צפייה בגרסה מלאה : תקלה בחיישני חמצן
שלום
שבוע שעבר נדלקה לי נורת הצ'ק אנג'ין לאחר בדיקה המחשב הראה ששני חיישני החמצן העליון והתחתון או הקדמי והאחורי לא תקינים
אחרי כמה בירורים הבנתי שהמחירים בארץ מאוד יקרים שנעים בין 400 ל 1000 שקל לחיישן לא כולל עבודה
השאלה שלי היא עם יש הבדל בין שני החיישנים או שהם תואמים ??
כדי שאוכל להזמין מאייבי שהמחירים שם יותר זולים מבארץ
תודה
מודבר בסוזוקי גרנד ויטרה 2005 קצרה
110,000 ק''מ
היי,
נתקלתי באותה בעיה בדיוק ואין בנאדם שידע להגיד לי מה בדיוק צריך להזמין שזה ממש מוזר.
הסתדרת בסוף ?
Oren Kipnis
25-10-17, 23:15
לא סביר ששני החיישנים "הולכים" יחדיו.
איזה קודי תקלות קיבלת ? מהם הטקסטים שהופיעו היחד עם הקודים ?
צילום מסך של סורק התקלות הוא הדבר הטוב ביותר.
האם זה קרה זמן קצר אחרי תדלוק של מיכל כמעט ריק ?
האם יש סימפטומים נוספים ?
אורן
יואב לגבי החיישנים אחרי באמת חיפושים רבים אין באמת משהוא שיכול לעזור או עזר לי העצה היחידה שקבלתי זה לתקן אותם במוסך שגם נותן אליהם אחריות למרות שיותר זול להזמין באינטרנט אבל עדיף להיות עם ראש שקט
אורן לגבי קוד התקלות לא זכור לי מה הקודים שקיבלתי אני רק יודע שלפי בדיקת המחשב זה הראה ששני החיישנים הלכו הבדיקה בוצעה אצל מוסך של חבר אז אין לי דאגה שמנסים אולי לנחש את הבעיה או לעקוץ הנורה הייתה נדלקת לי אחרי כמה קילומטרים של נסיעה ונכבית עד שהיא נשארה על מצב קבוע לגבי הסימפטומים שמתי לב שמחוג הדלת התחיל קצת לזייף כמה ליטר פחות כמה ליטר יותר לא משהוא משמעותי שמשפיעה על קריאת מצב הדלק ועוד סימפטום זה שהרכב לא היה סוחב והיה ממש מתאמץ לסירוגין
Oren Kipnis
19-11-17, 10:25
אתה מתאר סימפטום שיכול להיות קשור להמצאות מים בדלק.
מציע לך להתחיל בריקון המיכל עד סופו ומילוי דלק חדש.
אחרי איפוס התקלות ונסיעה תוכל לדעת האם זה הדלק או מעבר לכך.
מציע בכל מקרה שתרשום את קודי התקלות או שתעלה צילומי מסך. אינני חושד בכך שמישהו מנסה לסבן אותך, אבל קל יותר לכוון אותך כאשר יש מידע רלוונטי.
בבדיקה עם סורק נסה לראות את הדברים הבאים:
1. שינוי מתח עולה ויורד בין "0" לבין "1" וולט בחיישנים. אם הסורק מצויד בתצוגה גרפית, אתה צריך לראות את שינויי המתח מהירים מאוד, מעין סינוסואידה צפופה.
2. זרם בגופי החימום של החיישנים. אז ניתן להשוות לנתוני היצרן.
בהצלחה.
אורן
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.