PDA

צפייה בגרסה מלאה : האם מישהו התנסה בעבר בנעילות דיפרנציאל סיניות?

פיני ד
03-12-17, 14:16
מהמותג TRE ?

הם אמורות להיות העתק של ARB בחצי מחיר.

יש למישהו נסיון?

איל מ
03-12-17, 15:01
מסתובב כאן סרטון השוואתי בין שתיהן. תריץ חיפוש. אפשר גם ביוטיוב. כמובן שזהו סרטון מטעם arb אבל אפשר להפיק ממנו תועלת (לדעתי).
בגדול, איכות וחוזק החומרים בסינית נופלת בהרבה. האם זה ייכשל בעליה הראשונה, או השניה, או אף פעם ? לא יודע, נחכה למישהו שהתקין.

נדב ש.
03-12-17, 15:20
https://youtu.be/ewt7f-h8Wn4 (https://youtu.be/ewt7f-h8Wn4)
https://youtu.be/ewt7f-h8Wn4 (https://youtu.be/ewt7f-h8Wn4)

פיני ד
03-12-17, 15:45
אני נוטה לא להאמין לסרטון או לקחת אותו בערבון מוגבל.. מכמה סיבות :

1. אני כמעט בטוח שאם נגיע למצב שיש עומס כמו בסרטון על הנעילה הרבה דברים יישברו עוד לפני....לא חושב שהרכבים שלנו מגיעים לעומסים כאלה בכלל...תקנו אותי אם אני טועה בהמרות....אבל מדברים שם על עומס של 6929FT\LB שזה 95796KG\CM כמעט 100 טון לכל סמ ??!!? הסינים הגיעו לפי הסרטון ל 88649KG\CM הבדל באחוזים של כ 8% ? שווה פי 3 מחיר?

2.הטיולים הספציפים שאני עושה הם לא טיולי פתיחת צירים... רוב הטיולים הם טיולים בעבירות בינונית...לפעמים גם קשה... ככה שאני חושב שהסינית תספיק...

אני גם חושב שנמתין לנסיון אישי עם הנעילה

איציק - 4X6ZH
03-12-17, 16:02
יצא לך לעבוד עם פטיש סיני ?
אתה מכיר מלחצי שולחן מסין .?
אתה מכיר מקדחי פלדה מסין ?
מה איכות חלקי החילוף שמגיעים מסין ?
יש מותג כלי עבודה שעדין מסתובב בארץ ...אבל מי משתמש בו ??
כשאתה לוקח מפתח והוא לא במידה שכתובה עליו ....
תראה מה הולך היום בעולם בין בעלי המקצוע ( חזרנו לחפש את כלי העבודה הישנים בשווקים )
הכלים החדשים אומנם יפים / זולים אבל בסוף הם גם צריכים לעבוד
מתי פעם אחרונה השתמשתה כמה שעות במשחזת זוית רגילה זו שמחירה 300 שח

לדעתי התשובה היא כמה עולה וכמה זמן יש לך לגרירה וחילוץ מהשטח

נכון בהחלט יש מצב שאני טועה והמוצר באמת מצדיק את המחיר ואת השימוש שאתה מתכוון לעשות איתו

איציק

ishc
03-12-17, 16:05
BOLSTER ששווקה בארץ בעבר הייתה נעילה סינית ויש אנשים שעדיין נוסעים איתה (בין השאר דרור לפי דעתי). בכוחות שמציגים בסרטון הם באמת נראים לי קיצוניים ואני משער שלמשתמש הממוצע הנעילה הסינית תעשה עבודה סבירה, מצד שני המשתמש המממוצע (אני משער שזה מישהו כמוני) לא באמת צריך שתי נעילות.

פיני ד
03-12-17, 16:16
BOLSTER ששווקה בארץ בעבר הייתה נעילה סינית ויש אנשים שעדיין נוסעים איתה (בין השאר דרור לפי דעתי). בכוחות שמציגים בסרטון הם באמת נראים לי קיצוניים ואני משער שלמשתמש הממוצע הנעילה הסינית תעשה עבודה סבירה, מצד שני המשתמש המממוצע (אני משער שזה מישהו כמוני) לא באמת צריך שתי נעילות.

אני מתכוון לנעילה אחת אחורית...

פיני ד
03-12-17, 16:23
תראה מה הולך היום בעולם בין בעלי המקצוע ( חזרנו לחפש את כלי העבודה הישנים בשווקים )

נכון בהחלט יש מצב שאני טועה והמוצר באמת מצדיק את המחיר ואת השימוש שאתה מתכוון לעשות איתו

איציק

אני נוטה להסכים אתך לגבי האיכות של החלקים הסינים (ואכן אני רואה את זה יום יום במסגרת תפקידי)....

אבל כמו שאמרתי לפני זה בהודעה....

האם באמת צריך את הכלי הכי יקר והכי חזק והכי מתוכנן וכו'?

האם אדם שמרכיב רהיט איקאה פעם בשנה או תולה מראה פעם בשנה צריך מברגה מקיטה או בוש אימפט מהסדרות היקרות? או שהוא יכול להסתפק עם מברגת וולף ב100 שח שתחזיק לו (בקצב השימוש שלו) לפחות 5 10 שנים וכבר תחזיר את ההשקעה שלה כבר בקדיחה הראשונה? (הנתנונים אמיתיים - קניתי לחמי סט מברגה ומקדחה וולף ב200 שח לפני מעל 5 שנים עובדות עד היום והוא מרוצה מהם... )

נחזור לעניינו....
לא סתם רשמתי שרוב הטיולים שלי הם עבירות בינונית ולעיתים די נדירות עבירות קשה +...... אני לא פורץ דרכים (אין לי שום רצון לעבור בכמריר :) או מדריך טיולים...)

השאלה היא האם הנעילה הסינית תחזיק מעמד בקצב של טיול בשבוע (לא תמיד תופעל) ובעבירות של מסלולים כמו מוחרקה..מרסבה...לעיתים מעלה יאיר וכו.

ishc
03-12-17, 16:23
איזה אוטו? אין אוט'?

six 4 life
03-12-17, 16:25
מהמותג TRE ?

הם אמורות להיות העתק של ARB בחצי מחיר.

יש למישהו נסיון?

הנעילה אולי עולה חצי אבל התקנה שלה עולה כמו התקנה של ARB (לפחות 2000 ש"ח אם זה כולל התקנה של קומפרסור וצנרת על הרכב), מה שאומר בעצם חסכון של כמה מאות בודדות של דולרים והימור על מוצר סיני שאין לך שום דרך לדעת את רמת אמינותו פרט מלהמר עליו ולסכן את הסרן שלך.
בנוסף אם לוקחים בחשבון את הסיכון לשבר שמוצר כזה מעמיד, ואת פוטנציאל ההרס לסרן עצמו (קורונה פניון, מיסבים, עלויות של אלפים לשקם) כתוצאה משבר כזה, לא בטוח שזה חכם לחסוך כמה מאות דולרים (שזה פחות מ1000 ש"ח) בפרוייקט שלא משנה איך תסובב יעלה כמה אלפים טובים לביצוע.

פיני ד
03-12-17, 16:28
איזה אוטו? אין אוט'?

טראקן 2006 , אין נעילה אוטומטית...יש "מגביל החלקה" שלא ממש עושה את העבודה...

ishc
03-12-17, 16:32
אני מעריך שלא תמצא מידע אמיתי לגבי אמינות וגם אם תמצא מישהו אחד שהתקין זה כנראה לא מייצג.
תעשה את החשבון בראש אם ההפרש מצדיק לקנות מוצר שאתה לא יודע מה טיבו. בסרטון של ARB רואים שהנזק הוא כמעט 100% לנעילה, זאת אומרת שתיאורטית (בכוונה מודגש) במקרה הכי גרוע אתה מחזיר את הקייס הישן שלך קומפלט.
אם ההפרש במחיר הוא קטן אז לא שווה אם הנעילה עולה 30% ממחיר של ARB חדשה אולי הריזיקה שווה.
עוד נק' למחשבה היא נושא האחריות. אם אתה קונה את הנעילה בארץ כמה אחריות את המקבל. בולסטר בזמנו נתנו שנתיים אחריות שזה לא רע בכלל.

נק' נוספת היא שפעם היה יצרן נעילות קוראני שבין השאר שיווק נעילות לספורטאז', אולי שווה לבדוק באתרים קוראנים אם יש נעילה שלא מוכרת לשוק המערבי לטראקאן.

תעיף מבט גם על הלינק הזה (http://www.hyundai-forums.com/terracan-forum/149898-fit-mitsubishi-pajero-mk2-diff-lovk-onto-terracan-crdi.html) שמעלה אופציה להחליף את הסרן שלך בסרן של פאג'רו Q (או רק את הנעילה)

בהצלחה.

Pageup
03-12-17, 18:20

איציק

איציק,
אני לא יודע מה האיכות של המוצר, ויכול להיות שהוא זבל עופות, אבל,
מה אמרו לפני 30 שנה על רכב יפני? ומה אמרו לפני 20 שנה על קוריאני?
מה אמרו על מוצרים יפניים פעם?
כל החברות כולל מקיטה ובוש מייצרות בסין, אני בטוח שגם ARB מייצרים שם.
SnapOn מייצרים שם וגם כל מותגי הבגדים שעולים אלפי שקלים לחתיכה.
יוצא לי לעבוד עם יצרנים סיניים לא מעט, חלקם מייצרים חרא של מוצרים,
חלקם מייצרים מוצרים סבירים וחלקם מייצרים מוצרים ברמה מאוד גבוה.
יצרן אנטנות מסויים לא היה מוכן לייצר לי אנטנה מסויימת כי היא התפרקה לו
בבדיקת הרעדות, לא עניין אותו שזה לשימוש עצמי, לא עניין אותו שאין לי בעיה
שיתפרק, זה הפנים שלו והוא לא מייצר מוצר שלא עוד בסטנדרטים שלו.
אני מכיר יצרנים אמריקאים וגרמנים שבתמורה לכסף ייצרו מה שתרצה,
גם אם זה יתפרק אחרי 30 שניות.
העולם השתנה, הסיניים זה לא מה שהיה פעם, יצרנית הרחפנים הטובה בעולם
היא סינית, ובסין You get what you pay for.

ושוב, אין לי שמץ של מושג מה איכות הנעילה, צריך לזכור שכח האדם שם זול
משמעותית, וש 30% מהעלות של כל עסק זה כ"א, אז מחיר זול ב 30% בטח
לא מעיד על חומרים פחות טובים.

boaz avrahami
03-12-17, 18:23
לזלזל בסינים באופן גורף זו טעות בעיני.
יש מגוון איכויות עצום.

אם המוצר באיכות טובה אז תרומתו להורדת המחיר של ARB גם חיובית

Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX

ד ו ר ו ן
03-12-17, 19:43
או שהוא יכול להסתפק עם מברגת וולף ב100 שח שתחזיק לו (בקצב השימוש שלו) לפחות 5 10 שנים
לא יודע אם וולף של לפני 7-8 שנים זה וולף של היום, אבל מברגה 19v של וולף החזיקה אצלי זמן כזה, הסוללה נגמרה רק השנה (נגמרת מהר מאד).
והיא עבדה הרבה וקשה.
לדעתי הרבה יותר קשה ממה שהיצרן התכוון.

דרור ברלי
03-12-17, 19:57
כל הרומנים גנבים?
כל התימנים קמצנים?
כל המרוקאים עצבנים?
כל הפולניות קרירות במיטה?.......
מכיוון שברור שכל ארבע התשובות הן חד משמעית ''לא'' - אז אני יכול לומר לכם שיש גם מוצרים סיניים איכותיים.
הנעילה של בולסטר עדיין מותקנת בדיפ' הקדמי שלי. יותר משבע שנים שהיא עובדת ונותנת בראש כשצריך. ואם וכאשר אני מפעיל אותה, סימן שצריך. תאמינו לי.....
זה מוצר מעולה, אמין וחזק, שסבל בישראל מהסטיגמה של Made in China.

היום הנעילות הללו כבר לא מיובאות ואם אני לא טועה אז מי שייבא והתקין אותן - שי פלג - כבר לא בתחום הזה. זה קצת חבל כי הוא נתן שירות מצוין. לי נשאר רק להמשיך להינות ממנה כל עוד היא תקינה כי אם יהיו בה תקלה או כשל אצטרך לחשוב על נעילה חדשה ומסיבה של עלויות לא תהיה לי ברירה אלא לחזור ללוקרייט הישן והטוב - ואחרי נעילה נשלטת טובה זו בהחלט תהיה פשרה. אם נעילות בולסטר היו עדיין משווקות הייתי ממליץ עליהן בלב שלם. סיני או לא - המוצר הזה מצויין.

ולמי שמכור למותגים - אני עוד זוכר שבזמנו דגם הנעילה המקורי של ARB לסרן דנה 30, פאר תוצרת אוסטרליה, נחשב למאוד לא מוצלח והיו איתו המון צרות. והא לא היה סיני.

asafk
03-12-17, 23:53
יש את הסיני הזה לדנה 70?
יש סיניות אוטומטיות?

אסף.

ishc
04-12-17, 06:25
אסף, חפש צ׳יינה לוקר.
אם יש ל-ARB כנראה שגם להם יש

Sent from my iPhone using Tapatalk

פיני ד
04-12-17, 15:04
אני מעריך שלא תמצא מידע אמיתי לגבי אמינות וגם אם תמצא מישהו אחד שהתקין זה כנראה לא מייצג.
תעשה את החשבון בראש אם ההפרש מצדיק לקנות מוצר שאתה לא יודע מה טיבו. בסרטון של ARB רואים שהנזק הוא כמעט 100% לנעילה, זאת אומרת שתיאורטית (בכוונה מודגש) במקרה הכי גרוע אתה מחזיר את הקייס הישן שלך קומפלט.
אם ההפרש במחיר הוא קטן אז לא שווה אם הנעילה עולה 30% ממחיר של ARB חדשה אולי הריזיקה שווה.
עוד נק' למחשבה היא נושא האחריות. אם אתה קונה את הנעילה בארץ כמה אחריות את המקבל. בולסטר בזמנו נתנו שנתיים אחריות שזה לא רע בכלל.

נק' נוספת היא שפעם היה יצרן נעילות קוראני שבין השאר שיווק נעילות לספורטאז', אולי שווה לבדוק באתרים קוראנים אם יש נעילה שלא מוכרת לשוק המערבי לטראקאן.

תעיף מבט גם על הלינק הזה (http://www.hyundai-forums.com/terracan-forum/149898-fit-mitsubishi-pajero-mk2-diff-lovk-onto-terracan-crdi.html) שמעלה אופציה להחליף את הסרן שלך בסרן של פאג'רו Q (או רק את הנעילה)

בהצלחה.

מכיר את האופציה...שאלתי כמה מוסכניקים בארץ הם טוענים שזה לא נכון....

GodsFather
04-12-17, 18:04
לסרן אחורי פחות הייתי מסתכן במוצר ללא שירות בארץ וללא מוניטין מובהק. לסרן קדמי לא הייתי מהסס.

כמו שדרור אמר, לבולסטר היה שירות וגב שהסירו חלק ניכר מהדאגה.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

דרור ברלי
04-12-17, 18:17
הדגש על ''היה''..
היום כבר אין.

פיני ד
05-12-17, 08:48
לנעילה הזאת חברת TRE ד.א
יש חמש שנות אחריות ...
מנסה לבדוק איתם דרך מי...האם ישירות דרכם או שיש להם נציגות בארץ

GodsFather
05-12-17, 13:37
חושב שאם הייתה נציגות היינו שומעים על זה

פיני ד
06-12-17, 11:03
אין נציגות \חלפים בארץ....
הם מתחייבים לשלוח חלק לפי תקלה ללא עלות,
הבעיה היא שהרכב יושבת עד שיגיע :\

GodsFather
06-12-17, 11:46
אין נציגות \חלפים בארץ....
הם מתחייבים לשלוח חלק לפי תקלה ללא עלות,
הבעיה היא שהרכב יושבת עד שיגיע :\ולך תוכיח תקלה...

תקנה 2, אחת לספייר

-->