התחברות

צפייה בגרסה מלאה : Article: Pajero Dakar Pro - מהדורה ישראלית מוגבלת

Jeepolog
16-10-17, 22:04
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3842-Pajero-Dakar-Pro-%D7%9E%D7%94%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99%D7% AA-%D7%9E%D7%95%D7%92%D7%91%D7%9C%D7%AA

zivo
16-10-17, 22:29
אם אנחנו מסכימים שזה בערך המחיר שאני אשלם על אותו השידרוג באופן פרטי, אז על מה המהומה?
איזה יבואן תופס עלינו טרפ בגלל התקנות החדשות של ההגבהות? עוד דוגמה טובה שברגע שיש רגולציה המחיר עולה.
אם אני עושה את השינוי לבד, אני גם משיג אותו, בקצת מאמץ וקומבינות, יותר בזול, וגם יש לי 5 צמיגים מקוריים חדשים שאני יכול למכור, זה לבד שווה למעלה מ 2000 ש"ח.
פרייאר מי שלוקח את העיסקה הזו.
עם אספיר עושים עיסקה עם היבואן, הייתי מצפה לפחות ל 5000 ש"ח חיסכון.

IlanG
17-10-17, 07:28
יש יתרון מסויים בדגם החדש שהיבואן רקח, לעומת האופצייה של להתקין את כול השיפוריים לבד ולחסוך כמה שקלים, עם מבחינה ביטוחית (כול השיפורים מכוסים בביטוח מקיף), נוחות הקנייה (אין צורך להתרוצץ אצל מתקינים שונים), אחריות היבואן על כול השיפורים והרכב (בהתקנה פרטית שלך היבואן יכול להסיר אחריות ממערכות שונות ברכב בטענה שהשיפור גרם לתקלה /בעיה).

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

asafk
17-10-17, 07:56
וגם מי שקונה רכב בסכום כזה לא יחפש לחסוך כמה שקלים אלא יחפש לחסוך זמן יקר והתרוצצות.
היוזמה ברוכה והביצוע בדיוק במידה הנכונה רק באמת לא היה צריך לחכות לתקנות החדשות היבואן גם קודם היה יכול לאשר כל שינוי בקפיצים והבולמים...

אסף.

נדב ש.
17-10-17, 08:03
זיו יכול להיות שאתה צודק, אבל מי שהולך לרכוש רכב חדש ויש לו את המזומנים למה לו לרוץ ולהיתעסק עם זה(ואני מניח שגם לא אכפת לו) אם הוא מקבל הכל מהיבואן מוכן? ובטח המחיר הזה לא סופי וגם אותו תוכל לכופף מעט.

*ושכחתם לציין שנוסף לחבילה גם gps מובנה הכולל תוכנת עמוד ענן.

ד ו ר ו ן
17-10-17, 12:05
(כול השיפורים מכוסים בביטוח מקיף),
אין קשר, יכולת להכניס את השיפורים לביטוח אם רצית.

IlanG
17-10-17, 12:22
אין קשר, יכולת להכניס את השיפורים לביטוח אם רצית.כן זה נכון אבל מצריך התעסקות מול הסוכן ביטוח, משלוח קבלות על השיפורים (גם בעתיד למעבר לסוכן אחר).

נדב ש.
17-10-17, 12:23
כן זה נכון אבל מצריך התעסקות מול הסוכן ביטוח, משלוח קבלות על השיפורים (גם בעתיד למעבר לסוכן אחר).

ולפעמים גם שמאי.

ד ו ר ו ן
17-10-17, 13:00
כן זה נכון אבל מצריך התעסקות מול הסוכן ביטוח, משלוח קבלות על השיפורים (גם בעתיד למעבר לסוכן אחר).
היה מאד פשוט.
פקס עם הערכת שווי השיפורים מסדנא, שאפילו לא ביצעה את כל הדברים, אלא נתנה הערכת שווי.

לא נדרשתי לתת קבלות.

IlanG
17-10-17, 13:24
היה מאד פשוט.
פקס עם הערכת שווי השיפורים מסדנא, שאפילו לא ביצעה את כל הדברים, אלא נתנה הערכת שווי.

לא נדרשתי לתת קבלות.נו שוב התעסקות מול סדנא ( ולא תמיד האישור יהיה בחינם) , בנוסף, עם היבואן נתן קוד דגם/גימור חדש במחירון של לוי יצחק, יש לך את היתרון שבזמן המכירה התוספות מגולמות במחירון הרכב ולא נתונות למיכוח.

ד ו ר ו ן
17-10-17, 14:01
ברור שזה יתרון.

התיקון היה למי שמעניין אותו הכנסת השיפורים לביטוח והיה מסיק שלא בצדק מהניסוח המקורי שלך שזה לא אפשרי.

IlanG
17-10-17, 15:08
ברור שזה יתרון.

התיקון היה למי שמעניין אותו הכנסת השיפורים לביטוח והיה מסיק שלא בצדק מהניסוח המקורי שלך שזה לא אפשרי.כנראה שהסקת מסקנה שגויה, לא התכוונתי בדברי עם ניתן או לא ניתן לבטח שיפורים (כמובן שניתן) , ניסיתי להדגיש שאחת היתרונות היא הנוחות שהלקוח מקבל ברכישת הרכב עם כול השיפורים מהיבואן לעומת התקנה עצמית כאשר הוא נדרש לבטח את הרכב.

zivo
17-10-17, 16:11
תראו מה שניכם כותבים (אני טיפה אנסח אחרת את העברית).......
"מי שקונה רכב בסכום הזה, אין לו בעיה לשלם ביוקר"
למה???
עם יצרן עושה עיסקה עם סדנה, הייתי מצפה שתהיה איזו הנחה.
אם זה יותר יקר, זה אומר שהם אומרים ללקוחות שלהם, בדיוק מה שאתם אומרים -
אנחנו יודעים שיש לך כסף, אז בא נסחט ממך עוד קצת...
זו חזירות מקוממת. כך לא נותנים שרות. אני מספק כזה לא קונה.
אני מצפה שספק שאני קונה ממנו, יעריך אותי ויודה לי שבחרתי בו.

בגלל הגישה שאתם מיצגים, כולנו משלמים ביוקר, וכלקוחות, כל מה שנשאר לנו, זה לחלום על אמריקה.

נדב ש.
17-10-17, 16:29
לא מבין...
באתר של אספיר מיגון וקיט הגבהה יוצא בערך 14k לרכב הזה, תוסיף מיגון סף, צמיגים, וכל הצביעה וההשחרות והחירטוט מסביב... כמה יוצא לך.

yoni_0000
17-10-17, 16:55
אני מתאר לעצמי שהחבילה הזו היא אחד הדברים שהמוכר יכול "לשחק" עליהם בשביל לתת עוד פוש במכירה. על המחיר של האוטו אין להם הרבה משחק, אבל על התוספות? תלוי ביכולת המיקוח שלך.

boaz avrahami
17-10-17, 17:56
לדעתי רוב אלו שקונים עושים את זה דרך ליסינג וזה נהדר להם שזה מגולם בעיסקה עצמה...

Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX

KOOKE
17-10-17, 18:21
כמו שכבר נכתב, בנתונים האלו העסקה לא ממש כדאית וזו אכן חזירות עסקית מצד היבואן.

היתרון היחידי שזה מונע פתחון פה מצד היבואן לגבי היקף ותחולת האחריות על הרכב בגלל השיפורים שבו שבוצעו על ידו.

windler
17-10-17, 18:30
אני דווקא שמח מהסיפור .
יש גימיק מגניב .
יש מוצר טוב .
יש מחיר ... אבל הוא לא רלוונטי לרוב האנשים
יש פרנסה לעוד כמה עובדים מהעמק .
אני שמח שמיצובישי ממשיכים ביצור זן נכחד .
איזה כיף שביד שניה הוא יעלה מחיר סביר ותקבל את כל השיפורים .

בקיצור לא מתלונן

asafk
17-10-17, 22:18
בדרך כלל בשביל כמה קישקושים גרפיים ואולי שיפורים בגרוש וחצי לאף אחד אין בעיה לשלם תוספת שעולה על מחיר חלקיה כי זו גירסה מיוחדת. אז כאן בגלל שכולנו יודעים מה משלמים על החלקים זו חזירות?
חברים, זה שיווק וזה מיתוג.
וגם... הזמן שלך, שלמה - לא שווה כסף? יום או יומיים או שלושה של להרכיב הגבהה ומיגונים ולעמוד בתור במשרד הרישוי ולהחליף צמיגים לא עולה לך 5000 שקל? או יותר? אז שורה תחתונה חסכו לך את הזמן ונתנו לך מוצר בערך במחיר השוק שלו.
ואני אגלה לכם שיבואני רכב מרוויחים יפה על מכוניות. למה על המחיר הבסיסי בלי שיפורים לא צועקים "חזירות״?? כי זה כן בסדר?

מי שמתאים לו לשלם על החבילה יקנה ויהנה. מי שחייב לחסוך כמה מאות שקלים ולהשקיע בזה כמה ימי עבודה - שיהנה גם. התוצאה תהיה דומה.

אסף.

elephant man
18-10-17, 07:57
שימו לב לעובדה חשובה: זוהי גרסה רשמית מיבואן גדול.
כלומר: מחלקת השיווק זיהתה דרישה ופיתחה מענה.
זו החדשה החשובה כאן, ולא המחיר.
כעת, עלינו להעלות את הרף- לדרוש אישורי עדכון מידות גלגלים.
כמו שנאמר בכתבה, המחלקות הטכניות יכולות לאשר זאת.

דרור ברלי
18-10-17, 09:12
אתם באים מהפוזיציה של מי שמבין ברכבי שטח אבל אתם כנראה לא קהל היעד.
גם אני הייתי מעדיף לעשות את כל זה בעצמי ואולי לחסוך כמה שקלים.

אבל אל תשכחו שרוב רוכשי הכלים האלה לא תמיד מתמצאים ולא תמיד בנויים להתרוצצות בין סדנאות ופנצ'ריות, להתלבטות במה לבחור ומה להרכיב ולמי להאמין.
ובסוף גובה ההוצאה די דומה.
אני מוצא את עצמי מול השאלות האלה בכל יום שישי בהדרכות. גם של מיצובישי. איזה צמיגים ואיזה מיגונים ואיזה קפיצים ואיזה בולמים ולמי ללכת וכמה לשלם. לשאלות האלה אין סוף. השאלה היחידה שלי היתה איך היבואנים לא השכילו להבין שזה יעשה להם רק טוב אם ימכרו וירכיבו בעצמם את כל התוספות והשיפורים האלה.

ללקוחות רבים היכולת לקבל חבילה כזו ישירות מהיבואן שווה לא מעט. ואני מאוד בעד גרסאות שטח שכאלה - הייתי מצפה למשהו דומה מטויוטה ולנדרובר וג'יפ ובעצם מכל יבואן שמוכר עדיין רכבי 4X4 אמיתיים. מידיעה אישית, כלמוביל ואספיר לקחו את הפרויקט הזה מאוד ברצינות. הרכבים עברו אצל לא מעט אנשים שיודעים משהו ברכבי שטח (באנדרסטייטמנט) והמשובים שהתקבלו מהם נלקחו בחשבון.

אחרי שננהג באוטו נדע יותר.

zivo
18-10-17, 14:23
וזה חוזר להתחלה.... ניצול ציני וחזירי.
אני יכול "להכניס" לך.....אז למה לא......
ואז אנחנו מביאים לבד מאיבי, כי אם אני יכול לדפוק את הספקים המקומיים, אז למה לא....

נדב ש.
18-10-17, 14:30
חבר הביא בולמי קוני, פחות משנה אחד נזל.
אצלי בטרופר אותו סיפור היה ועוד נקנה בארץ, לא היה מענה ואין שירות, התשובה: "אתם נוסעים בשטח קשה"... כן מה שקראתם.
אתה מציין באתר שלך שהבולמים מיועדים לזה, ואחר כך גם לא לוקח אחריות.

six 4 life
18-10-17, 15:08
רכב ב400,000 ש"ח והמגיבים כאן חושבים שהקונה הפוטנציאלי יתרגש מלהוסיף סכום שהוא סה"כ 5% מסך הקניה.
בנוסף זה מחיר מחירון לפני מיקוחים והנחות ותמיד יש על מה לדבר, במיוחד כשהמחירים מגיעים לטווחים האלו ויותר. הקיט הזה הוא פשוט עוד אופציה למי שרוצה את האבזור הכי מפואר ומסמן וי על כל התוספות בהזמנה סתם כי "בשביל עוד 20-30 אלף שקל לא חבל לא לקחת GPS כסאות עור וחבילת שטח? בטח שניקח".
בקיצור הכל טוב ואף אחד לא עוקץ פה אף אחד. זה דווקא יותר מיתאים ללקוח הפוטנציאלי של הרכב הזה לקבל כבר הכל מוכן וגם אם הוא לא ישתמש בזה, שיהיה.

איל מ
18-10-17, 15:11
דרור, סיקספורלייף ואחרים,
אתם חורגים כאן מכללי הפורמט של הפורום.
מקובל להעלות נושא (כל נושא) ואח"כ להתלונן עליו עד שיצאו מים מן הסלע.
אני מבקש שתתיישרו, ותמצאו לפחות שלוש נקודות שליליות בידיעה הנ"ל.....
(-;

guy888
18-10-17, 21:48
שימו לב לעובדה חשובה: זוהי גרסה רשמית מיבואן גדול.
כלומר: מחלקת השיווק זיהתה דרישה ופיתחה מענה.
זו החדשה החשובה כאן, ולא המחיר.
כעת, עלינו להעלות את הרף- לדרוש אישורי עדכון מידות גלגלים.
כמו שנאמר בכתבה, המחלקות הטכניות יכולות לאשר זאת.בנוסף אושרה מידת צמיגים נוספת לרכב 265/65/17 לא זוכר את קוד העומס ומהירות אבל זה פותח אפשרויות צמיגים רבות לרכב שעד עכשיו לא היו, כך שגם מי שכבר רכש את הרכב בעבר יהנה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

oferc
19-10-17, 19:27
יש הרבה יתרונות למהלך כזה
1. ביטוח כולל שיפורים למקרה של גנבה (למרות שאפשר להוסיף את השיפורים לביטוח גם בצורה עצמאית , בינינו כמה באמת עשו את זה)
2. מחיר מכירה יד 2 וירידת ערך כוללת שיפורים , מי מקבל היום במכירה את התוספות ?
3. אחריות כוללת.

מצד שני , מעצבן לראות את היבואן מתחמק ממבצעים אגרסיבים לרכב בן 11 שנים(משווק מתחילת2007) , אני בטוח שגם היבואן מקבל הנחות ממיצובישי שהפסיקה את הפיתוח של הדגם הזה .

elro
19-10-17, 21:35
בנוסף אושרה מידת צמיגים נוספת לרכב 265/65/17 לא זוכר את קוד העומס ומהירות אבל זה פותח אפשרויות צמיגים רבות לרכב שעד עכשיו לא היו, כך שגם מי שכבר רכש את הרכב בעבר יהנה.

יש הרבה יתרונות למהלך כזה
1. ביטוח כולל שיפורים למקרה של גנבה (למרות שאפשר להוסיף את השיפורים לביטוח גם בצורה עצמאית , בינינו כמה באמת עשו את זה)
2. מחיר מכירה יד 2 וירידת ערך כוללת שיפורים , מי מקבל היום במכירה את התוספות ?
3. אחריות כוללת.

בדיוק!!!

אני חושב שזה סופסוף מהלך מבורך

דור אריאל
20-10-17, 21:33
סרטון תדמית נחמד ממעלה עשוש
( הנהג כותב פה לפעמים ? )
https://youtu.be/DpiT3pvAdKg

windler
20-10-17, 22:28
והינה הכיצד :
https://youtu.be/wigBFagKOZs (https://www.youtube.com/watch?v=wigBFagKOZs&t=116)

guy888
20-10-17, 22:34
מה זה החומר שהדביקו כדי להשחיר מאחורי החלון האח ואחורי ומצידי השמשה הקדמית?
מישהו מכיר?

סער
21-10-17, 22:14
מה שבאמת מחדש כאן זה שסופסוף מצלמים ועורכים כאן קליפ רכב/נהיגה ברמה!
(אין הרבה ביצועים או דברים טכניים שרואים בסרטון, ועדיין הוא מצליח להעביר את התחושה... וכיף לצפות בו...)
סחתיין!

windler
23-10-17, 08:11
ניראה לא מחמיא במיוחד
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5028798,00.html

-->