צפייה בגרסה מלאה : הטבעה חשודה על מצבר חדש
שלום לכולם,
אתמול כמעט קניתי מצבר חדש של ורטה 90 אמפר/שעה ופתאום ראיתי את ההטבעה של התאריך. לי זאת לא נראית ההטבעה המקורית ונראה לי שמהצבר משומש או שעמד זמן מה וניסו להטביע תאריך חדש. מה אתם אומרים?
דווקא נראית לי הרבה יותר נורמלית מהטבעות אחרות שראיתי.
בכל מקרה, מה שמשנה לך זה התאריך של האחריות.(-;
יכול להיות שמישהו החזיק את המטביע יותר מידי זמן על המצבר.
יכול להיות גם שעשו הטבעה על הטבעה - זאת פעולה שקוראת כל הזמן כשחנויות לא מספיקות למכור את המצבר בטווח זמן שמופיע בהטבעה.
חנן-ג'יפולוג
29-11-17, 21:11
לי נראה שיש השחזה, אולי עם דרמל, מתחת להטבעה.
לי נראה שיש השחזה, אולי עם דרמל, מתחת להטבעה.
אף אחד לא משקיע בהשחזה עם דרמל.
ההטבעה הזאת מוטבעת ברגע שהמצבר יוצא ממחסן היבואן לחנויות החלפים\מוסכים השונים והיא תמיד תראה את החודש הנוכחי ואת זה שבה אחריו על מנת לאפשר לחנות למכור את המצבר תוך לפחות חודש (ואז יש מצב שהלקוח מרוויח חודש נוסף באחריות במידה והוא קונה מצבר שרק הגיע)
פעם בחודש, עובר סוכן ומחדש את ההטבעות למצברים שלא הספיקו להימכר (פשוט מטביע על ההטבעה הקודמת)
בכל מקרה - גם אם ההטבעה לא חודשה, היא לא מעידה כלום על כמה זמן המצבר עמד במחסן היבואן.
למה לך לסבך את העניינים , קיבלת חשבונית , זאת ההוכחה הטובה לאחריות המצבר .
במצברים של תוצרת הארץ איש המצברים שם את ההטבעה בזמן רכישת המצבר .
מאיר אלוני
30-11-17, 10:57
שלום לכולם,
אתמול כמעט קניתי מצבר חדש של ורטה 90 אמפר/שעה ופתאום ראיתי את ההטבעה של התאריך. לי זאת לא נראית ההטבעה המקורית ונראה לי שמהצבר משומש או שעמד זמן מה וניסו להטביע תאריך חדש. מה אתם אומרים?
אם זאת התמונה של המצבר החדש שרצית לקנות אז הוא נראה משומש וישן, לגבי הטבעה על הטבעה כמו שנעשה בתמונה אני לא הייתי קונה מצבר כזה.
חנן-ג'יפולוג
30-11-17, 13:20
גם במבט שני, הקוים המעוגלים בתחתית ובצד ימין של ההטבעה, נראים לי כמו השחזה, ולא כמו תוצרי הטבעה.
לגבי מה שנכתב על האחריות, מבחינתי, כמי שהמצברים מחזיקים אצלו כחמש שנים, האחריות פחות מעניינת.
לעומת זאת, אם הייתי חושד שאני הולך לקנות מצבר משומש, או מצבר שעמד יותר מדי זמן על המדף, זה בהחלט היה מטריד אותי.
מאיר אלוני
30-11-17, 14:06
לא רק שיש סימני השחזה לי נראה שכל הפס הכחול עם המספרים מודבק על ההשחזה ולא מוטבע
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.