסטנג נראית מדהים. וואו עשה לי חשק. אני לא אוהב גג נפתח אבל תביא לי כזו סגורה :p
3. בשביל סיבוב עליה אני אלמד אותך לרתך סטיק, טיג, מיג ואם תתעקש אז גם ריתוך נפחים ;)

נמרוד
02-11-17, 10:04
טוב, יאללה, יוסי רוצה לדעתי מי מצטרף לקורס שמתחיל ב6 לחודש... אז ברגע האחרון... רותם שליט, שכנעת, מגיע לדור הצעיר ולחייל המשוחרר. צור קשר עם יוסי או שיוסי יצור קשר איתך. בהצלחה!

YosSima
02-11-17, 11:04
מזל טוב לרותם :)
תן צלצול בהזדמנות הראשונה
052-6969365
יוסי

gradar
03-11-17, 13:23
מזל טוב לרותם, ראוי ואפילו ביותר.

טוב, יאללה, יוסי רוצה לדעתי מי מצטרף לקורס שמתחיל ב6 לחודש... אז ברגע האחרון... רותם שליט, שכנעת, מגיע לדור הצעיר ולחייל המשוחרר. צור קשר עם יוסי או שיוסי יצור קשר איתך. בהצלחה!

לביא
08-11-17, 12:00
השתתפתי אתמול הקורס המבוא.
יוסי מעביר את החומר העיוני בצורה מרתקת. המון סבלנות והרבה מאוד ידע.
בחלק המעשי, יוסי מדגים ואחכ עובר בין האנשים ונותן טיפים ומתקן את הדרוש תיקון.
הקבוצות קטנות כך שכולם מקבלים מספיק תשומת לב.
ממליץ בחום.

YosSima
09-11-17, 09:13
השתתפתי אתמול הקורס המבוא.
יוסי מעביר את החומר העיוני בצורה מרתקת. המון סבלנות והרבה מאוד ידע.
בחלק המעשי, יוסי מדגים ואחכ עובר בין האנשים ונותן טיפים ומתקן את הדרוש תיקון.
הקבוצות קטנות כך שכולם מקבלים מספיק תשומת לב.
ממליץ בחום.

איזה כיף לקרוא כזו ביקורת .
תודה רבה לביא - גם אני נהנתי מאד :)

-->