צפייה בגרסה מלאה : חומר מומלץ לברזנט
שלום לכולם,
מעלה שוב את הנושא שכבר נטחן - ברזנט לסמוראי.
אז אתחיל ואומר שהייתי מזמין בשמחה מחו"ל אבל יש לי סמוראי ארוך ואף אחד לא מייצר לו ברזנט (אלא אם תתקנו אותי).
דיברתי עם סוהיל מנצרת והוא אמר שיעשה, אבל הבנתי ממנו שהוא עושה משמשונית.
לפי מה שהבנתי עד עכשיו, שמשונית זה לא חומר מומלץ.
האם אני צודק?
ואם כן, מאיזה חומר אני צריך לבקש?
תודה לכל העונים...
רז.
snirjeepdreamer
09-10-17, 16:33
סוהיל יכול לעשות משמשונית או סקאי . שניהם תמיד במלאי אצלו.
לחילופין הוא יכול גם לעשות מבדים אחרים שהם כבר מאוד יוקרתיים ויכפילו את מחיר הברזנט שלך.
הוא גם יכול לתפור עם חומר שאתה תביא לו.
בהצלחה
סוהיל יכול לעשות משמשונית או סקאי . שניהם תמיד במלאי אצלו.
לחילופין הוא יכול גם לעשות מבדים אחרים שהם כבר מאוד יוקרתיים ויכפילו את מחיר הברזנט שלך.
הוא גם יכול לתפור עם חומר שאתה תביא לו.
בהצלחה
דיברתי איתו היום. אמר שכבר לא מזמין את החומר היוקרתי.
השאלה היא האם שמשונית זה פשרה, ומאיזה חומר עדיף אם אני רוצה משהו שיחזיק מעמד
snirjeepdreamer
09-10-17, 20:29
דיברתי איתו היום. אמר שכבר לא מזמין את החומר היוקרתי.
השאלה היא האם שמשונית זה פשרה, ומאיזה חומר עדיף אם אני רוצה משהו שיחזיק מעמדזה מאוד תלוי האם הרכב שלך נוסע ברמה היומית או רכב נטו לטיולים והיכן הוא חונה.
במקרה ואכן הרכב הוא רק לטיולים וחונה בחניה מקורה הרחק מפגעי מזג האויר אני מכיר לא מעט רכבים עם ברזנט סקאי שמחזיקים כבר 10 שנים
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
או במילים אחרות - שמשונית זה חומר חזק ועמיד מאד. זה היתרון שלו. החסרון שלו שהוא מכוער.
או במילים אחרות - שמשונית זה חומר חזק ועמיד מאד. זה היתרון שלו. החסרון שלו שהוא מכוער.
וזה לא כבשן בקיץ? בכל זאת עדיין לא בניתי מיזוג אוויר בפנים...
עדכון נוסף
אחרי שיחה עם רוקי מרחובות,
הוא תופר מויניל, עולה כמובן יותר מסוהיל בנצרת.
הוא טוען שדווקא השמשונית אינה אטומה למים.
אז ההתלבטות היא כנראה בין ויניל לשמשונית.
אין מה להשוות את איכות העבודה של סוהיל לאיכות של מישהו אחר. ללכת לסוהיל זה ראש שקט, העבודה תהיה מעולה. הוא מבין בחומרים שיש לו. שני חברים הזמינו חומר מחו"ל, כביכול החומר של בסטופ, ותפרו אצלו. אם תרצה אחפש קישור. חשוב להקפיד על רוכסנים (לך על YKK , בסטאר רוכסנים בתל אביב עולה גרושים), בזה גם סוהיל משתמש.
ברזנט זה לא רק גג לאוטו, זה גם קווי חלונות ישרים, רוכסנים איפה שצריך, רצועות ואבזמים כנל, תפרים ישרים וחזקים וגם... שירות אדיב. בנוסף, אם אתה חושב על גגון, או תיק גג שמתחבר לברזנט כך או אחרת, כיסוי גלגל רזרבי וכו' - הוא המקום הנכון. החיסרון היחיד שאני מצאתי זה שהוא קצת עמוס לפעמים וצריך להמתין.
בהצלחה!
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
עדכון נוסף
אחרי שיחה עם רוקי מרחובות,
הוא תופר מויניל, עולה כמובן יותר מסוהיל בנצרת.
הוא טוען שדווקא השמשונית אינה אטומה למים.
אז ההתלבטות היא כנראה בין ויניל לשמשונית.
מי שאמר ששימשונית אינה אטומה.....
אל תלך אליו - קשקשן.
לא יודע מה זה בדים יוקרתיים (נראה לי כמו סיפורי סבתא), אבל שימשונית (מאיכות טובה) חזקה, ותחזיק, יותר טוב מכל "בד יוקרתי" אחר (כולל סקאי).
תסתכל סביב, החל מאחסנה יבשה של הימחי"ם ועד סגירות של אולמות ארועים ומסעדות........
כולם משישמונית.
אבל רוקי אומר ששמשונית לא אטומה :-(
snirjeepdreamer
10-10-17, 23:01
מי שאמר ששימשונית אינה אטומה.....
אל תלך אליו - קשקשן.
לא יודע מה זה בדים יוקרתיים (נראה לי כמו סיפורי סבתא), אבל שימשונית (מאיכות טובה) חזקה, ותחזיק, יותר טוב מכל "בד יוקרתי" אחר (כולל סקאי).
תסתכל סביב, החל מאחסנה יבשה של הימחי"ם ועד סגירות של אולמות ארועים ומסעדות........
כולם משישמונית.
אבל רוקי אומר ששמשונית לא אטומה :-(
מסכים לחלוטין עם ZIVO לגבי נושא השמשונית.
באשר ל"בדים יוקרתיים" זה לא סיפורי סבתא.
סוהיל מביא לפעמים עודפי ייצור של יצרן גרמני אשר מייצר את ה Soft Tops למרצדס ו- BMW .
אפשר לראות את הסופה של סוהיל עם הבד הזה ועוד כמה סופות בנצרת של פסיכים שהיו מוכנים לשלם 6.5K על ברזנט !
היות וזה לא משהו קבוע צריך לחכות עד שמגיעים כמה גלילים אבל בהחלט יש בדים אחרים שעבורם מחיר ה"ברזנט" מכפיל את עצמו.
שניר
ובמה זה יותר טוב?
נראה יותר טוב? מבודד יותר טוב? מחזיק יותר זמן?
snirjeepdreamer
10-10-17, 23:39
ובמה זה יותר טוב?
נראה יותר טוב? מבודד יותר טוב? מחזיק יותר זמן?עמיד הרבה יותר לאורך שנים בתנאי מזג האוויר, שיפור מאוד משמעותי בבידוד , לגבי נראות זה עניין של טעם מאידך בהחלט הרבה יותר קשה לנקות
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
לא מכיר את החומר השני אבל לדעתי הבעיה של שימשונית שאין לה כמעט בכלל גמישות ולכן התוצאה הסופית פחות טובה מבחינת המראה.
או יותר נכון יותר קשה להגיע לתוצאות טובות, בטוח שאפשר.
אני כנראה מתכנן רק למתוח ציליה בחלק העליון, אומנם לא מתאים לכל אחד אבל לדעתי ניתן במתיחה להגיע לתוצאה לא רעה גם ללא איש מקצוע ותפירה.
תודה לכל העונים!
קבעתי עם סוהיל לעוד שבוע וחצי (אכן עמוס).
אעלה תמונות של התוצאה הסופית.
חג שמח!
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.