PDA

צפייה בגרסה מלאה : הסבת גרנד צירוקי 2017 לגז - דוח מצב (בינתיים - לא טוב)

איש הצפון
05-12-17, 09:03
הרכב הוסב לגפ"מ ב"ג'יי-גז" חיפה לפני כמה שבועות.

עד כה, הרכב מגמגם מדי פעם (בעיקר כשעוזבים את דוושת הגז) ומדי פעם כבה בעת עמידה ברמזורים או במהירות נמוכה מאד.

כבר ביום ההרכבה נאמר לי שייתכנו בעיות כאלו ורק אחרי 3 מיכלים שמולאו במלואם ורוקנו עד הסוף להוצאת כל האויר מהמערכת, ניתן יהיה לבצע את הכיוונונים וכך עשיתי, אך הבעייה כאמור לא נפתרה גם אחרי מספר כיוונונים (שחייבו נסיעות ספיישל ממטולה לחיפה).

אתמול הוחלפו המזרקים לאחרים בעלי דיזה פתוחה יותר (2.5 מ"מ במקום 2) אך גם זה לא פתר את הבעייה.

הרכב הושאר אצלם והם אמורים להחליף קשיות(?) ולבדוק את הסעפת ושאר הרכיבים - תהליך שיכול להימשך מספר ימים(!).

עד כה כאמור - אכזבה!

מה שכן, כשנוסעים במהירויות רגילות / גבוהות אין שום תחושה של ירידת כח והמחיר בתחנה הקרובה לביתי - 2.85 ש"ח לליטר כולל מע"מ.

השרות טוב. יש רכב חלופי (מזעזע ומטונף) אך כאמור הבעייה - עדיין לא נפתרה.

נדב42
05-12-17, 09:31
אני יודע שזו דרך ארוכה ממטולה, אבל קח את עצמך ואת הרכב לערן בבאר-שבע (כמובן תאם איתו מראש כדי שיהיה פנוי אליך לחלוטין ולא תבזבז ימים מיותרים). התקנתי אצלו בזמנו מערכת דומה (ייבוא של ג'יי-גז), לא היתה לי שום בעייה אפילו במיכל הראשון.

ערן מומחה בכיול של המערכות האלו, לדעתי יש סיכוי טוב שזה ייסתכם בכיול פרמטרים/מפה במחשב.
מציע שתתחיל מלהתקשר אליו, 052-3732306

מוני אורבך
05-12-17, 09:47
אני הסבתי את הרנגלר שלי לפני שנתים וחצי.
לקח להם יומים להתקין ולכונן (והיו כונונים).
אבל מאז 9שום בצל בלי עין רעה) לא היו בעיות או גמגומים.
היה לי בעיה של חישן חום שנדפק (והוחלף חינם) במהלך תקופת האחריות.
לי לא היו בעיות כבר מהמיכל הראשון.
כנראה שזה משהו ספספי לדגם רכב שלך.

six-86
05-12-17, 11:05
התקנתי לפני כחודש וחצי בעידן הגז האוטו עובד פיקס , כזהוזמנתי לבדיקת טכניון , שלחו אותי לבדיקת הספקים, הפער 5 כ"ס בין גז לדלק במהירות 90קמ"ש שזה מנורי...
תבדוק איזה מערכת הותקנה , מה שהבנתי לא כל המערכות מתאימות למנועים גדולים כמו שיש לנו בג׳יפים.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

-->