צפייה בגרסה מלאה : התקנת קומפוננט 6.5 בגי'מני
הי , למישהו יצא לעשות צעד כזה?
אפשר למקם במקום ה 4" הצווחני עם ספייסר ?
מוטי טויוטה
04-01-18, 10:24
חתכתי את הגריל המקורי, עם הגבהה מעץ והתקנתי 6.5 עם אלמנט דק יחסית
Sent from my SM-N9500 using Tapatalk
מוטי, כמה ס"מ ההגבהה ומאיפה קנית?
את ההגבהה הברגת דרך הפלסטיק של הרכב לברזל?
איך השמיעה?
boaz avrahami
04-01-18, 12:05
מה זה בכלל קומפוננט והאם יש לך אישור להגבהה ברשיון?
[emoji48]
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
מוטי טויוטה
04-01-18, 12:06
גובה ההגבהה משתנה כתלות באלמנט שתרצה להתקין. שלי היה צר יחסית, אז בערך 1.5 ס"מ.אצל כל נגר.
יצרתי הברגות על הפח בעזרת rivet nut, עיגנתי את הפלסטיק אליו, ואת ההגבהה לפלסטיק. על זה הרכבתי גריל כדי לא לפגוע בטעות.
התקנתי מגבר מתחת לכסא ואני עובד אקטיבי,על סט נדיר יחסית ור'ד מתקדם ככה שאולי פחות רלוונטי איך שומעים.
תנסה להתקין זוג רמקולים מאחורי כסא הנהג והנוסע במקום המקורי ותראה אם השתפר לטעמך.
משהו שהייתי עושה אחרת זה טבעת מדורגת שתפנה את הרמקול אלי, בצד הנמוך נניח 1.5 בצד הגבוה 2 כל השאר מדורג ואז אתה מקבל את האלמנט לפנים ולא פונה כלפי הדוושות.
*הכל נעשה בעזרת חבר והקרדיט הוא לו.
בועז, לך תדע מה מחכה לנו, תיכף גם שינוי פנימי של מיקום הרמקול יחשב שינוי מבנה :\
מוטי, נשמע טוב הרעיון של ההטיה, איפה אתה מתכוון שאפשר לשים מאחורי הנהג? אני מעדיף סאונד קדמי.. יש לך תמונות מהפרוייקט שלך?
אופציה שחשבתי עליה זה לשים אותו בדלת אבל ממש בצד של הכיסא זאת אומרת קרוב לאמצע הרכב אם אתה מבין, כי רק שם יש מקום, בצד הפנימי יותר של הדוושות יש מקום למסמכים ודברים כאלו.
הזמנתי MB QUART העומק שלו 2.61" לפי מה שמצאתי..
מוטי טויוטה
04-01-18, 12:34
תסתכל מאחורי הכסאות מתחת לחלונות האחוריים, יש גרילים מקוריים מובנים. לדעתי 5.25 נכנס שם.
התקנה בדוושות עם הטיה זה הטוב משתי העולמות, עבודה קלה יחסית, סאונד מופנה לאוזניים יחסית, ונפח סביר לעבודת רמקול תקינה. לחתוך בדלת זה כבר יותר מורכב בהרבה. שיגיעו הרמקולים יהיה יותר קל להבין מה לעשות ואיך. מגבר אתה מתקין? בפורום מקביל ראיתי המלצה למיני סאבים 8 מתחת לכסאות בתיבה שמותקנת לכסא, מיד ריינג במיקום המקורי עם הטיה וטוויטר על הדש. נשמע מעניין והייתי שוקל את זה אם הייתי לפני פרויקט.
נשמע מעניין אשמח לראות את זה, אני מתכנן לשים גם מגבר וסאב אין לי מושג איפה לדחוף.
מוטי טויוטה
04-01-18, 13:11
מגבר מתחת לכסא אין בעיה אם לא תלך על רעיון הסאבים.אם כן. בדוק מגברי t Amp, קטנים מאוד, נתיחות גבוהה מאוד, ותמצא כבר איפה לדחוף אותם.
יש תיעוד של הפרוייקט הזה?
מוטי טויוטה
05-01-18, 17:15
בבקשה. שים לב לבורג האלן שדיברתי על ההברגה שיצרנו לו. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180105/d5ae030442506531a0aa14d36831e542.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20180105/f5983b0b27d16cb88ff915c075bb177e.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20180105/fa7a36ac8aa812244bfb66a43f9aeaa3.jpg
מוטי המסגרת ששמתם לא מצליח להבין איפה העץ ואיפה של הרמקול,
תפסתם את הפלסטיק של האוטו לפח ואז איך תפסתם את העץ לפלסטיק של האוטו?
מוטי טויוטה
08-01-18, 15:02
פירקנו את הפלסטיק, הגדלנו את החור. התקנו את טבעת העץ שצבועה בשחור על הפלסטיק, את הרמקול על הטבעת, את הפלסטיק בחזרה למקום שלו עם בורג לחיזוק בגלל המשקל.
עכשיו הכל ברור,
הריבנט המיוחד הותקן על מנת לתמוך את המשקל החדש, כלומר הוא לא תופס את הרמקול הוא רק תופס את הפלסטיק לפח?
מוטי טויוטה
08-01-18, 15:31
נכון ידידי. במקור הוא תפוס ע"י קליפס שלא נשא את המשקל, כי במקור אין הפלסטיק הזה שום משקל הוא רק הגריל המובנה.עוד שאלות מוזמן לשלוח את המספר שלך בפרטי
לפעמים צריך לדעת לצאת מהקופסה. בג'מני שהיה לי, הגעתי למתקין, והוא ישר הציע להתקין בדלתות, (אם תחפש בהיסטוריה של הפורום תוכל למצוא תמונות), נכון חותכים קצת את הכיסוי של הדלת, אבל זה שטויות, אתה לא תוציא את הרמקולים לעולם, גם לא במכירה (מקסימום תחליף לרמקול בשקל תשעים), שומעים מעולה, הרמקולים מכוונים פחות או יותר אליך ולא לגמרי לדוושות.
בהצלחה.
נשמע נחמד זה מה שחשבתי לעשות בהתחלה, זה שהרמקול מכוון לתוך הכיסאות לא מפריע לסאונד?
שמו ספייסר אצלך ? לא מפריע לחלון?
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.