התחברות

צפייה בגרסה מלאה : קניית גראנד ויטרה+נסיעה טרם קנייה

פרחי
12-10-17, 22:49
שלום וברכה,
לאחר לבטים רבים, ומספר שנים וטיולים בהם נהגתי בויטרה קצרה, פראדו קצר, הגיע הזמן להתקדם. נהיה צפוף.. מחירי הטויוטה יקרים מאוד, ועם הפאג'רו יש חשש (יותר תחושת בטן שזה לא מתאים).
מתכונן להחליף את הפרדו הקצר שלי (02) בויטרה 2014/2015. (4 דלתות לא קצרה). אשמח לקבל ייעוץ ממי שיוכל לחלוק מנסיונו.
1.חסרונות-בעיות במנוע, חלפים או דברים נוספים? גם יתרונות יתקבלו בברכה.
2.יכולת גרירה לעיתים רחוקות כמה משפיע?
3.מיגון והגבהה 2.5- האם זה המינמום או שאפשרי מעט יותר? האם זה מספיק לנהג עם סה"כ ניסיון?
4.אשמח אם אחד מבעלי הגרנד ויטרה יוכל לאפשר לי לנהוג על הרכב ואשמח לטיפים.. אין לי בעיה לשלם על הדלק..
תודה רבה

Asaf-a
13-10-17, 12:44
שלום וברכה,
לאחר לבטים רבים, ומספר שנים וטיולים בהם נהגתי בויטרה קצרה, פראדו קצר, הגיע הזמן להתקדם. נהיה צפוף.. מחירי הטויוטה יקרים מאוד, ועם הפאג'רו יש חשש (יותר תחושת בטן שזה לא מתאים).
מתכונן להחליף את הפרדו הקצר שלי (02) בויטרה 2014/2015. (4 דלתות לא קצרה). אשמח לקבל ייעוץ ממי שיוכל לחלוק מנסיונו.
1.חסרונות-בעיות במנוע, חלפים או דברים נוספים? גם יתרונות יתקבלו בברכה.
2.יכולת גרירה לעיתים רחוקות כמה משפיע?
3.מיגון והגבהה 2.5- האם זה המינמום או שאפשרי מעט יותר? האם זה מספיק לנהג עם סה"כ ניסיון?
4.אשמח אם אחד מבעלי הגרנד ויטרה יוכל לאפשר לי לנהוג על הרכב ואשמח לטיפים.. אין לי בעיה לשלם על הדלק..
תודה רבהנראה לי שתתאכזב קצת מהיכולות שטח, הדגם הזה של הויטארה נמוך ומגרד חופשי, גם לאחר הגבהה מתונה, לא מועמד מוצלח לגרירות, אם תתקין תפוח, ממליץ רק תפוח נשלף כדי לא להגביר את פגיעות הרכב.
השנה האחרונה היא 2014 למיטב ידיעתי.

לעומת זאת גם שתיין לא קטן.

לדעתי פאג'רו קינג / bk קצר יהיה עדיף מכל בחינה למעט גישה לספסל האחורי.

הגרנד ויטארה מדגם זה עקב גיר low נמצא באמצע הדרך ביכולת בין דסטר לבין suv אמיתי קצר.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

jase
14-10-17, 09:51
שלום רב..

אני בטוח שיש מומחים גדולים ממני..
אני קניתי גרנד ויטרה 2008, אני לא יודע מה בדיוק ההבדלים בין 2008 ל 2014
אבל אם אין הרבה הבדלים (וזה בטח יגידו המומחים פה..)
אז אני אשמח לתת לך קצת מהנסיון שלי בתחום
החל מומטרה 98 ועד גרנד ויטרה 2008..

בגדול, לגבי 2008:
רכב נהדר!!
לאחר מיגון מלא והגבהה יש יכולת עבירות טובה!! (תלוי בנהג כמובן)
אכן שתיין לא קטן 1/9 לרוב..
אם רלוונטי אשמח לפרט עוד..

o_talmi
16-10-17, 12:58
אודע אם תפרט יותר, מה זה מבחינתך יכולת עבירות טובה?

האם אני יוכל לטייל עם פטרול ולנד קרוזר ולא להיתקע מאחור, והם לא מחפשים אתגרים. טיול יומיים בנגב.

האם בכביש הוא נוח עבור זוג + 2 ?

שלום רב..

תודה
אני בטוח שיש מומחים גדולים ממני..
אני קניתי גרנד ויטרה 2008, אני לא יודע מה בדיוק ההבדלים בין 2008 ל 2014
אבל אם אין הרבה הבדלים (וזה בטח יגידו המומחים פה..)
אז אני אשמח לתת לך קצת מהנסיון שלי בתחום
החל מומטרה 98 ועד גרנד ויטרה 2008..

בגדול, לגבי 2008:
רכב נהדר!!
לאחר מיגון מלא והגבהה יש יכולת עבירות טובה!! (תלוי בנהג כמובן)
אכן שתיין לא קטן 1/9 לרוב..
אם רלוונטי אשמח לפרט עוד..

erezgur
16-10-17, 15:27
האם אני יוכל לטייל עם פטרול ולנד קרוזר ולא להיתקע מאחור, והם לא מחפשים אתגרים. טיול יומיים בנגב.
האם בכביש הוא נוח עבור זוג + 2 ?
בשטח הוא נחות משמעותית מפטרול ומלנד-קרוזר. האם תוכל לטייל עימם ולא להיתקע? - תלוי במסלול... "טיול יומיים בנגב" לא בהכרח מגדיר את רמת הקושי, אבל אם בסגרת הטיול יש מעבר הכרחי כמו מעלה ורדית למשל - אתה תצטרך לעשות עיקוף גדול מסביב...

לא תהיה בעיה מבחינת נוחות לזוג+2.

-->