צפייה בגרסה מלאה : צריך לפרק תושבות מנוע ולהתקין Bushing - ב WJ CRD
ה Bushing אצלי.
את סדר הפעולות אני מכיר.
עניין ה press, האם יש אפשרות לבצע את העבודה באמצעות גק' בקבוק או כל פתרון אחר.
אשמח לרעיונות.
תודה
לפרק את התושבת השמאלית זה חתיכת חרא...
אתה חייב למקם את הבושינג בכיוון הנכון אחרת הוא יקרע...
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
לפרק את התושבת השמאלית זה חתיכת חרא...
אתה חייב למקם את הבושינג בכיוון הנכון אחרת הוא יקרע...
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
אני יודע,
שאלתי לגבי לחיצת הבושינג
six 4 life
08-10-17, 17:18
אני לא רואה איך תעשה את זה באמצעים ביתיים עם ג'ק בקבוק, אבל אולי שווה לך לשלם כמה שקלים לבעל מקצוע כזה או אחר שיחלוץ את הישן ויתקין את החדש לידך.
אני לא רואה איך תעשה את זה באמצעים ביתיים עם ג'ק בקבוק, אבל אולי שווה לך לשלם כמה שקלים לבעל מקצוע כזה או אחר שיחלוץ את הישן ויתקין את החדש לידך.
לא מצאתי סרטון / מאמר איך להכניס את התושבת , כמה זה באמת קשה
כמה שקלים ? רוצים יותר מכמה שקלים :(
six 4 life
08-10-17, 18:27
צריך לחץ של פרס כדי לחלוץ את הבושינג ושרוול הברזל שלו מתושבת הברזל עצמה, אותו דבר לגביי ההתקנה של הבושינג החדש.
יורם-דרומי
09-10-17, 15:13
חובה לפרק- לא ניתן אחרת
אחרי שפרקת - והלוואי שתצליח לבד - כי זה קשה מאוד!!
צריך ליפט.
הבושינג הישן (הקיים) בולט וקשה ללחוץ עם פרס ישר - אתה צריך בוקסה מתאימה. וגם אם תמצא, יהיה קשה מאוד לשלוף החוצה את הישן כי הבוקסה ממש לחוצה לתושבת.
אני ניסרתי את הישן. פשוט הכנסתי משורית ולאט ניסרתי את טבעת המתכת.
כופפתי עם פלאייר ושלפתי החוצה
חובה!! לסמן את כיוון הבוקסה הישנה - איזה צד בולט יותר וכיוון הבושינג - חובה!! (עם סימון לבן)
לאחר מכן לשייף את התושבת להסרת לכלוך
לגרז
ולדחוף עם פרס ובוקסה חזרה את התושבת החדשה
בהצלחה ותתחדש
יורם והחברה , תודה על התגובות
שאלתי לגבי תחליף לpress מסורתי
כמו זה 4-in-1 Ball Joint (http://www.ebay.com/itm/262104374985?rmvSB=true)או גק בקבוק או מלחציים.
א. אם לא דחוף וצריך עזרה בפרס באזור המרכז נסה לתאם איתי באחד הסופ״שים ובוא ללחוץ.
ב. את הפרס קנינו לפני כמה שנים בל.כ. לחלוץ בוקסה של משולש מתלה. הוא החזיר את עצמו בפעם הראשונה ומאז עוד הרבה פעמים. אם יש לך שטח אצפה מספיק - זו קנייה שימושית מאוד.
ג. אני לא יכול לומר שאני משוכנע שזה מאה אחוז עובד אבל ראיתי מי שבמקום להחליף את הגומי הישן - מורחים עליו דבק גומי ויוצקים פוליאוריטן לתוך התושבת שממלא את כל החורים. זו אופציה מעניינת.
אסף.
א. אם לא דחוף וצריך עזרה בפרס באזור המרכז נסה לתאם איתי באחד הסופ״שים ובוא ללחוץ.
ב. את הפרס קנינו לפני כמה שנים בל.כ. לחלוץ בוקסה של משולש מתלה. הוא החזיר את עצמו בפעם הראשונה ומאז עוד הרבה פעמים. אם יש לך שטח אצפה מספיק - זו קנייה שימושית מאוד.
ג. אני לא יכול לומר שאני משוכנע שזה מאה אחוז עובד אבל ראיתי מי שבמקום להחליף את הגומי הישן - מורחים עליו דבק גומי ויוצקים פוליאוריטן לתוך התושבת שממלא את כל החורים. זו אופציה מעניינת.
אסף.
א. ראשית תודה רבה, אצטרך קודם לפרק אם אצליח אקבע איתך מראש.
2. לא חסר שטח ריצפה, מה עלות סדר גודל למתקן כזה , לינק / דגם.?
3. ראיתי את זה.. קניתי כבר בושינים אז....לפעם הבאה עוד כמה שנים :)
יורם והחברה..
כמה באמת קשה להכניס את הבושיג אחרי ניקוי טוב של התושבות ואחרי גריז / שמן מסביב לטבעת
יורם-דרומי
10-10-17, 23:20
יורם והחברה..
כמה באמת קשה להכניס את הבושיג אחרי ניקוי טוב של התושבות ואחרי גריז / שמן מסביב לטבעת
נכנס חלק ללא בעיות
כמובן עם פרס מפולס ותקין
boaz avrahami
10-10-17, 23:33
ראיתי מכונאים ששורפים את הבושינג הישן ולא מתאמצים מדי לחלוץ אותו
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
six 4 life
11-10-17, 10:58
ראיתי מכונאים ששורפים את הבושינג הישן ולא מתאמצים מדי לחלוץ אותו
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
זה לא יעזור.
בתושבת מנוע שהוא מדבר עליה, הגומי מחובר לתוך שרוול שהוא זה שמקבע את היחידה בלחץ אל תוך התושבת. כלומר הגומי לא נפרד מהשרוול וגם אם תשרוף את הגומי עדין תצטרך לחלוץ את השרוול שלו מהתושבת.
אני השתמשתי כמה וכמה פעמים ב היי ליפט כ פרס... זה לא נוח, אבל הלחצים שניתן לייצר מגיעים לפרס מקצועי.
זהירות, הליפט יהיה בקצה היכולת שלו, תמיד תחשוב מה קורה אם נשבר הפין...
אני השתמשתי כמה וכמה פעמים ב היי ליפט כ פרס... זה לא נוח, אבל הלחצים שניתן לייצר מגיעים לפרס מקצועי.
זהירות, הליפט יהיה בקצה היכולת שלו, תמיד תחשוב מה קורה אם נשבר הפין...אין לי היי ליפט.
ראיתי את הפוסט שלך על החלפת בושינגים למשולש אחורי.
בכל מקרה בגלל העבודה הלא פשוטה של פרוק התושבות ב crd זה בוצע חודש שעבר במוסך.
הזמן שלקח זה כ 3 שעות עבודה .
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
ליפני כחודש החלפתי שוב תושבות ובשבת האחרונה שמתי לב שהם התפרקו :-(
מה לעשות? להזמין בושינג ולקחת לבעל מקצוע שימלא בחומר רציני יותר?
איזה אפשריות נוספות יש ?
ליפני כחודש החלפתי שוב תושבות ובשבת האחרונה שמתי לב שהם התפרקו :-(
מה לעשות? להזמין בושינג ולקחת לבעל מקצוע שימלא בחומר רציני יותר?
איזה אפשריות נוספות יש ?בתושבות ובכל מה שקשור בגומי לא להתפשר על יצרנים חליפיים, מקורי יחזיק שנים.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.