PDA

צפייה בגרסה מלאה : דוח - נסיעה בחוף הים

Gilad
14-10-17, 23:16
קבלתי בדואר דוח על נסיעה בחוף הים בחוף הבונים לפני חודש
אף אחד לא ניגש אלי בחוף ולא נתן לי כלום, לא זוכר שראיתי פקחים ולא החניתי את הרכב על שפת המים ליותר מחמש דקות להוריד את המשפחה.

יש מה לעשות?

six 4 life
14-10-17, 23:43
לזה בדיוק הם מצלמים ולא ניגשים אליך - זה לוקח בדיוק שניה, זה לא מסבך אף אחד מהפקחים, וזה 100% הוכחה בלי מקום לפרשנות. הרכב היה במקום שאסור לו להיות וגם אם זה לשניה או ל2 דקות הוא עדין נע על החוף כדי להגיע לנקודה, יש תמונה, יש דו"ח. שלם ושכח.

boaz avrahami
14-10-17, 23:43
יש באתר כתבה שעשיתי על הנושא לפני כמה שנים שתעשה לך קצת סדר בנושא.
כעיקרון הם מצלמים ומודדים עם מד טווח ליזר ומשתדלים לא להגיע למגע עם האנשים מחשש לתגרה.
תבקש את התמונה ונתוני הדוח ואם אתה לא יכול לערער על המרחק שלם.

הכתבה

http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3049-חוויה-אישית-עם-הפקח-בטנדר-הירוק-סיור-אכיפה-לאורך-החוף

Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX

איל מ
15-10-17, 08:33
... לא החניתי את הרכב על שפת המים ליותר מחמש דקות להוריד את המשפחה....

מה, אתה רציני?
אם אתה מספיק גבר לעבור על החוק, אתה צריך להיות מספיק גבר גם כדי לשלם.
יכול להיות שאם תיקח אותם לבתי משפט למשך כמה שנים, הם יגיעו לפשרה כדי להיפטר ממך. אם הצדק היה לצידך, אולי זה היה שווה רק כדי ללכת עם העקרונות (בעיני גם לא). אבל כאן?
תתיחס לזה כאל כרטיס חניה ממש יקר, ושכח מזה.

דור אריאל
15-10-17, 16:10
קיבלת תמונה ?
אולי כדאי לבקש את התמונה כי יש הבדל בין רכב שאפשר לפרש כנוסע לפרוק ציוד לבין רכב שחונה על שפת היום והדברים כבר פרוקים ( שלא לדבר על זה שהנהג יושב בצד )

guy888
15-10-17, 18:19
קיבלת תמונה ?
אולי כדאי לבקש את התמונה כי יש הבדל בין רכב שאפשר לפרש כנוסע לפרוק ציוד לבין רכב שחונה על שפת היום והדברים כבר פרוקים ( שלא לדבר על זה שהנהג יושב בצד )האם יש הבדל ע"פ החוק?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

דור אריאל
15-10-17, 19:34
האם יש הבדל ע"פ החוק?

ברור שלא אבל אם יש לו קייס לנסות לבטל / להמיר לסוג של אזהרה זה רק אם בטוח שהוא צולם לא חונה

ד ו ר ו ן
15-10-17, 19:54
ברור שלא אבל אם יש לו קייס לנסות לבטל / להמיר לסוג של אזהרה זה רק אם בטוח שהוא צולם לא חונה
סיפור שהיה:
חבר הוריד לחוף ציוד עם עגלה קטנה, כזו שבמאמץ אמיתי 2 שני אנשים גוררים.

הרכב חונה 100מ מקו המים, כנדרש.

בא הפקח ורצה לתת דוח לרכב, החבר אמר שהרכב חונה כנדרש, אז הפקח נתן דוח על העגלה, וצילם כמובן.

זה לא הפריע לאותו פקח לא להעיז להתקרב בכלל לאזור החוף בהמשך היום כשכל הערסיאדה המקומית השתוללה על כל כלי ממנוע אפשרי על החוף, בין אנשים ובין עצמם, כולל בסיבובים סביב מתקן שימור הטלות צבים.

הלך ולא חזר.

אני חושב שיש מקום להפריד בין מי שבא לפרוק ציוד ויוצא בקו ישר החוצה, לבין המשתוללים.

במציאות שפקחים מאויימים עד כדי תקיפה, לא רואה איך אפשר לייצר הפרדה כזו.. והפתרון הוא שכולם יהיו מחוץ לחוף.

אביב3
15-10-17, 19:57
אהה אם נכנסת עם הרכב , פרקת את את הציוד 5 דקות, ביציאה עלית על קן ביצי צבים, זה אחלה וזה בסדר.
אתה לא ערס.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

ד ו ר ו ן
15-10-17, 20:08
מי אמר שעשית את זה?

וגם צבים זה לא כל השנה אלא תקופה מצומצמת.
ושכחת את הפקח עם הגלגלים הביוניים שלא מייצרים לחץ קרקע ומאפשרים לו לנסוע על קו ההטלה בלי לחשוש מפגיעה בהטלות.

boaz avrahami
15-10-17, 21:57
המטרה של החוק היא לא שמירה על הטבע אלא הגנה על הרוחצים ...
זה שהרטג אוכפת זה סיפור נפרד.
מקריאת החוק היום לא ברור לי לגמרי , מאחר ואינני משפטן, האם האיסור תקף לכל החופים או רק למוכרזים.
הניסוח לא ברור לי דיו .
ממליץ שעורך דין יחווה דיעה.

Honda TRX300EX

guy888
15-10-17, 22:34
מקריאת החוק היום לא ברור לי לגמרי , מאחר ואינני משפטן, האם האיסור תקף לכל החופים או רק למוכרזים.
הניסוח לא ברור לי דיו .

Honda TRX300EXקישור?

boaz avrahami
16-10-17, 01:32
http://www.sviva.gov.il/InfoServices/ReservoirInfo/doclib/ים%20וחופים/yam13.pdf

http://www.tourism-law.co.il/drive.htm

Honda TRX300EX

ד ו ר ו ן
16-10-17, 03:41
יש כאן משהו מעניין.
יש החרגה של דרכים שהוסדרו עפי חוק.
האם דרכים שמופיעות במפה ובשטח, (לצורך ההפשטה, בלימסמש מחוץ לשמורה), בעצם מותרות לתנועה גם בתחום שפחות מ-100מ מקו המים?

היום, יש פקחי רטג שנותנים דוחות על נסיעה בדרכים כאלו למרות שהן מעל לרצועת החוף, על המצוק מעל.

גיא
16-10-17, 07:03
בחוף נווה ים שלשום היה טנדר עם איזה שניים שלושה חבר׳ה בארגז שאסף שקיות זבל מחוף הים. מטר מהמים לאורך איזה ק׳מ.
יש דרג ויש זרג. ( היו גם טרקטורונים ורכבי שטח שהסתובבו שם.. חלק הורידו ציוד וחלק סתם נסעו ) ... יש ויש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

guy888
16-10-17, 07:06
בחוף נווה ים שלשום היה טנדר עם איזה שניים שלושה חבר׳ה בארגז שאסף שקיות זבל מחוף הים. מטר מהמים לאורך איזה ק׳מ.
יש דרג ויש זרג. ( היו גם טרקטורונים ורכבי שטח שהסתובבו שם.. חלק הורידו ציוד וחלק סתם נסעו ) ... יש ויש.

Sent from my iPhone using Tapatalkכמו שכתוב בחוק בסעיף 3 יש החרגה.
לגבי השאר, לך תדע אולי צולמו והדו"ח בדרך...

גיא
16-10-17, 07:07
תכלס חיפשתי רחפנים באויר .. לא הצלחתי למצוא.

Sent from my iPhone using Tapatalk

דור אריאל
16-10-17, 07:26
הניסוח לא ברור לי דיו .

Honda TRX300EX

לא משפטן אבל הוא כולל את כל החופים כולל כינרת וים המלח

golyat
16-10-17, 07:48
חוף הבונים הוא שמורת טבע. הפיקוח שם הדוק יותר מבנווה ים. חוף נווה ים ידוע כחוף פרוץ מבחינת תנועת רכבים וטרקטורונים על החוף.

guy888
16-10-17, 07:49
הניסוח לא ברור לי דיו .

Honda TRX300EXתןדה על הקישור.

זה די ברור.

רצועה ברוחב 100 מטר מקו המים בכל חוף כלשהו.

+ כל שטח שמוגדר כחוף מוכרז גם אם עולה על 100 מטר

Gilad
16-10-17, 23:13
דרך אגב - הדוח הינו של מועצה איזורית חוף הכרמל ולא של הרטג

הצילום (אם היה, בינתיים ביקשתי לקבל) בוודאות מחוץ לשמורת הטבע ויותר קרוב לנווה ים מאשר לבונים.

מה שאותי מעצבן הוא שהם לא עושים שום דבר מול כל אלה שפותחים וילה על החוף להשכרה, עושים אוטוסטרדה כדי להעביר את כל הציוד והאספקה וכל זה על חשבון החוף הציבורי של כ-ו-ל-ם
כמויות הזבל באיזור שסביב החוף פשוט לא יאמנו (את החוף עצמו שומרים נקי אבל נסו לסוע 100 מטר מזרחה ותראו איזה ערימות זבל ובקבוקים מסתובבות שם)

כמובן שאין בזה צידוק אמיתי אבל בסך הכל הפקחים מעלימים עין ממי שעומד ב"עורף" החוף באיזור שרחוק מהמים, כנראה שעברו בדיוק כשפרקתי או החזרתי את הדברים לרכב

guy888
16-10-17, 23:19
דרך אגב - הדוח הינו של מועצה איזורית חוף הכרמל ולא של הרטג

הצילום (אם היה, בינתיים ביקשתי לקבל) בוודאות מחוץ לשמורת הטבע ויותר קרוב לנווה ים מאשר לבונים.

מה שאותי מעצבן הוא שהם לא עושים שום דבר מול כל אלה שפותחים וילה על החוף להשכרה, עושים אוטוסטרדה כדי להעביר את כל הציוד והאספקה וכל זה על חשבון החוף הציבורי של כ-ו-ל-ם
כמויות הזבל באיזור שסביב החוף פשוט לא יאמנו (את החוף עצמו שומרים נקי אבל נסו לסוע 100 מטר מזרחה ותראו איזה ערימות זבל ובקבוקים מסתובבות שם)

כמובן שאין בזה צידוק אמיתי אבל בסך הכל הפקחים מעלימים עין ממי שעומד ב"עורף" החוף באיזור שרחוק מהמים, כנראה שעברו בדיוק כשפרקתי או החזרתי את הדברים לרכבאם יש לך את הסבלנות והרצון להלחם הייתי מתמקד בסעיף 4 בחוק ודורש הוכחות שמי שנתן את הדו"ח אכן רשאי ומוסמך לכך.

boaz avrahami
17-10-17, 00:54
אני מקווה שלמדת את הלקח ובפעם הבאה תסתיר את המספר [emoji6]

Honda TRX300EX

Gilad
17-10-17, 08:41
אני מקווה שלמדת את הלקח ובפעם הבאה תסתיר את המספר [emoji6]

Honda TRX300EX

או לפחות לחייך למצלמה 😀