צפייה בגרסה מלאה : סנגיונג רקסטון דור II מול דור III מבחינת יכולת שטח
שלום לכל חברי הפורום,
אני חושב לקנות רקסטון ומעוניין לדעת האם יש הבדל ביו דור II בין השנים 2007-2011 לבין דור III שנקרא גם W בין השנים 2012 עד 2016 מבחינת יכולת שטח? אם כן,אשמח לקבל תשובה/הסבר מבעלי ניסיון.
תודה מראש
אורן
שלום לכולם,
השאלה הזו הגיעה מקריאת פוסט בפייסבוק של קבוצת סאניונג ישראל שבה דברו שני חברי הקבוצה על הבדל בבקרת המשיכה,מערכת יציבות,HI וLOW לטובת דור III ורציתי לאמת את זה עם עוד בעלי רקסטון או אנשים שיש להם ניסיון.
תודה מראש
אורן
לא יודע דור 2 או 3, אבל אם אני לא טועה בערך מ 2009 הרכב הופך להיות 4x4 קבוע עם דיפ' מרכזי פתוח ללא אופציה לנעילה ושילוב ע"י כפתור חשמלי.
השנתונים מתחת הם 2x4 ללא דיפ' מרכזי כמובן ושילוב ע"י ידית מכנית.
לא יודע דור 2 או 3, אבל אם אני לא טועה בערך מ 2009 הרכב הופך להיות 4x4 קבוע עם דיפ' מרכזי פתוח ללא אופציה לנעילה ושילוב ע"י כפתור חשמלי.
השנתונים מתחת הם 2x4 ללא דיפ' מרכזי כמובן ושילוב ע"י ידית מכנית.
לפחות בדגם 2014 שאני בחנתי, תיבת ההעברה היא קלאסית כמו פעם. בכביש הנעה אחורית , בשטח הנעה 4X4 אמיתית ביחס גבוה+נמוך. מנוע הטורבו דיזל 2 ליטר חסכוני יחסית, סוחב היטב ומרגיש טוב ויש בקרת משיכה אפקטיבית - מה שנותן לו יתרון מובהק על הדגמים הקודמים.
לפחות בדגם 2014 שאני בחנתי, תיבת ההעברה היא קלאסית כמו פעם. בכביש הנעה אחורית , בשטח הנעה 4X4 אמיתית ביחס גבוה+נמוך. מנוע הטורבו דיזל 2 ליטר חסכוני יחסית, סוחב היטב ומרגיש טוב ויש בקרת משיכה אפקטיבית - מה שנותן לו יתרון מובהק על הדגמים הקודמים.
חשבתי כבר שאני הוזה...
יש לחבר רקסטון 2008, 4x4 קבוע, עד 2012 בערך.
כנראה שאחרי זה חזרו להנעה אחורית.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.