צפייה בגרסה מלאה : יבוא תושבות מנוע לסיקס מחו"ל
לפני שאני מזמין
מה הסטטוס לגבי יבוא חלקים?
צריך אישור משרד התחבורה?
כדאי לשלוח דרך USHOPS?
boaz avrahami
31-12-17, 19:29
אין מניעה להביא. יעבור חלק.
מנסיוני -
יושופס, גלובל שיפינג של איביי או אמזון לא יפתיעו אותך בחיובים לא צפויים
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
six 4 life
31-12-17, 21:55
הדרך הכי מהירה הכי זולה והכי פשוטה במקרה הזה תהיה לקנות מאמזון תושבות שנמכרות ונשלחות על ידם (ולא על ידי אדם פרטי או חנות באתר שלהם, זה חשוב מאוד. מאדם פרטי זה עובר דרך הדואר ואין תשלום מיסים מראש - אתה נתון לחסדי המכס ודואר ישראל).
התהליך הזה חוסך לך זמן משלוח (ממוצע של שבועיים בדרך כלל), חוסך התעסקות עם מכס או בכלל עם דואר ישראל.
בקניה ישירה מהם אתה מקבל את החבילה עד הבית עם שליח של חברת שילוח פרטית שמתאם איתך מסירה. המחיר שמופיע לך בחשבון לפני התשלום נותן לך מחיר סופי שכולל משלוח ומיסים במידה ויש. כל מה שתשלם שם זה סופי - לא יהיה שום חיוב נוסף בארץ, גם לא על השליח האישי.
דוגמאות למה שאתה מחפש ונותנות את כל מה שכתוב למעלה -
תושבות מנוע מחוזקות שחורות - 300 ש"ח כולל משלוח עם שליח עד הבית, המיסים כבר כלולים במחיר - http://amzn.to/2zU8cHV
תושבות מנוע זהות אדומות - 300 ש"ח כולל משלוח עם שליח עד הבית, המיסים כבר כלולים במחיר - http://amzn.to/2DCPQxB
אם יש מוצר ספציפי שאתה מחפש כתוב מהו וננסה לעזור.
תודה,
הייתי מעדיף לקחת קיט מלא אדום, המחיר 90$ זה אומר מס של 45$
אם יש קיט מנוע +גיר במחיר של עד 75$ אשמח לקבל אותו
תודה,
קיט תושבות מנוע+גיר לא עולה 75$, אלא בין 90-100$.
https://www.ebay.com/itm/Prothane-1-1901-Motor-Transmission-Mount-Kit-76-86-CJ5-CJ7-258CI-6-Cyl-Poly/381292313151?fits=Model%3ACJ7&epid=673087352&hash=item58c6cafa3f:g:tbsAAOSwwrtZ27rQ&vxp=mtr
מישהו יכול להסביר למה זוג תושבות מנוע לסיקס עול בינוביץ 900 שקל וברשת 60$
לא מבין את מנהלי החנות,
אני לא מצפה לקנות בארץ ב 60$ אבל כזה הפרש זה מוגזם
six 4 life
01-01-18, 15:11
תודה,
הקיט שנמרוד הביא לך כולל תושבות גיר ובאמפסטופים, והוא נמכר במסגרת איביי גלובל שיפינג. זה אומר שגם במקרה הזה אתה משלם מס במעמד הקניה ולא יגבו ממך עלויות נוספות בארץ. החסרון העיקרי במקרה הזה הוא המחיר שמגיע ל180$ כשמוסיפים לעגלה וכל העלויות מחושבות, החיסרון השולי זה שאיביי גלובל שיפינג עובד בארץ עם חברת משלוחים איטית בטירוף (GCX). יצא לי לחכות לחבילה שבועיים-שלושה אחרי שהיא כבר נחתה כאן.
אופציה נוספת היא לקנות תושבות מנוע וגיר ממכירות נפרדות אבל בקניה אחת -
תושבות מנוע - http://amzn.to/2DCPQxB
תושבת גיר - http://amzn.to/2C53GbL
אם תוסיף את שניהם יחד לעגלה העלות לרגע זה (שער הדולר, שערי המרה) היא 495 ש"ח כולל מיסים ומשלוח עם שליח אישי בלי התעסקות עם דואר או מכס.
לגביי ינוביץ' - עסק פרטי, יכול לבקש כל מחיר שעולה על דעתו וזה בסדר כל עוד יש את האינטרנט.
בסופו של דבר הוזמנו מאמזון תושבות מנוע, המשלוח עלה 20 דולר.
הגיע עד הבית עם שליח של דואר ישראל
יצא חצי מחיר מינוביץ
הסט עלה 74 דולר כולל משלוח
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
boaz avrahami
03-02-18, 18:42
רק בשביל ההגינות חשוב לומר שלא שילמת מיסים ומעמ ואצל ינוביץ התשלומים האלו כן חלים.
עשוי להשתמע שכל הפער נובע מחזירות ולא כך המצב.
מעבר לכך הוא מחזיק סטוק זמין מעכשיו לעכשיו
Honda TRX300EX
ההבדלים גדולים מדי
אני מעדיף לקנות בארץ אבל ההפרשים גדולים מאד ולא מצדיקים קניה בארץ לצערי
רק בשביל ההגינות חשוב לומר שלא שילמת מיסים ומעמ ואצל ינוביץ התשלומים האלו כן חלים.
עשוי להשתמע שכל הפער נובע מחזירות ולא כך המצב.
מעבר לכך הוא מחזיק סטוק זמין מעכשיו לעכשיו
Honda TRX300EX
האם ינוביץ' קונה את תושבות המנוע(או כל חלק אחר במחיר שאנחנו קונים מאמזון?(שמחזיקים מלאים, משלמים מיסים וכד') אני בטוח שלא...
והאם הוא משלם את מחירי המשלוח שאנחנו משלמים עבור כל פריט? או שהוא מביא בקונטיינרים שעלות המשלוח עבור פריט הופכת להיות זניחה?
אני בעד לקנות בארץ, אבל הפערים לא מוצדקים בשום צורה.
boaz avrahami
03-02-18, 22:26
עדיין יש לו מכס ומס קניה ומעמ ומחסן ועובדים וארנונה ומס הכנסה וביטוח לאומי ומס שלטים ועוד כל מיני שגורמים לכל עסק בישראל הרבה הוצאות.
אני גם רוכש את הרוב בחול אבל חשוב להבין גם את המגבלות של הצד השני
Honda TRX300EX
אני מבין לחלוטין את המגבלות של הצד השני. אבל גם לאמזון/rockauto/autozone יש את כל הדברים שאמרת, ועדיין אני כצרכן מקבל את המוצר אצלי בבית בחצי מחיר. זה לא סביר בשום צורה.
ונכון המיסים, והעלויות בארה"ב נמוכים יותר, אבל אין שום סיבה בעולם שמוצר כלשהו יעלה פי 2 ויותר בארץ.
boaz avrahami
03-02-18, 23:03
וואלה.
לדעתך המיסים בארהב ובארהק ?
ממליץ לך לבדוק את עצמך מחדש.
שוב אני לא מתחסד.
אני עצמי קונה בעיקר באינטרנט ומודע לחזירותם של מקצת היבואנים אבל צריך גם להבין שהסרת החסמים נותנת בחלק מהמקרים ליתרון ללקוח הפרטי שיודע להזמין מחול לבד
Honda TRX300EX
אני מבין לחלוטין את המגבלות של הצד השני. אבל גם לאמזון/rockauto/autozone יש את כל הדברים שאמרת, ועדיין אני כצרכן מקבל את המוצר אצלי בבית בחצי מחיר. זה לא סביר בשום צורה.
ונכון המיסים, והעלויות בארה"ב נמוכים יותר, אבל אין שום סיבה בעולם שמוצר כלשהו יעלה פי 2 ויותר בארץ.
ינוביץ הוא לא "צד שני".
כולנו צריכים להגיד תודה שיש מי שמחזיק בארץ מלאי של חלקים לגרוטאות שלנו, שנושא על גבו את עלות המימון למלאי הזה, שמחזיק חנות שזמינה לפי רצונותינו, עובדים שמשלמים להם משכורת.
אתה יכול לבחור לא לקנות אצלו, אבל לדעתי אתה קונה אצלו לא פעם כשחלק מסויים לחוץ לך ודחוף לך.
לפני שאתה משמיץ, כדאי שתחשב פעם כמה עולה להחזיק חלקים על המדף, כמה עולה לייבא ולשחרר עם עמילי מכס, מה המכסים על יבוא לעסק, כמה עולה להחזיק עובדים, וקווי טלפון ןקפס, ואתר אינטרנט, וכמה מאיתנו ביקשו לשלוח אליהם חלקים דרך חברות שליחויות כי לא הגיעו לתל אביב, וכמה פעמים ביקשת להחזיר לשם חלק שלא השתמשת.
ינוביץ הוא הדרך שמאפשרת לכולנו (טוב, רק לאלה שהוא מחזיק חלקים לגרוטאות שלהם) להמשיך להתגלגל ולתקן.
ביום שהוא יסגור כולנו נבכה. ולא רק מטאפורית.
רק לפני שבוע, אגב, היייתי צריך בורג. אחד. רק אחד, אבל כזה שבלעדיו האוטו לא נוסע. אפילו לא מניע.
עברתי בכל חנויות החלפים באזור נתניה, ויש הרבה כאלו. לפחות בשתיים מהן הבעלים גם חברים שלי, אז הם ניסו לעזור לי, אבל לא הכירו את המידה וגם לא הה להם מהיכן להזמין כזה חוץ מאשר מינוביץ.
אז למחרת בבוקר היה לי בורג ויכולתי שוב לנסוע.
תחשוב על זה לפני שאתה יורק לבאר!
מוני אורבך
04-02-18, 08:59
גם אני רוצה להגיד מילה טובה על ינוביץ.
במקרים רבים המחירים שלהם קרובים למחירי הרשת.
בכלל הם השתפרו עם המחירים בשנים האחרונות.
היו לי אפילו הפתעות שינוביץ מכר יותר בזול מהרשת.
בעיקר בחלקים הקטנים שם עלות השילוח עולה פי שנים מהחלק עצמו.
משום מה באמת התושבות שלהם יקרות מאוד. אבל לעניות דעתי זה היוצא מהכלל.
אם הם היו קרובים אלי (אני מחיפה) אין לי ספק שחלק גדול מהקניות שלי היה דרכם.
אבל משלוח יקר + דואר ישראל הבעיתי גורמים למצב שבו לפעמים עדיף לי לקנות מהרשת ולו בגלל שאני יודע שיגיע.
גם אני יציין לטובה את ינוביץ׳, לא פעם קיבלתי שירות מצויין אם זה טלפונית, או אם זה במוצר כזה או אחר שתמיד יש על המדף, או כזה שהוחלף בלי ויכוחים מיותרים מסיבה כזאת או אחרת.
וקחו בחשבון את מה שנירשם מעליי, פי 2 מהמחיר בחו"ל זה עוד ניסבל בהחלט בהיתחשב בכל ההוצאות והלוגיסטיקה של בעל העסק, אמנם אני היום עם לנדרובר אבל נסו להשוות מחיר חלקים דיסקברי 2 לדוגמה מול היבואן אל מול חנויות בחו"ל או ברשת בכלל, פי 3 ופי 4 במחיר!
רק להדגיש - ינוביץ' כמשל, לא ספציפית הם. כל שוק החלפים בארץ יקר בצורה בלתי פרופורציונלית, ושוב, למרות המכסים וכד'.
אין לי מילת ביקורת על השירות והרצון של ינוביץ' לעזור.
אני מסתכל על זה ככה-
חנות כמו ROCKAUTO/AUTOZONE, מדובר על חנויות גדולות, עם כמויות של עובדים, סניפים, הנהלה, מלאים וכד'.(אני מדבר על ארה"ב כי רוב חלקי המותג "גיפ" נמכרים משם, תסתכלו על רכבים אירופאים, גם מאירופה היקרה יותר יש הבדל מהותי במחירים ביניהם לארץ הקודש)
ועדיין אני כלקוח ישראלי קונה את אותו המוצר ב50% מהמחיר אחרי משלוח אווירי יקר.
כי אם אני קונה מוצר בX דולרים מארה"ב, אחרי שהם שילחו אותו מסין, שילמו מיסים מקומיים וכד', אז יבואן ישראלי קונה את המוצר בהרבה מאוד אחוזים פחות.
הם מחזיקים את החנות, ואת המלאים, ואת העובדים במשכורת כי זה טוב להם, כי זה מה שממקסם להם את הרווח. אם הם לא היו עובדים ככה הם לא היו מרוויחים, כי אז בכלל אף אחד לא היה קונה מהם. עכשיו אין לי שום בעיה עם זה שהם מרוויחים, וזכותם לגבות כל מחיר שהם רוצים, כלכלה חופשית ושוק חופשי. אבל התפקיד שלנו כצרכנים הוא לבקר, להגיד וגם לא לקנות.
ולהאם אני קונה בארץ? כן, אבל משתדל כמה שפחות.
האם זה בסדר שמשחילים אותנו עם מחירים לא הגיונים? לא. ולגיטימי לחלוטין להשמיע ביקורת, גם אם זה לא רק נגד ממשלת ישראל והמדינה המושחתת.
קניתי חלקים לwj שלי מרוקאוטו. מיסבי סרן אחורי עולים שם כולל משלוח 350 לצד. אצל יאנוביץ עלה לי 300 כולל מעמ לצד ומיסבים הרבה הרבה הרבה יותר איכותיים.
אני טוען שצרכן נבון בודק לפני שקונה.
לכל דבר יש מחיר וכל אחד יעשה את החשבון שלו, כל קנייה לגופה.
ומבחינתי האישית, את אותו המוצר אקנה בארץ גם אם הוא יקר יותר בפער סביר, כדי לתמוך בחנויות בארץ. זה לא מנדיבות יתר אלא כדי שהם עדיין יהיו שם כשאצטרך משהו דחוף. סוג של השקעה אם תרצו ...
וקחו בחשבון שגם שרות שווה כסף - זמינות מיידית של חלקים במלאי בארץ והיכולת להחליף חלק שהוזמן בטעות עולים כסף ושווים כסף גם לקונה. סתם 2 דוגמאות מהזמן האחרון: קורונה/פיניון שנרכשו מינוביץ' והתגלו כלא מתאימים זוכו כספית ללא שום בעייה. לחילופין, מפוח מזגן לצ'רוקי שהוזמן מארה"ב והתגלה כלא מתאים שוכב אצלי במחסן ואני יכול לשכוח מכסף בחזרה בגלל עלות המשלוח ...
יש לציין שקניתי הרבה מאד חלקים בינוביץ. תמיד קיבלתי שרות מעולה וגם הנחות.
לפני קניה אני בודק ברשת מה ההבדל במחיר, אם ההבדל קטן עד 10-20 אחוז אני קונה בארץ.
אבל יש גבול
בלי קשר לינוביץ, יש חזירות גדולה אצל היבואנים בארץ. לדוגמה, אני חובב דיג
ההבדל במחירים לאירופה היקרה כ 100- 1000 אחוזים, הזוי
99% מהקניות שלי הם ברשת ולא בחנויות בארץ
אי אפשר להלחם בשווקים החופשיים.
מבין היבואנים והספקים בארץ ינוביץ' ראוי לציון לחיוב בתור אחד שמתמודד עם הגלובליצזיה - אתר אינטרנט עם מחירים באתר, משלוח מהיר בתוך הארץ, מבחר גדול מאד עבור כלי הרכב שהוא מתמקד בהם, מחירים תחרותיים לא מעט פעמים.
אני הייתי מציע לו להתקדם שלב ולפתוח את החנות גם באיביי.
מבחינת הלקוח יש נוחיות שקשה להתחרות בה כשהוא גולש באיביי, שמחובר לחשבון פייפל שלו, משווה מחירים, משלוחים, סיפורים, ובסוף מזמין בone-click. כדי להשוות לינוביץ' צריך קודם כל לגלוש לאתר שלו, לאתר את החלק במערכת שהיא קצת שונה, אם מחליטים לרכוש צריך להרשם במיוחד וכו' וכו.
אם ינוביץ' היה קיים באיביי, והיה אפשר להשוות תפוזים לתפוזים, ולדעת שמבחינתנו מדובר על מחיר סופי בארץ ותוך כמה ימים זה אצלנו, לדעתי היה מקבל עוד לא מעט רכישות אינטרנטיות. וזה בלי קשר לקהל הלקוחות הקבוע שלו ולמוסכים.
לאחרונה שבדקתי ינוביץ׳ לא עושה משלוחים. זה החיסרון העיקרי אצלו מבחינתי. הפעמים הבודדות שהזדמן לי להגיע פיזית לחנות אכן נתקלתי בשרות נעים. אבל ללא משלוח זה לא רלוונטי
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני מזמין כל הזמן . 40 שקל משלוח. שלושה ימים וזה מגיע. מחכה בדרך כלל שיצטברו כמה חלקים כדי שעלות המשלוח תתחלק בינהם.
פיזית אני לא מגיע לשם יותר. השרות טוב אבל למצוא חנייה זה סיוט.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
boaz avrahami
05-02-18, 19:20
יש מגרש חניה מעבר חכביש או בסוף צלנוב.
אפשר גם לדבר בטלפון קצת לפני שמגיעים שיכינו חלקים ואז לחנות על המדרכה מול העסק ולהיכנס לשלם לשניה עם עין על האוטו
Honda TRX300EX
יש מגרש חניה מעבר חכביש או בסוף צלנוב.
אפשר גם לדבר בטלפון קצת לפני שמגיעים שיכינו חלקים ואז לחנות על המדרכה מול העסק ולהיכנס לשלם לשניה עם עין על האוטו
Honda TRX300EXהעיקר להימנע ממפגש מלבב עם הנרקומנים השכונתיים בגב החנות...
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.