צפייה בגרסה מלאה : יונדאי I30CW איזור שנת 2012 - מבקש חוות דעת או רעיון אחר
היי
כחלק מתהליך הפרדת הרשויות אני רוצה לרכוש רכב בתקציב של 45 -50 אלף. בתקציב הזה דיי נדלקתי על ה-I30 ובפרט על הCW.
יש למישהו משהו רע להגיד על הרכב? בינתיים שמעתי דעות רק לטובה.
הדרישות שלי הם בעיקר - אמינות, תא מטען גדול, חייב אוטומט, אמינות.
פתוח להצעות אחרות במסגרת התקציב.
117536
תבדוק גם קיא סיד סטיישן. היא כביכול האחות התאומה של ה i30cw, אבל מציעה תא מטען גדול יותר. יכול להיות שיש הבדלים באיבזור לטובת ה i30. לי היתה סייד סטיישן ליסינג, 3 שנים של דלק וטיפולים בלבד.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
גם הפוקוס סטיישן, רק לא הגיר הרובוטי.
הCW גניב יותר מהסיד.
היה לי i30cw מהליסינג עד לפני דנה בערך.
הדגם היותר חדש .
לא היו שום תקלות ברכב.
אבל:
הוא לא נוח
הוא צפוץ מלפנים
הוא רועש
המתלים שלו, בעצם האין מתלים דלו זה זוועה.
והוא חלש ושתיין.
אבל הוא זול ואמין.
סוס עבודה. בעצם חמור.
היום אני עם רנו סטיישן
עולם אחר.
אבל אני מניח שימות בתקלה.
כאמור שניהם חדשים מליסינג.
קאיה סיד די דומה ליונדאי אבל טובה ממנו.
פורד היה ליבר, טורר, אוטו רע.
גיר דפוק. גומיות נופלות. סביבת נהג לא להיט.
יש לי כזה 2011, 165000 קמ. התרשמות עד עכשיו:
יתרונות:
מרווח מאד, בעיקר תא המטען.
סביבת נהג נוחה יחסית לקטגוריה
אמינות, אמינות, אמינות...
מחיר נמוך
יש כאלו למכירה בכמויות
חסרונות:
כפי שכתבו כאן - אין מתלים.
בנוסף לזה הרכב נמוך מאד. גם תנוחת הישיבה וגם הקירבה של המכלולים למטה לכל מדרכה/באמפר מצוי
צריכת דלק אצלי בערך 1:12
פלסטיקה ברמה לא גבוהה אבל ללא תקלות
אל תבנה על למכור אותו אחכ... השוק מוצף בכאלו
אני קניתי אותו לפני כשנתיים מחברת ליסינג, ממליץ בחום. אתה מקבל הרבה יותר מידע על הרכב מאשר מפרטי, מה שצריך מטופל, יש מבחר של רכבים ויש אחריות. וגם המחיר נתון למומ. אם כי החברות האלו בדכ מוכרות את הרכבים לפני השנתון/מחיר שאתה מחפש
היי
כחלק מתהליך הפרדת הרשויות אני רוצה לרכוש רכב בתקציב של 45 -50 אלף. בתקציב הזה דיי נדלקתי על ה-I30 ובפרט על הCW.
יש למישהו משהו רע להגיד על הרכב? בינתיים שמעתי דעות רק לטובה.
הדרישות שלי הם בעיקר - אמינות, תא מטען גדול, חייב אוטומט, אמינות.
פתוח להצעות אחרות במסגרת התקציב.
117536דגם מוצלח, פשוט ולא מתחכם, ללא טורבו או גיר רובוטי, מגיע עם חשתית נוחה לגגון
בסיס גלגלים ארוך יחסית לקיה סיד מאותן שנים, נותן יותר מרווח רגלים מכובד מאחור על חשבון תא מטען (שעדיין מספק) , לטעמי חלוקת תא מטען/נוסעים עדיפה על פני הסיד המקבילה, בתא המטען תאים נוחים מתחת לרצפה.
רובן מגיעות עם סאן רוף, כדאי לבדוק תקינות ואטימות.
לא מגיע עם בלו טוס במקור.
מבחינת חווית נהיגה, סטנדרטי
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
תעשה מאמץ לעבר מודל 2013, הצורה החדשה, רכב מודרני מוצלח הרבה יותר מהקודם שאת התמונה שלו העלת, ואמין לא פחות. מנוע 1.6 130 כ"ס, גיר אוטומטי רגיל עם שישה הילוכים. 13 ק"מ לליטר בנסיעה בין עירונית בעיקר. הייתה לי כזאת בליסינג, למיטב זיכרוני כללה בלוטות' מקורי וסך הכל רכב מאד מאובזר, מפנק ונוח.
הרכב אכן נמוך יחסית, דורש טיפה יותר תשומת לב אם אתה חי באזור מרובה פסי האטה.
לדעתי בתקציב שלך אתה יכול לקנות אפילו 2014 משומש מליסינג שמוצפים בהם, בעסקת מימון חלקי כזאת או אחרת. אחלה עסקה עם סיכוי קטן יחסית לנפילה.
תעשה מאמץ לעבר מודל 2013, הצורה החדשה, רכב מודרני מוצלח הרבה יותר מהקודם שאת התמונה שלו העלת, ואמין לא פחות. .
גם רכבי סוף 2012 יש מהצורה החדשה
מנסיון - כרגע ללא תקלות מדווחות, משפחתומטית שממלאת את תפקידה.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
liontamer84
26-11-17, 10:35
יש לנו כזו שנת 2010.
אחלה רכב שבעולם.
משעמם בדיוק כמו שהוא אמור לשעמם.
אצלינו כבר 3 שנים - 0 תקלות טפו טפו טפו.
תודה רבה לכולם. עזרתם מאוד. עכשיו נשאר רק לבחור אחד להתאם להמלצות - דגם 2013.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
נסגור את הסיפור בזה שלפני כשבוע נרכש הרכב ותמורת 53 אלף קיבלתי רכב אמצע 2014 עם 100 אלף קמ.
רבע פסקה על השוק מנקודת המבט שלי. אולי יש המון היצע של רכבים מהדגם הזה אבל יש גם הרבה נבלות. בין שאר החתולים הוצע לי לרכוש אחד עם 80 אלף שכבר עשה ראש מנוע. שלמה סיקס הגדיל ועשה כשהציע רכב "בובה תפור לך" כשבבדיקה שסרוקה לו במחשב מופיע שמספר המנוע אינו תואם לרשיון. "זה שטויות לסדר" " היום מנועים מעולים בשוק המשומשים" ועוד שאר פנינים.
*רובם אם לא כולם עברו צביעה במרכז השבחה. חלקם אפילו עדיין עם הנייר מסקינג תקוע בין הפנס לפגוש ושאריות צבע על הגומיות מתחת למכסה המנוע.
*בודדים שלא עברו איזה מכת חזית קטנה שפרקה הפגוש. ובודדים הם שחזירו להם למקום בצורה ישרה.
*4 צמיגים על הרכב לא בהכרח יהיו מאותה תוצרת (גם על אותו סרן) ובטח שלא מאותו שנתון.
*לרובם חסר כלי נהג שפשוט "נשלים מאחד הרכבים"
*https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180204/1e7526dea35cb45b987d6ff707f426c6.jpg
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
רכב אמין, אך קח בחשבון שהנוחות נסיעה לא מהטובות והפלסטיקה בתא הנוסעים גם פשוטה.
קח בחשבון גם שמכרו לך רכב הפוך.
קח בחשבון גם שמכרו לך רכב הפוך.זה בעת הבדיקה המקיפה במכון הבדיקה לפני הקנייה ...
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
תתחדש.
לדעתי קניה טובה.
מילה על התרשמותך מתהליך הקניה -
גם אני עברתי אותו דבר, ודווקא בגלל זה העדפתי לקנות משומש מליסינג מאשר מאדם פרטי. קיבלתי הסטוריית טיפולים/תיקונים מלאה לכל רכב שביקשתי ובחרתי את זה שהעדפתי (ועברתי כמה). מה שביקשתי טופל על חשבונם ויש גם אחריות.
הרכב לא היה מושלם, ונציגי המכירות נודניקים בהחלט, אבל ידעתי בדיוק מה אני קונה ואת ההסטוריה שלו. וזה יתרון שלא קיים בקניה מפרטי.
תהנה מהרכב.
תודה רבה. למזלי הסוכן שמולו עבדתי היה דיי ילד, ככה שהיה קל לתפעל אותו ועל הדרך גם למד איך מרימים רכב ומפרקים גלגל. אני נוטה להתרחק מסוכנים ממולחים כמו מאש.
אחרי 2 כאלה המסקנה לא לגעת בפליטי ליסינג
זה לא משנה אם הסוכן ילדה, ואתם לא יודעים מה ההיסטוריה רק נדמה לכם
הרכבים האלה מטופלים בחומרים הכי זולים שיש. השמנים שהתפרקו הם כבר בוצה בעוקה, עוד חצי שנה תידלק נורת חיישן של המסנן והמנוע בדרך.
ואז נשאר רק לנקות, להחליף (רק 800 ש"ח ) ולמכור לפראייר הבא כמה שיותר מהר
Sent from my iPhone using Tapatalk
טפו.
מסקנתי שונה אחרי יותר משתיים כאלו.
רק שתי האחרונות -
יונדאי אקסנט מליסינג נהג יחיד. נקנתה עם 60,000 ק"מ, כמעט עשור אחרי היא עדיין אצל אמא שלי, ללא שום תקלה.
פורד פוקוס ליסינג 2010. נקנתה לפני 5 שנים מליסינג נהג יחיד עם 60,000 ק"מ, היום ב-220,000. לאורך השנים שתי תקלות משמעותיות - מתג אור ברקס (שגרם לחיפוש התקלה בידית ההילוכים) וכרטיס אלקטרוני של הגיר שנדרש לחידוש הלחמות כי נשפך עליו קפה. אה, וגם ממסר אימובילייזר )התקנה מקומית) שקרס ובוטל.
רק תקפידו לקבל הסטוריה מלאה ואם אומרים לכם שהיה נהג יחיד - לקבל על זה אישור כתוב ומודפס.
על חברות הליסינג מוטלות חובות (בחוק), שלא מוטלות על מוכר פרטי.
אז נכון, זה אולי קצת יותר יקר ממה שהייתם מוצאים בשוק החופשי, אבל זה בוודאות פחות חיפושים, תהליך קצר יותר, תיקון של כל תקלה שתמצא בבדיקה, הסכמה לבדיקה היכן שתרצו ולמי שצריך - הם יסכימו גם לפריסת תשלומים.
אגב, בדיוק מלבט לגבי החלפת רכב, וכנרה אבחר שוב במסלול ]פליטי הליסינג.
אגב נוסף - יש חברות ליסינג שבאמת לא הייתי מתקרב אליהן. גם לא כחברות ביטוח, על אף מחירים אטרקטיביים.
אחרי 2 כאלה המסקנה לא לגעת בפליטי ליסינג
זה לא משנה אם הסוכן ילדה, ואתם לא יודעים מה ההיסטוריה רק נדמה לכם
הרכבים האלה מטופלים בחומרים הכי זולים שיש. השמנים שהתפרקו הם כבר בוצה בעוקה, עוד חצי שנה תידלק נורת חיישן של המסנן והמנוע בדרך.
ואז נשאר רק לנקות, להחליף (רק 800 ש"ח ) ולמכור לפראייר הבא כמה שיותר מהר
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני חושב שזה מאד תלוי בחברה ממנה רכשת את הרכב.
רכשנו למשפחה 2 רכבים מליסינג, השני אחרי נסיון טוב מאד עם הראשון.
2 חברים קנו בעקבותינו מאותה החברה וגם הם היו מרוצים.
קנינו מחברה גדולה מהסיבות שהוזכרו:
שקיפות ברישומי היסטוריית הרכב.
אחריות על מכלולים עיקריים.
הרכב נבדק במכון לבחירתנו במימון שלהם.
מה שמוכר פרטי לא מחויב אליך בשום צורה.
הפידבק המכני ממוסך יבואן בטיפולים בהמשך היה שהרכב במצב מצוין.
הפגמים המהותיים שמתחבאים ברכב יבואו לידי ביטוי בשנה-שנתיים לאחר הרכישה, ואצלנו הן היו שקטות לגמרי.
8 שנים אחרי, הרכב עדיין אצלנו.
+1
אני קניתי בזמנו קורולה מטריידמוביל. היו ריג'קטים (שבזכות הכרה מוקדמת עם סוג הרכב אני יודע שקיימים בכל הרכבים, ומסודרים בחברה בריקול שקט, אבל 'בזכותם הורדצי כמה אלפים טובים מהמחיר+הם סידרו על חשבונם).
סה"כ הייתי מרוצה, אבל זה היה לפני 6 שנים מאז הם גדלו משמעותית.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.