צפייה בגרסה מלאה : Article: פרוייקט: קונסולה מרכזית ללנדרובר דיפנדר
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3839-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7% 98-%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7% 94-%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96%D7%99%D7%AA-%D7%9C%D7%9C%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%95%D7% 91%D7%A8-%D7%93%D7%99%D7%A4%D7%A0%D7%93%D7%A8?
אחלה של בניה. ניכר ששפכת פנימה הרבה שעות.
זה מאוד לנדרובאי לרצות את הפיוזים מול העניים ולהתקין פנס עוצמתי על החיווט.
לא ברור אם באלה השתמשת:
https://www.alibaba.com/product-detail/JEP-ENPU-wire-wiring-connector-terminal_1580010402.html
בכל אופן אני נגדם. ואם חובה אז מוסיף נק הלחמה קטנה. יש להם נטייה להשתחרר ברעידות עם הזמן.
1. אני לא קונה בפלטפרומות רכישה סיניות כי הן פרוצות
2. רק ebay +paypall
3. המתגים והנתיכים עברו מהקונסולה הישנה לחדשה, באמצע עברו מספר שנים של שטח קשה, קפיצות ילדים מתלהבים ואישה שעברה מהקוקפיט לחלל הנוסעים האחורי עם הרגלים על המתגים
יופי של עבודה והשקעה.
ברשותך, שתי הערות-
1- אני לא "אוהב" צרכנים כמו הסולונאויד שאתה מתאר, הם צורכים זרם כל הזמן, ונוטים להתחמם, סתם עומס וחימום מיותרים. נראה לי שנעילה מכנית רגילה מספיק טובה (אחרי הכל, חוץ ממך מי עוד יפתח את זה? תעשה את את זה במקום קצת מוסתר, ואתה מסודר).
2- אי חייב להודות, שאני לא לא אוהב את הפיוזים החשופים בחוץ. אמנם אין לי לנדרובר, אבל נראה לי שזה OVER התלהבות. במקרה שלך, הייתי משאיר את פני השטח נקיים (ואולי עם שקע לדברים קטנים), ואחרי שמרימים את המשטח כולו (איפה שהיום רואים את החוטים) הייתי מתקין קופסאת פיוזים סטנדרטית (צפופה יותר ומגונת).
My two cents
עבודה יפה.
מסכים עם זיו לגבי הפיוזים ואוסיף עוד באג..
אני לא אוהב מתגים ופיוזים אופקיים/שוכבים כמו שהתקנת.
זה מועד לקלוט פנימה כל מה שנשפך/נופל כולל אבק.
מספיק שהכוס קפה/שתייה קלה קופצת מהיד/בור בכביש והפאנל והפיוזים מלאים בנוזל והדרך לקצרים וקורוזיה עתידית קצרה.
זה עוד לפני הישענות לא מתוכננת על מתגים.
מתגים אני מתקין אנכית ופיוזים מאחורי כיסוי.
שאלה:
יש שם כמות מתגים של חללית, מה מחובר לכ״כ הרבה מתגים?
כמה הארות, תגובות ותובנות להשלמת התמונה:
1. תאורת פנים הקונסולה צורכת מספר מיליאמפר בודדים, לא מדובר בזרקור או קסנון, הקליפ צולם במצלמת טלפון עם רגישות אוטומטית ולכן התוצאה נראית כך.
2. פאנל הפיקוד המרכזי מגיע עם מכסה לשורת הנתיכים. המכסה הוסר לטובת הצילום.
3. שעות העבודה הן נטו, בפועל העניין לקח מספר שבועות עם אינספור הפסקות להחלפת חיתולים, מדידות חום וכדומה.
4. לגבי הסולונואיד, אני מודה שאין לי ניסיון עם הפריט שרכשתי ולכן השארתי את זה לסוף. ניסיתי להימנע מקדיחות נוספות בגוף הקונסולה וחיבור פירזול כזה או אחר. נשקול מחדש.
snirjeepdreamer
08-10-17, 21:59
אבנר סחטיין !
נראה מוקפד עם הרבה חשיבה.
תהנה ממנה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.