צפייה בגרסה מלאה : גראנד צ'ירוקי 2017 - מישהו מהחברים יודע על מוסך / סדנא לביצוע הגבהה?
ולא! לאספיר עדיין אין. פרוג'יפ אמרו לפני שלושה שבועות שיחזרו אלי וזה לא קרה, רסטה לא השיבו למייל...
אני רוצה להגביה ב 2 אינטש. מתברר שב 2017 לא שינו את הצורה החיצונית אבל החליפו את הבולמים לדגם שמחובר למוט המייצב.
ולא! לאספיר עדיין אין. פרוג'יפ אמרו לפני שלושה שבועות שיחזרו אלי וזה לא קרה, רסטה לא השיבו למייל...
אני רוצה להגביה ב 2 אינטש. מתברר שב 2017 לא שינו את הצורה החיצונית אבל החליפו את הבולמים לדגם שמחובר למוט המייצב.תזמין מחול, ותרכיב אצל אחד המוסכים שמתמחים בעניין, וגם יוכלו לרשום לך ברשיון.
ואם אין לך כח להתעסקות בייבוא, דבר עם יריב קלר ברוך, לדעתי הוא יכול לסגור לך את הכל.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
מקריאה קלה בפורומים בחול, דובינסונס מייצרים בולמים מתאימים לרכב שלך, וניתן לשלבם עם קפיצים של oldman, מי שיכול לארגן לך סט כזה במחיר טוב ולשלוח לארץ, ויש לנו נסיון טוב מאוד איתו
[email protected]
שלח לו מייל, קוראים לבחור ניק.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
boaz avrahami
25-11-17, 09:17
אל תצפה שזה יכנס לרשיון אם אתה מיבא לבד.
כמובן ששים לב לנוהלי היבוא לערכות הגבהה.
זה לא רק להיכנס ולהזמין באינטרנט
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
אל תצפה שזה יכנס לרשיון אם אתה מיבא לבד.
כמובן ששים לב לנוהלי היבוא לערכות הגבהה.
זה לא רק להיכנס ולהזמין באינטרנט
Honda TRX300EX
מזה בדיוק אני חושש (ותודה לכל המייעצים כמובן). אני חייב שהמערכת תהיה חוקית ו"כשרה" לחלוטין.
boaz avrahami
25-11-17, 09:58
אז האפשרויות שלך מתחלקות בגדול ל 2:
1- להתבסס על יבואן/ מתקין מקומי שמסוגל לספק ערכה מאושרת ולהכניס לך אותה לרשיון.
2 - לבצע לבד או בעזרת בעל ידע ונסיון ויכולת יבוא של ערכה העומדת בתקנים או כזו שתעבור מבחן במעבדה.
הכול בהתאם לחוק.
2 צפוי להיות לדעתי עסק יקר מאוד
Honda TRX300EX
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.