צפייה בגרסה מלאה : שאלה לגבי בת שלמה -הר חורשן
שלום חברים
אנחנו רוצים לעשות מסלול הליכה מבת שלמה לעין שלף
האם יש בתחילת המסלול שולחנות לפתוח שם ארוחת בוקר קלה . אם אינני טועה לפני שנכנסים לרחוב המייסדים יש פניה ימינה ולמטה יש שולחנות?
יש חורשה עם ספסלים אחרי הירידה מבת שלמה וחצית מעבר נחל דליה בפיצול שבילים ירוק וכחול.
הירידה מבת שלמה לא עבירה לפרטיים
יש שבילים למטה עם מספר נקודות גישה (אם אינני טועה, הנוחה ביותר - מכוון פראדיס, מעט לפני בת שלמה ימינה)
הירידה מהכניסה לבת שלמה , שמאלה במגרש החניה , עבירה לכל רכב (ללא כניסה ליישוב אלא עוקפים אותו ממזרח)
אין צורך להרחיק עד פרדיס או זכרון
Sent from my iPhone using Tapatalk
הירידה מהכניסה לבת שלמה , שמאלה במגרש החניה , עבירה לכל רכב (ללא כניסה ליישוב אלא עוקפים אותו ממזרח)
אין צורך להרחיק עד פרדיס או זכרון
Sent from my iPhone using Tapatalk
כלומר בירידה שמאלה לפני ממש רחוב המייסדים ישנו גם חניון קטן ? אם אני אני זוכר נכון?
יש שקוראים לפינה הזו ''חניון הספסלים''.
בפועל מה שיש שם זה לא ''ספסלים'' ברבים אלא ספסל/שולחן קק''ל אחד בודד.
וכן - כל עוד השביל יבש ניתן להגיע ברכב פרטי. אם מדובר במכונית נמוכה אז בזהירות.
אני לא אוהב לשבת שם כי:
בדרך כלל המקום תפוס ותהרגו אותי למה הוא כ''כ פופולרי, במיוחד כאשר השולחן היחיד כלל לא מוצל וכל החניון נמצא על צומת שבילים ומאוד-מאוד מאובק. השביל טחון לחלוטין וכל דבר שעובר שם, גם לאט ובזהירות, מעלה ענני אבק סמיך. זה לא מדהים למי שנמצא בעיצומה של ארוחת בוקר...
אני ממליץ להמשיך קצת 300-400 מטר במעלה השביל (לכיוון מזרח) ולהתנחל בצל באחת החורשות שבצד השביל. ללא ספסלים אבל הרבה יותר שקט ונעים.
117554
לנקודה הזאת יש אפשרות להגיע ברכבים פרטיים?
חיובי
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
תודה רבה לכולם עזרתם לי מאד
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.