brianla
06-11-17, 19:10
שלום לכולם,
ברצוני לשתף מקרה צמיגים מוזר שעברתי השבוע,
ברשותי גימני חדש, אצלי כמה חודשים ולאחר מספר טיולים החלטתי להחליף צמיגים ל - 50/50 מסוג יוקוהמה GEOLANDER G015, צמיג חדש שיצא לא מזמן.
הערה - רכב עיקרי ואני עושה 50 ק"מ בכבישים ביום ולכן לא שמתי שטח מלא.
ביום חמישי הרכבתי את ה - 4 צמיגים החדשים, ובטיול בשבת באזור מצדה פוצצתי צמיג כפי שאפשר לראות בתמונות בדרך למעלה יאיר מלמעלה, נטשתי את הטיול חזרתי לכביש וחזרתי הביתה עם הרזרבה.
בגדול בכביש אני נוסע עם 26 PSI, ואם הצמיג חם אז 29 PSI. בשטח כשהצמיגים היו חמים הורדתי מ - 29 PSI ל - 21 PSI למרות שהעיצות היה להוריד אפילו יותר. אגב היה הרבה יותר נוח אחרי הורדת האוויר.
לדעתי חוויתי צביטה של הצמיג וזה מסביר את אופן החתך בדופן, ולדעתי היה קטע שאולי לא התאמתי את המהירות ללחץ האוויר לשטח הסלעי.
בכל אופן הצמיגאי אמר שזה נזק ולא פגם והתפשרנו על חצי עלות לצמיג חדש.
אשמח לשמוע דעות לפי התמונות,
האם הגזמתי עם הלחץ אוויר עבור צמיגים אלו ?
האם חוויתי נטו חוסר מזל ?
דעות על צמיגים אלו ?
האם הצמיגאי \ יבואן יצאו הוגנים שספגו רק חצי ? (השירות היה טוב ומהיר)
תודה,
בריאן
.117312117313
ברצוני לשתף מקרה צמיגים מוזר שעברתי השבוע,
ברשותי גימני חדש, אצלי כמה חודשים ולאחר מספר טיולים החלטתי להחליף צמיגים ל - 50/50 מסוג יוקוהמה GEOLANDER G015, צמיג חדש שיצא לא מזמן.
הערה - רכב עיקרי ואני עושה 50 ק"מ בכבישים ביום ולכן לא שמתי שטח מלא.
ביום חמישי הרכבתי את ה - 4 צמיגים החדשים, ובטיול בשבת באזור מצדה פוצצתי צמיג כפי שאפשר לראות בתמונות בדרך למעלה יאיר מלמעלה, נטשתי את הטיול חזרתי לכביש וחזרתי הביתה עם הרזרבה.
בגדול בכביש אני נוסע עם 26 PSI, ואם הצמיג חם אז 29 PSI. בשטח כשהצמיגים היו חמים הורדתי מ - 29 PSI ל - 21 PSI למרות שהעיצות היה להוריד אפילו יותר. אגב היה הרבה יותר נוח אחרי הורדת האוויר.
לדעתי חוויתי צביטה של הצמיג וזה מסביר את אופן החתך בדופן, ולדעתי היה קטע שאולי לא התאמתי את המהירות ללחץ האוויר לשטח הסלעי.
בכל אופן הצמיגאי אמר שזה נזק ולא פגם והתפשרנו על חצי עלות לצמיג חדש.
אשמח לשמוע דעות לפי התמונות,
האם הגזמתי עם הלחץ אוויר עבור צמיגים אלו ?
האם חוויתי נטו חוסר מזל ?
דעות על צמיגים אלו ?
האם הצמיגאי \ יבואן יצאו הוגנים שספגו רק חצי ? (השירות היה טוב ומהיר)
תודה,
בריאן
.117312117313