PDA

צפייה בגרסה מלאה : אזהרת אלימות בשטח, כלפי מטיילים יהודיים.

מיקי_ג
25-10-17, 12:09
שיטה של קבוצת בני מיעוטים לאלימות "חוקית" כלפי מטיילי שטח יהודים?
1. התמקמות שקטה של כ-10 גברים + נוער/ילדים בנים, באתר ידוע, מבוקש ע"י מטיילים יהודים וללא גישה לרכבי משטרה רגילים.
2. ילדי בני המיעוטים משחקים בשקט בסביבת הילדים שלכם.
3. אחד מקבוצת הבוגרים נותן סימן.
4. ילדי בני המיעוטים פותחים בקריאות "אללה-הוא-אכבר!!!" ויוצרים מצב איום על אחד הילדים שלכם.
5. אחד מכם רץ לחצוץ בין הילד המאויים או אפילו מותקף שלכם לבין ילדי בני-המיעוטים.
6. בריון מבני המיעוטים צועק "אתה לא תרביץ לילד שלי" ותוקף את המבוגר שמנסה לחצוץ.
7. עד שאתם מתארגנים עם מצלמות, הזמנת ניידת משטרה, המתנה לניידת בנקודת חיבור לכביש, הסעת השוטרים לאתר התקיפה,
עד שעשיתם יחד עם השוטרים כל זאת, בני המיעוטים כבר מזמן לא שם...
זהו...טיילו בזהירות ובכחמה?
שני ג'יפים אשר חנו לצד הקבוצה ונעלמו יחד עם הקבוצה:
מספר רישוי 90-900-66 טויוטה לנדקרוזר לבנה קצרה.
מספר רישוי 36-825-35 מיצובישי קינג לבנה ארוכה.
האתר הראשון שאני יודע עליו, הוא אתר נבי-רובין, קבר ראובן-בן-יעקב, בשמורת חולות פלמחים, סמוך לחורשת הצנחנים ופארק שפך נחל שורק.

חנן-ג'יפולוג
25-10-17, 13:03
זה משהו שאתה חווית, או סוג חדש של מכתב שרשרת (שזה לא רצוי כאן) ?

בקיצור, מי המקור?

מיקי_ג
25-10-17, 14:36
אני חוויתי ומפרסם כאן כדי שאחרים לא יחוו.

boaz avrahami
25-10-17, 15:20
לא הבנתי מה המוציבציה שלהם ...
לא גונבים
לא תוקפים
לא מגישים תלונה

למה שיעשו משהו כזה מתוכנן מראש?

Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX

ד ו ר ו ן
25-10-17, 15:31
אני חוויתי ומפרסם כאן כדי שאחרים לא יחוו.

בכל המקומות האלו עם היו?

אלו לא מקומות מבודדים..

מיקי_ג
25-10-17, 15:50
לצורך האזהרה, די שכתבתי כי אחד תקף. בעצם, שני מבוגרים ונער אחד תקפו.
ולגבי המוטיבציה שלהם? אני לא פסיכולוג ולא נשארתי לחקור את הנושא.
אחרי שצעקו מספר פעמים "אללה-הוא-אכבר" ותקפו במכות, הסתלקנו משם לנקודת חבירה עם המשטרה, לכשתגיע...

avikkllk
25-10-17, 15:58
אנשים רעים.. הלוואי שייפלו על הקבוצה שאנחנו מטיילים.
נראה אותך ממשיכים לצעוק אחרי זה

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

מיקי_ג
25-10-17, 16:08
כתבתי "האתר הראשון". נבי רובין = קבר ראובן בן יעקב.
בשטח גדול יותר שנקרא "שמורת חולות פלמחים"
כתבתי "בסמוך". לא בתוך חורשת הצנחנים.
לנבי רובין אין אפשרות גישה של רכב משטרתי רגיל.

boaz avrahami
25-10-17, 16:15
Honda TRX300EX

boaz avrahami
25-10-17, 16:16
לא הבנתי למה קראתם למשטרה , במה זה עוזר?

מסר לא חינוכי לילדים שההורים חסרי אונים ולא יודעים להחזיר

Honda TRX300EX

Honda TRX300EX

מיקי_ג
25-10-17, 16:41
רוח הלחימה שלך ראוייה לשבח, אך כדי "להחזיר" לגברים העוליך עליך מספרית במאות אחוזים , אתה כפול מגילם וגם צריך להבטיח שדבר לא יאונה לילדים והנשים בקבוצה שלך, כדי ל"החזיר" להם בהצלחה ולא בשיטת שמשון הגיבור רק ללא כוחו של שמשון, עדיף לזמן את הכוח המתאים.

boaz avrahami
25-10-17, 16:50
אתה צודק.
תמשיך לברוח ולעשות רעש בפורומים.
זה משרת ומעודד רק את אלו שרואים ביהודים פחדנים מטרה נוחה לפרוק עליהם את האגרסיות הלאומניות הערביות.

Honda TRX300EX

מיקי_ג
25-10-17, 17:47
מר בועז אברהמי.
אני פרסמתי התנהלות שיטתית של בני מיעוטים, התנהלות המהווה סיכון פיזי במיוחד לקהילת מטיילי השטח בישראל אליהם אני שייך.
במקום להודות לי על המידע אשר עשוי לסייע במניעת פגיעות, בחרת לקרוא לי "פחדן", "רעשן" ו"מעודד תוקפי יהודים"
אני הבנתי איזה מן אדם אתה. בזו תמה כל התיחסות נוספת שלי אליך.

דור אריאל
25-10-17, 17:49
לצערי האלימות שאני נתקלתי היא דווקא מצד יהודים ( שמכונים בפי העם ערסים..)

ד ו ר ו ן
25-10-17, 18:03
מר בועז אברהמי.
אני פרסמתי התנהלות שיטתית של בני מיעוטים.
בינתיים זה אירוע יחיד, רע וחריג, גם לשיטתך.

מה שיטתי בזה?

מעבר לאללה הוא אכבר, אתה מתאר התנהגות של חתכי אוכלוסייה מסויימים גם שלא מהמגזר, בחוף זיקים בקיץ האחרון.

boaz avrahami
25-10-17, 18:04
מיקי היקר,

זה שפירסמת את ההודעה שלך בעוד מספר אתרי גיפים עדיין לא הופך את התקרית הבודדת שלך לתופעה.
חיפשתי ברשת ולא מצאתי עוד איזכורים לתופעה שאתה מציין.

אני מניח שאם זו היתה תופעה ועוד במדינת מרכז הארץ, הדבר היה מקבל ביטוי בגופי התקשורת וכן המשטרה היתה כבר עולה על פורעי החוק הפועלים בשיטתיות כפי שאתה מתאר.

לעניות דעתי, חווית מקרה בודד וקשה לי לשפוט את התנהגת בפחדנות או תבוסתנות אבל אני משוכנע שפרסום מעין זה מזין את המקרים הבאים שבהם בני מיעוטים יאמצו את הרעיון ויגרמו למטילים יהודים לטייל במרפסת ביתם בלבד

Honda TRX300EX

avikkllk
25-10-17, 18:27
רוח הלחימה שלך ראוייה לשבח, אך כדי "להחזיר" לגברים העוליך עליך מספרית במאות אחוזים , אתה כפול מגילם וגם צריך להבטיח שדבר לא יאונה לילדים והנשים בקבוצה שלך, כדי ל"החזיר" להם בהצלחה ולא בשיטת שמשון הגיבור רק ללא כוחו של שמשון, עדיף לזמן את הכוח המתאים.אנחנו מושבניקים ידידי היקר.
כל אחד מאיתנו יושב על 100 קילו של מסה לא שומנית
שיהיו פי שלושה מאיתנו.
חלאוץ כאלה אני מאחל להם להגיע אליי.

לא נעים וגם לא רצוי.
לקח תמיד אפשר ללמד

עדיאל
25-10-17, 18:38
לא הבנתי מה המוציבציה שלהם ...
לא גונבים
לא תוקפים
לא מגישים תלונה

למה שיעשו משהו כזה מתוכנן מראש?

Honda TRX300EXמה המוטיבציה שלהם לעשות פיגועים או להרוג יהודים?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

asafk
25-10-17, 18:40
א. תודה על הפניית תשומת ליבם של הגולשים.
ב. סלח נא לבועז על היותו שיפוטי וקריאתו להסתבך בקטטה המונית במקום לפנות לעזרת החוק במקרה בו זה אפשרי כנדרש מאזרח של מדינה מתוקנת.
ג. ועדיין זה מקרה מאוד לא נעים, מטריד וגרוע- עדיין לא תופעה, אם כי ראוי לפקוח עיניים.

אסף.

avikkllk
25-10-17, 18:42
בועז אל תקשיב להם אני איתך.
אם יש קטטה תרים טלפון [emoji3]
ושאף אחד לא יתעסק פה עם בועז[emoji16]

boaz avrahami
25-10-17, 18:59
א. תודה על הפניית תשומת ליבם של הגולשים.
ב. סלח נא לבועז על היותו שיפוטי וקריאתו להסתבך בקטטה המונית במקום לפנות לעזרת החוק במקרה בו זה אפשרי כנדרש מאזרח של מדינה מתוקנת.
ג. ועדיין זה מקרה מאוד לא נעים, מטריד וגרוע- עדיין לא תופעה, אם כי ראוי לפקוח עיניים.

אסף.

אפשר ללמוד מהתגובה הזו כמה דברים אבל לא לכולם אגיב אף כי הייתי מאוד מעוניין...

במדינת תל אביב עדיין מאמינים שהמשטרה עוזרת.
האם במבחן התוצאה המשטרה באמת עזרה?
האם התגובה של פות״ש יש בה להרתיע את הפורעים הבאים או לעודד אותם לפעול שוב בדרך זו?

בין הפותרים נכונה יוגרל סוף שבוע חינוכי בסחנה שלאחריו הם יפיקו לקחים ויחזרו עם תובנות חדשות לגבי מה קורה כשמתקפלים...

Honda TRX300EX

avikkllk
25-10-17, 19:57
בתור חקלאי שמזוהה עם אמירותיו של בועז
ממליץ לכם לקרוא את הכתבה על הגנבות של חקלאים ע"י בני דודנו.
97% בכלל לא נתפסים
3%שכן נתפסים אפילו לא מקבלים מאסר.
ראו כתבה בחדשות שתיים.

לחקלאי נשאר רק עצמו.
אני לא מדבר על גנב שנכנס עם רכב וקטנה שקית אבוקדו
א י מדבר על גנב שגונבים 60 ראש כבש/פרות
ושתיים שלוש טון ייבול.

נדב ש.
25-10-17, 20:18
לא הבנתי מה הקשר בין המקרה הזה לגנבים...(וגם אני במושב שמסביב כולם חקלאים).

לעצם המקרה, חווינו משהו דומה בחניון הרועה בחג האחרון, רכבים מהמגזר שנעים סביבנו לא בטבעיות("רונדלים"), למי שמכיר את החניון בכביש ההקפי.
משמיעים מוסיקה רועשת, השתוללות רכבים ונהגים וכו', בשלב מסויים החמושים שבינינו עמדו עם הנשק(לא שלוף אבל גלוי)ליד הרכבים שלנו ולדעתי כשקלטו את המצב הסתלקו.
לאחר זמן מה נכנסה ניידת משטרה לחניון, כנראה שאחת המשפחות שבילו לידנו הזמינה אותה, אבל זה כבר היה "אחרי".
יש עוד מקרים דומים שאני מכיר בעוד איזורים דומים(בעיקר חניונים בדרום), כנראה שזה "סימון טרטוריה" או משהו בסיגנון.

מיקי_ג
25-10-17, 20:38
בינתיים זה אירוע יחיד, רע וחריג, גם לשיטתך.

מה שיטתי בזה?

מעבר לאללה הוא אכבר, אתה מתאר התנהגות של חתכי אוכלוסייה מסויימים גם שלא מהמגזר, בחוף זיקים בקיץ האחרון.

1. באזהרה המקורית, הצבתי סימן שאלה בסוף משפט "השיטתיות". הווה אומר, בודק היתכנות. למשל, אולי מישהו נוסף נתקל במצב דומה.
2. כפי שכתבתי, קריאות ה"אללה הוא אכבר" היו לאחר הינתן סימן. סביר להניח, כי סימן הוא מעשה מתואם ומתוכנן מראש. לכן חושד בשיטה.
3. מקווה מאוד שטועה ואין כל שיטתיות או כוונה מראש.
4. מקווה כי מישהו ממטיילי השטח היהודיים יעזר בתאור הארוע שהעליתי.

avikkllk
25-10-17, 20:46

לעצם המקרה, חווינו משהו דומה בחניון הרועה בחג האחרון, רכבים מהמגזר שנעים סביבנו לא בטבעיות("רונדלים"), למי שמכיר את החניון בכביש ההקפי.
משמיעים מוסיקה רועשת, השתוללות רכבים ונהגים וכו', בשלב מסויים החמושים שבינינו עמדו עם הנשק(לא שלוף אבל גלוי)ליד הרכבים שלנו ולדעתי כשקלטו את המצב הסתלקו.
לאחר זמן מה נכנסה ניידת משטרה לחניון, כנראה שאחת המשפחות שבילו לידנו הזמינה אותה, אבל זה כבר היה "אחרי".
יש עוד מקרים דומים שאני מכיר בעוד איזורים דומים(בעיקר חניונים בדרום), כנראה שזה "סימון טרטוריה" או משהו בסיגנון.לא מדבר על המקרה הנ"ל.
מדבר על חוסר יד של המשטרה.
בשני המקרים הם דומים.
גנבות או התפרצויות בשטח נגמרות ללא כל ענישה.
ואנשים חסרי אומץ/ילדים קטנים/מאמינים עדין במונח של משטרה וכו שכן זו רוב האוכלוסייה נמצאת ללא מוצא ופתרון אמיתי

מיקי_ג
25-10-17, 20:47
תודה רבה על המידע הזה, נדב. כמעט והייתי גם אני באותו חניון וסביב עיתוי הירח המלא.
התנהגות דומה + הפעלת התקני תאורה לתאורת "מגרש כדורגל", נצפתה באתר המעיינות החמים של ים המלח, עיינות קדם.
ניידת משטרה הגיע לכניסה לשטח (ללא יכולת טכנית לרדת למיקום הארוע) תוך כ-40 דקות, למרות שהיה 01:30 לפנות בוקר. נהגי הג'יפים הפרועים כבר לא היו במקום.

נדב ש.
25-10-17, 21:05
לא מדבר על המקרה הנ"ל.
מדבר על חוסר יד של המשטרה.
בשני המקרים הם דומים.
גנבות או התפרצויות בשטח נגמרות ללא כל ענישה.
ואנשים חסרי אומץ/ילדים קטנים/מאמינים עדין במונח של משטרה וכו שכן זו רוב האוכלוסייה נמצאת ללא מוצא ופתרון אמיתי

איך ניידת תרד לשטח אם היא לא ג׳יפ/ון?

המושבים בדרך כלל רחוקים מהעיר ב 10 דקות ויותר, תוסיף על זה את גילוי המעשה, הדיווח, וכו' ועד שיגיעו ברור שהאירוע ייגמר כבר.
במושבים וישובים בדרך כלל יש "מתמיד" או מג"ב, אצלכם אין?

asafk
25-10-17, 23:04
במדינת תל אביב עדיין מאמינים שהמשטרה עוזרת.
האם במבחן התוצאה המשטרה באמת עזרה?
האם התגובה של פות״ש יש בה להרתיע את הפורעים הבאים או לעודד אותם לפעול שוב בדרך זו?

Honda TRX300EX

בועז.... אם פותח הדיון היה מגלגל את האירוע לקטטה המונית או גרוע מזה, היית כנראה מוחא לו כפיים ואולי אפילו בא לבקר אותו בבית החולים או בבית המשפט או בבית הלוויות. אבל למרות התשואות הוא כנראה לא היה שמח מהתוצאה.
אני מסכים איתך שלא לכל התגרות נכון להגיב בהתקפלות אבל לפעמים זה הדבר הנכון לעשות למרות הכבוד הערבי שלך.
רק אתמול שמעתי מבחור צעיר איך הוא מתפאר בפני חבר שהוא אמר למישהו ״אני אלך לכלא עליך״ כי הוא אמר לו משהו שפגע בכבוד שלו. לי זה נשמע מטופש.
ואין לי בעיה אם אתה או אני או מישהו אחר בדיון הזה היה באותה סיטואציה מגיב אחרת - מתעמת או מכסח או מרביץ או יורה.
אבל אני בניגוד לך משתדל לא להיות שיפוטי ומכבד החלטה של אדם לפעול כך ולא אחרת בלי להטיף לו ובלי להסביר לו היכן טעה.
הוא היה שם, לא אתה. והוא מספר לנו מה קרה שם כי הוא חושב שזה חשוב - לא כדי שתשפוט אותו על תגובתו.
אני מעדיף שגולשים באתר יוכלו לכתוב ולשתף בלי לחשוב מה יהיו תוצאות בית הדין שדה שייערך להם.

ותעשה טובה... ביטויים כמו ״מדינת תל אביב״ שייכים בדרך כלל לאנשים צרי אופקים ולקוחים מתחום הפלגנות. ממש כמו ״מתנחלים״. לא לרמה שלך.

אסף.

boaz avrahami
26-10-17, 00:12
לא אתפזר בתשובה שלי לכל הנושאים שהעלת.

המתואר מהווה פגיעה על רקע לאומני. סוג של טרור כמו שעשו בשומרון על מנת להפחיד יהודים מלהסתובב בארצם.
זה הצליח להם כל כך טוב ביש״ע ועכשיו משכפלים את זה הפלשתינאים תושבי ישראל לצד השני של מה שמכונה הקו הירוק או על ידי אחדים ישראל...
נסה לדמיין שזה היה נעשה על ידי חרדים בכדי להיטען ברגשות שאני מנסה להעביר כאן...

אני טוען שהתגובה של פותח השרשור היא לא נכונה ולא ראויה ולא זו אף זו, היא מזמנת התעצמות והישנות מקרים מעין אלו.
יתר על כן, פירסומה בציבור יוצר מצד אחד מצב של פחד וחששות לצאת לטבע על ידי משפחות נורמטיביות ( כמו החשש מהזאב בדרום שעלה כאן).
עלינו הציבור הרחב להוקיע התנהגות זו בקול רם אחרת לא תוכלו לוותר רק על השומרון כי תםסידו גם את החלק שחשבתם שהוא ישראל בלי מחלוקת

Honda TRX300EX

ofir1977
26-10-17, 01:16
אני רוצה להזכיר את מקרה הרצח של אריק קרפ בטיילת בתל אביב בשנת 2009:

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%A8%D7%99%D7%92%D7%AA_%D7%90%D7 %A8%D7%99%D7%A7_%D7%A7%D7%A8%D7%A4

אני באופן אישי הייתי ממש נזהר לפני שאני מסתבך בקטטה מהסוג הזה.
אם אתה "מנצח" יש סיכוי גבוה שתיענש ע"י רשויות החוק על כך ש"לקחת את החוק לידיים".
אם אתה "מפסיד" אתה יכול להיות פצוע קשה ואפילו לסיים את חייך.

בקיצור מצב מאוד לא פשוט.

boaz avrahami
26-10-17, 01:34
הממסד לא יכול לתת לנו פתרון היום לתופעות האלו בגלל הפוליטיקלי קורקט.
זו גם בדיוק הבעיה של הארופאים שחונכו אחרי השואה להיות טולרנטיים למיעוטים ועושה הרושם שחטפו סוס טרויאני שהם לא מסוגלים להתמודד עמו.

לכן קם ארגון כמו השומר החדש וגם הוא מוגבל כי מתנדביו לא מסוגלים להקריב עצמם למען האידיאל הקולקטיבי בעוד שעל הצד השני החוקים כמעט לא חלים.

https://www.hashomer.org.il

מיקי_ג
26-10-17, 08:31

המושבים בדרך כלל רחוקים מהעיר ב 10 דקות ויותר, תוסיף על זה את גילוי המעשה, הדיווח, וכו' ועד שיגיעו ברור שהאירוע ייגמר כבר.
במושבים וישובים בדרך כלל יש "מתמיד" או מג"ב, אצלכם אין?

משאלתך, הבנתי כי להבא, במקום להזמין ניידת משטרה, יש להזמין ג'יפ משטרה. יש טויוטות.

נבי רובין נמצא בשטחי אש פלמחים. עיינות קדם נמצאים בתחום מועצה אזורית (תמר).
שני האתרים מחוץ לשטח שיפוט של ישוב מסויים.

נדב42
26-10-17, 08:32
בועז, מה אתה רוצה מפותח השרשור ??

הוא כנראה לא חבר "השומר החדש", לא מצוייד ומיומן בנשק. מה ציפית, שיצטרף לקטטה המונית עם אנשים שצועקים "אללה הוא אכבר" ??

גם אם זה לא נכון מבחינה לאומית, זה לגמרי נכון מבחינת הישרדותית נקודתית. לוא אני במקומו כנראה הייתי נוהג בצורה דומה, לא מתוך עמדה פוליטית/מצפונית, אלא מתוך בחינת האופציות שעומדות בפני בסיטואציה הנקודתית, ובמצב הזה המשפחה שלי יותר חשובה.

ולאחר מעשה, היית מעדיף שלא יפרסם את האירוע ? שלא נדע עליו ? גם בזה אני חולק עליך - אני מעדיף לדעת על הסיכון ...

Sent from my HTC One using Tapatalk

boaz avrahami
26-10-17, 08:54
כן נדב, הפרסום יעצים את התופעה.
יקומו חקינים כשיבינו שהיהודים מפחדים

Honda TRX300EX

avikkllk
26-10-17, 10:55

במושבים וישובים בדרך כלל יש "מתמיד" או מג"ב, אצלכם אין?מג"ב מסתובב מדי פעם.
רק להרגשה ככה זה נראה.
צריך להסביר לך את התועלת המשטרתית היום?
גנבות מתחת לתחנות משטרה היום נסגרות ללא עצורים.
לא אומר שהמשטרה לא בסדר או לא לקרוא להם.
אני אומר שהידיים שלהם כבולות והכוח שלהם מוגבל.
לא סתם אתה שומע על חקלאים שלוקחים את החוק לידיים ומשקיעים מליונים במיגון

נדב ש.
26-10-17, 11:10
הגיע הזמן שתתנדבו למתמיד, אצלנו כולם נותנים יד, וכך גם עוד חברים בישובים הסמוכים, אני מאמין שברגע שתהיה נוכחות מידי יום הפשיעה תרד, פריצות גניבות וכו', זה "גוזל את זמנך" אבל בסוף זה לטובתך.

avikkllk
26-10-17, 11:17
אצלנו במושב יש משהו כמו מתמיד שאתה מדבר עליו.
ק' פרטי שלנו כאנשי המושב
סיורים / ציידים, וכו מזה אני אומר לקחנו את החוק ליידים

ד ו ר ו ן
26-10-17, 16:35
משמיעים מוסיקה רועשת, השתוללות רכבים ונהגים וכו',
זה לא נגדך.
בחניון הזה הם מתנהגים ככה גם כשאין ריכוז מטיילים באזור.

GodsFather
26-10-17, 16:43
זה לא נגדך.
בחניון הזה הם מתנהגים ככה גם כשאין ריכוז מטיילים באזור.אתה אומר שזה כן בטבעיות?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

ד ו ר ו ן
26-10-17, 16:50
מהיכרות ארוכת שנים עם האזור-כן.

נדב ש.
26-10-17, 17:04
אנחנו מבקרים באיזור כמה פעמים בשנה(כבר שנים), זה לא היה ככה.

boaz avrahami
26-10-17, 17:38
דורון צודק.
גם בתחנת דלק וגם על השביל הלבן לצד החורשה.
כמעט תמיד באופן טבעי

Honda TRX300EX

ד ו ר ו ן
26-10-17, 19:02
זה ככה עשרות שנים והתגבר עם פתיחת תחנת הדלק.

אני לא בקבוצת ווטסאפ שלהם, אז לא יודע איך הם מתאמים מפגש, אבל זה ככה הרבה שנים, ועם בניית התחנה והתרחבות הישוב הלא מוכר ליד צומת ציפורים, זה התגבר.

Asaf-a
26-10-17, 19:50
אצלנו במושב יש משהו כמו מתמיד שאתה מדבר עליו.
ק' פרטי שלנו כאנשי המושב
סיורים / ציידים, וכו מזה אני אומר לקחנו את החוק ליידים

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalkמעל שנה יש הקפאת גיוסי מתנדבים למתמיד, משהו שקשור לאי הסכמה בין המפכ"ל לשר לביטחון פנים...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

avikkllk
27-10-17, 11:03
משהו על מימון לפי מה שהבנתי לפני כמה ד מחבר שכן היה שם שותף לכל העשייה.
לדעתי אין צורך בהם.
קבוצה של אנשי מושב שאכפת להם יעשו זו בהתנדבות כולם חמושים כולם ברי דעת ולרוב גנבים פה יודעים שיש כאלה שעדיף לא להתעסק איתם

נפלו לאנשים פה גנבים בידיים לא דווקא חמושים.
אני יכול לספר מהכירות אישית שלגנוב יותר הם לא יכולים

amitaikl
27-10-17, 17:21
משהו על מימון לפי מה שהבנתי לפני כמה ד מחבר שכן היה שם שותף לכל העשייה.
לדעתי אין צורך בהם.
קבוצה של אנשי מושב שאכפת להם יעשו זו בהתנדבות כולם חמושים כולם ברי דעת ולרוב גנבים פה יודעים שיש כאלה שעדיף לא להתעסק איתם

נפלו לאנשים פה גנבים בידיים לא דווקא חמושים.
אני יכול לספר מהכירות אישית שלגנוב יותר הם לא יכולים

אני רק רוצה להזכיר לכל חמי המזג, את הסיפור על שני החבר'ה ממולדת שתפסו שני גנבי בקר, הפשיטו אותם, צבעו בירוק וזרקו אותם חזרה בשדות.
החבר'ה ממולדת קיבלו שנה בפנים: https://www.inn.co.il/Besheva/Article.aspx/6352

אתה רוצה להשליט חוק? לך לכנסת לחוקק
אתה רוצה להשליט סדר? לך למשטרה/מג"ב
לקחת את החוק והסדר לידיים לא משתלם לאנשים נורמטיביים שיש להם מה להפסיד.

boaz avrahami
27-10-17, 17:26
אז כנראה היה צריך לעשות את זה גם לשופטים [emoji23]

מי שקורא את הכתבה לא יכול להישאר אדיש נוכח טימטומם ואטימותם של השופטים.
באו בלילה לקטוף זעתר ואת בעלי העדרים שלחו למאסר.

אין אמונה בבית המשפט

Honda TRX300EX

avikkllk
27-10-17, 21:12
לא יודע מה קרה שם
אבל אצלנו הגנבים לא כל כך הולכים לרשויות החוק.

אני לא חם מזג, פשוט אני לא סומך על אף אחד שישמור לי על הפרנסה

נדב ש.
27-10-17, 22:31
מכיר את המקרה, לפי מה שאני יודע הם קשרו אותם עד הבוקר וצבעו אותם בסיד לבן ולא צבע ירוק.

כשלא היתה גדר הפרדה המצב פה היה הרבה יותר גרוע, גניבות ופריצות על בסיס יומי, בקר, ציוד, בתים, טרקטורים.

אבו שפם
27-10-17, 23:50

יש עוד מקרים דומים שאני מכיר בעוד איזורים דומים(בעיקר חניונים בדרום), כנראה שזה "סימון טרטוריה" או משהו בסיגנון.

משתדל תמיד ל"סמן טריטוריה" שמגיע לחניון לילה.... זה תמיד עובד

נדב ש.
28-10-17, 09:53
משתדל תמיד ל"סמן טריטוריה" שמגיע לחניון לילה.... זה תמיד עובד

אהההההההההההההההה

חחחחחחח

דרור ברלי
28-10-17, 11:00
הממסד לא יכול לתת לנו פתרון היום לתופעות האלו בגלל הפוליטיקלי קורקט.
זו גם בדיוק הבעיה של הארופאים שחונכו אחרי השואה להיות טולרנטיים למיעוטים ועושה הרושם שחטפו סוס טרויאני שהם לא מסוגלים להתמודד עמו.

לכן קם ארגון כמו השומר החדש וגם הוא מוגבל כי מתנדביו לא מסוגלים להקריב עצמם למען האידיאל הקולקטיבי בעוד שעל הצד השני החוקים כמעט לא חלים.

https://www.hashomer.org.il

+1

אין לי יכולת וגם לא זכות לשפוט את מי שנתקל באלימות על רקע לאומני כשהוא בנחיתות מספרית ונוהג כפי שנוהג כשכל מטרתו להימנע מחיכוך ולהוציא את היקרים לו מהעימות הזה ללא פגע.

אבל דעתי היא שהפוליטיקלי-קורקט כובל את ידי החוק מלטפל בעבריינים. כל סוגי העבריינים. בוודאי ובוודאי על רקע לאומני.
לחוק יש שיניים רק כנגד אזרחים שומרי חוק.
כי במדינה המופקרת הזו רק לאזרחים נורמטיביים, שומרי החוק, יש מה להפסיד. כל היתר עושים מה בזין שלהם.

אותם בני מיעוטים שמחפשים חיכוך אלים הם לא טיפשים. הם הפנימו היטב את המצב ההזוי שבו בתי משפט מטורללים רואים בקורבן אשם ובאשם קורבן. הם מכירים היטב את התנהלות הרשויות ומנצלים את זה עד תום.
הם יודעים שבמדינה מופקרת כמו ישראל הפשע משתלם, האלימות משתלמת שבעתיים והאלימות על רקע לאומני/טרוריסטי לא רק משתלמת אלא אפילו גם זוכה לסוג של תמיכה ואמפטיה חולניים מהחלק הפוסט-ציוני של הציבור היהודי. אמנם זהו חלק קטן ומבוטל מהציבור, אבל כזה ששולט במדיה ועושה הרבה רעש והרבה מאוד נזק מעבר לגודלו בפועל.

מה שבטוח, שההתנקנקות הזו של שלטון החוק בישראל תיגמר בדם והרבה. רק עניין של זמן.

tzagi
02-11-17, 03:44
אותם בני מיעוטים שמחפשים חיכוך אלים הם לא טיפשים. הם הפנימו היטב את המצב ההזוי שבו בתי משפט מטורללים רואים בקורבן אשם ובאשם קורבן. הם מכירים היטב את התנהלות הרשויות ומנצלים את זה עד תום.

I happens world wide.
Here we call it "ghetto lottery"

אמיר ב.א
02-11-17, 12:46
ג'ו - אצלכם זה עוד לא כזה בעייתי כמו מה שהולך להיות באירופה עוד כמה שנים ,

אין להם מושג מה הם קיבלו בכמה גלי הגירה האחרונים לתוך אירופה , והאירופאים עוד הרבה יותר מנומסים מהישראלים והאמריקאים ...

ולגבינו ומה שהולך כאן בחניונים - אני מעדיף להתרחק ממקומות כאלה , ברגע שיש סימן למשהו שהולך לקרות ,

ממילא יותר נחמד להיות במקום מבודד.

ד ו ר ו ן
02-11-17, 13:08
ג'ו - אצלכם זה עוד לא כזה בעייתי כמו מה שהולך להיות באירופה עוד כמה שנים ,
.

בהתייחס לנושא הדיון, קראתי חלק מדיון אודות נושא זהה בארהב, כשפותח הדיון שם תוהה לגבי אופן התגובה.. דיון ער למדי.

״מסתבר״ שחארות בשטח זה אירוע חוצה מגדרים תרבויות ויבשות.

avikkllk
02-11-17, 17:29
זה ברור חארות יש בכל חברה
כמו שצדיק לא חייב להיות דתי
או כמו שמחבל לא חייב להיות ערבי

-->