צפייה בגרסה מלאה : קפיצי קינג ספרינג+ בולמי קייבה
שלום חברים.
ברשותי סובארו פורסטר 2011. ביקשתי הצעת מחיר להגבהה של כ 4ס"מ על ידי התקנת 4 קפיצי קינגספרינג+בולמיי קייבה. המחיר יצא 9100 כולל עבודה ושינוי ברישיון בערך.
א.מה אתם חושבים על המחיר?
ב. אשמח לחוות דעת על השילוב הזה (אני לא מתכוון לקרוע את הרכב. שבילים+. בדרך כלל להגיע למקומות שפרייבטים או קרוסאוברים רגילים לא יגיעו)
תודה!
נשמע לי יקר מאוד מאוד, הרבה מעל הממוצע, אבל אני לא מכיר את הפורסטר לעומק ואולי יש סיבה למחיר הזה. מציע לקחת הצעות מחיר ממתקינים נוספים.
יש לך המלצות באזור המרכז ?(על מתקינים)
geva dover
31-12-17, 21:30
לך לרדיאטור מודעין, מבטיח לך יחס מצויין ומחיר טוב
elephant man
01-01-18, 13:03
בהתחשב שסט הקפיצים עולה לבדו 4000ש"ח והבולמים עוד 2500ש"ח (לפי מיטב זכרוני).
ועוד לפחות 4 שעות עבודה להתקנה, לפני התרוצצות לאישורים (כיוון אורות ופרונט+ אישורים, משרד רישוי וכו') שזה לבדו עוד שעתיים.
ומע"מ.
ההצעה נשמעת סבירה.
boaz avrahami
01-01-18, 13:29
אם מקובל עליך שמחיר של 4000 שח לסט קפיצים שעולה בחול כ 400-450 דולר זה מחיר הגיוני אז בסדר...
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
elephant man
01-01-18, 14:08
בועז, מקובל זה בטוח לא, אבל בתוך ארצי אני חי.
וזה מה יש כרגע.
לזכרוני כאשר אני ביררתי לגבי קפיצים של KING המחיר נע סביב 700 שקלים לקפיץ, כולל מע"מ. אותו דבר גם ל PEDDERS של אספיר ומחיר דומה גם ל DOBINSONS שבסוף הזמנתי.
לא ציינת איזה דגם הבולמים של KYB שקיבלת עליהם הצעת מחיר, אבל ככלל הבולמים של KYB די זולים, הייתי מעריך שבחנות חלפים הוגנת מחיר בולם לא יעלה על 500 שקלים.
התקנה להערכתי צריכה להיות סדר גודל של עוד 1,500-2,000 שקלים כולל פרונט, כיוון אורות ואישור למשרד התחבורה.
elephant man
01-01-18, 14:27
נסה לבדוק בחנות ים חלפים בחיפה.
יש להם בולמי קאייבה ואולי גם קפיצי קינג.
אחרי זה, תצטרך למצוא מקום שיסכים להתקין ולתת אישורים.
לפורסטר בסך הכל יש גובה סביר.
כדי להגיע למקומות שפרייבטים לא מגיעים, הפורסטר יעשה את זה בכבוד גם ללא הגבהה.
עידו לוריה
02-01-18, 17:17
לפני כחמש שנים הרכבתי סט כזה על הפורסטר עד היום עם אותו סט (כבר נמכר הרכב לפני שנה וחצי) ממליץ בחום .
לגבי המחיר נראה הזוי אבל כל המדינה הזו הזויה .
אני שילמתי בזמנו על כל קפיץ 450 ש"ח וגם על כל משכח 450 ש"ח 1000 ש"ח על הרכבה .
עידו
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.