צפייה בגרסה מלאה : האם יש ל MOOG מפיץ ישראלי
היי
האם לMOOG, יצרנית חלקי המתלים, יש מפיץ בישראל?
יש לי חבר שמביא חלקי רכב לפי הזמנה
0546111592 רביב חאיק
תדבר איתו יביא לך
boaz avrahami
27-12-17, 09:37
הלוגו שלהם נמצא באתר של ינוביץ׳.
שווה בדיקה.
אני מזמין אותם באמזון/ איביי בכפוף לבדיקה שהם מותרים ליבוא.
מה שלא מוצא טרמפ במזוודה
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
לצערי ינוביץ מביאים CROWN. גם אני "יבואן מזוודה". הקטע הוא שבא לי לקנות מסודר
מה הבעיה לקנות באמזון ואם לא נשלח לארץ על ידם לשלוח shipito?
כל יבואן מקומי יגזור עליך קופון סתם, הפרשי מחירים מטורפים שאנחנו מכירים.
דווקא לפני שאתה קונה מוג, תבדוק מחיר חלקים מקוריים בסמל"ת, לעיתים אני מופתע שההפרש בין המחיר שלהם למחיר להביא חלק מחו"ל הוא קטן, הם אולי הפנימו שהעולם גלובלי לגבי חלק מהחלפים, לצערי לא לגבי כל החלפים עדיין, ככל שהחלק גדול יותר / מסובך יותר להבאה ככה פער המחיר בולט יותר.
אני קניתי 4 (למעשה 5 כי טעיתי במק"ט) תפוחי הגה. למוט הגה ולמוט שפור מאמזון. הגיע בלי בעיה. אבל זה היה לפני שנה ומשהו. לא יודע מה יקרה בנוהל החדש.
היי
האם לMOOG, יצרנית חלקי המתלים, יש מפיץ בישראל?
אם תמצא אני אשמח אם תשתף
Sent from my iPhone using Tapatalk
מ
דווקא לפני שאתה קונה מוג, תבדוק מחיר חלקים מקוריים בסמל"ת,
לאחרונה הבחנתי באובדן גובה קל מקדימה, שנבע משחיקה של הגומיות העגולות שמונחות מעל ומתחת הקפיץ בבולם הקדמי. קפצתי למשווק של סמל"ת בתל אביב - מיר חלפים - כדי לברר מחיר. ארבע גומיות עולות 810 שקל.
למזלי שניה לפני ששילמתי פתחתי את הטלפון בחנות כדי לבדוק כמה החלקים האלה - אותו מק"ט - עולים ב MOPAR. יצא לי 310 שקל כולל משלוח. עיני לא צרה בהם, אך לאור חוויות חיוביות כאלה, אני בספק
לי הוצא להתקין חלקי מוג בפרונט אלשייך, הוא צלצל לסוכן לברר מה יש במלאי (והיה). אין לי יותר מידע מזה.
boaz avrahami
30-12-17, 08:40
להבא, אתה אפילו לא חייב לצאת מהבית...
מחירון החלפים של סמל"ת נמצא באינטרנט - אתה יכול לעשות את ההשוואה מהכיסא בבית.
בתחתית הדף לחץ על הפלוס
http://campaign.jeep.co.il/%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA/
לאחרונה הבחנתי באובדן גובה קל מקדימה, שנבע משחיקה של הגומיות העגולות שמונחות מעל ומתחת הקפיץ בבולם הקדמי. קפצתי למשווק של סמל"ת בתל אביב - מיר חלפים - כדי לברר מחיר. ארבע גומיות עולות 810 שקל.
למזלי שניה לפני ששילמתי פתחתי את הטלפון בחנות כדי לבדוק כמה החלקים האלה - אותו מק"ט - עולים ב MOPAR. יצא לי 310 שקל כולל משלוח. עיני לא צרה בהם, אך לאור חוויות חיוביות כאלה, אני בספק
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.