צפייה בגרסה מלאה : ג'יפ לגרירת עגלת סירה
שלום לכולם
אשמח לקבל עצה והמלצה - אני מעוניין לרכוש ג'יפ המיועד מצד אחד לגרור עגלת סירה במשקל כולל של כ 1100 ק"ג בחול ים עד שפת המים (נדרשת עוצמה ויכולת תנועה טובה בחול ובכח מנוע) ומצד שני מכיוון וזהו רכב שלישי בבית שיוכל לשרת את שני הילדים הצעירים שלי (כך שטנדרים לסוגיהם פחות רלוונטיים) ובמסגרת תקציב של כ - 45,000 ש"ח פלוס מינוס. עד היום ראיתי ג'יפים קצרים מסוג פג'ארו, טראנו ולנד קרוזר, אשמח לקבל המלצות ורעיונות לרכבים נוספים או חוות דעת מקצועיות בנושא גרירה בחול ים
תודה מראש ושבוע מוצלח http://www.jeepolog.com/forums/images/icons/icon14.png
גיא
ולמה טנדר לא מתאים לילדים?
בעבר, לאור עבודה אצל יבואן אופנועי ים, גררתי עגלת ברזל כבדה עם 2 אופנועי ים, בדיונה עמוקה עד קו החוף, ולאחר מכן כולל עלייה.
עשיתי זאת עם איסוזו איפון ידני (2000), ללא כל בעייה.
הטנדרים של היום נוחים יותר, בטוחים יותר, וחזקים יותר.
כל הטנדרים החדישים יעשו את העבודה.
אם תמצא סונומה 4X4 במצב סביר (אין קבינה כפולה, והם כולם מונעים בבנזין) - יהיה הטנדר הנוח ביותר.
חדיש יותר - ניסן נברה הינו הטנדר הנוח ביותר. אמר לי חבר בעלים של אחד כזה (שלו) ולנד קרוזר (של אשתו) - "שניהם טרקטורים"... רוצה לומר - הנברה לא פחות נוח מלנד-קרוזר.
בהצלחה
כל טנדר בהגדרתו פחות נוח מכל SUV.
טנדר שאינו עמוס סובל מזנב מאוד קופצני.
לטנדרים יש בעיה ביומיום עם המימדים, בתמרון בחניונים וכו'. גם לטנדרים היפניים ה''בינוניים'' המקובלים אצלנו. זה משהו שצריך לקחת בחשבון.
לפותח השירשור.
טרנו, פאגרו קצרים יעשו העבודה, הקושי למצוא רכבים במצב ראוי.
לנהגים צעירים רכב קצר הנעה אחורית אינו אידאלי מבחינת בטיחות, זה נכון גם לגימיני שנפוץ בקרב צעירים, לשיקולך בהתאם לאופי הנהגים
נראה שרכב בנזין גם יתאים היות ומיועד להיות רכב שלישי.
שווה לבדוק איסיזו רודיאו, לא קצרצר ולכן פחות עצבני בסיבובים עבור הצעירים ויהיה בתקציב.
גבולי בתקציב אך כדאי לחשוב, סוזוקי גרנד ויטארה קצר נפח 2.4, משנת 2008, מגיע עם מנוע חזק (165 כ"ס) והרכב 4על4 קבוע ביום יום, עם abs כך שיחסית בטוח, איני יודע לגבי מגבלת כושר גרירה בחולות והתקנת תפוח (אין שלדת סולם) , קח בחשבון שהדגם לוקה בבעיות סדקים בבלוק מנוע בחלק מהרכבים, עשה חיפוש בנושא.
ממליץ שתבדוק לפני את עלויות הביטוח לנהגים צעירים ולהחליט מראש האם יהיה ביטוח מקיף או חובה +ג בלבד, מכאן לגזור את התקציב ובחירת הדגם בהתאם למידת ה"גניבות" שלו.
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
אני לא יודע באיזה מצע חולי אתה הולך לגרור את הסירה אבל קח בחשבון שאף רכב מאלה שהוזכרו כאן לא יוכל לגרור טון+ בחול רך ובטח לא למשוך אותו החוצה מהמים כשהוא עם 2 גלגלים בתוך המים. זה מתכון בטוח לתקיעה ואת זה יוכל לעשות רק טרקטור
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.