PDA

צפייה בגרסה מלאה : נזילת שמן לאחר החלפת 2 רצועות (אלטרנטור וכו') בג'ימיני 2004

pazi12
20-01-18, 19:17
ביום שישי הגעתי למוסך להחליף רצועה שעשתה רעש חריקה וצפצוף לאחר התנעה.
במוסך טענו שיש להחליף 2 חגורות. פרקו את החגורות, התקינו חדשות והכל טוב לכאורה.

לאחר נסיעה קצרה וחניה ראיתי נזילת שמן (שמן מנוע לא גיר או אחר) חריפה מאוד מהמנוע על המכלולים של הרכב (כנראה מהרוח שזרקה את זה לכל עבר)
חזרתי למוסך וזה לאחר שטיפה בלחץ וניקוי השמן ראה כי הנזילה קיימת בדיוק בין האלטרנטור למנוע.

חשוב לציין כי לא היו נזילות בכלל מהרכב לא בגיר (שכן זה גיר חדש) ולא במנוע על זה אין מחלוקת, נזילה לא הייתה לפני.

מישהו יכול לומר לי מה הסיבה?
רציתי לצרף תמונות אבל זה לא נותן לי לצערי

erezgur
21-01-18, 16:24
רציתי לצרף תמונות אבל זה לא נותן לי לצערי
זה אפשרי לאחר שמבינים כיצד טוענים תמונות...
כשאתה כותב תגובה / הודעה, ראה למטה יש אפשרות של "ניהול קבצים מצורפים"
לחץ ויופיע חלון שיאפשר לך לטעון קבצים מהמחשב שלך לשרת - וודא רק שכל תמונה היא בקובץ מוקטן, נדמה לי שעד 250 KB.
טען את התמונות לשרת ואז תוכל לצרף אותן להודעה.
חפש "מדריך גיפולוג להעלאת תמונות"

אפשרות נוחה יותר היא מהטלפון הנייד בעזרת יישום הנקרא TAPATALK

בןבן
07-02-18, 18:41
ביום שישי הגעתי למוסך להחליף רצועה שעשתה רעש חריקה וצפצוף לאחר התנעה.
במוסך טענו שיש להחליף 2 חגורות. פרקו את החגורות, התקינו חדשות והכל טוב לכאורה.

לאחר נסיעה קצרה וחניה ראיתי נזילת שמן (שמן מנוע לא גיר או אחר) חריפה מאוד מהמנוע על המכלולים של הרכב (כנראה מהרוח שזרקה את זה לכל עבר)
חזרתי למוסך וזה לאחר שטיפה בלחץ וניקוי השמן ראה כי הנזילה קיימת בדיוק בין האלטרנטור למנוע.

חשוב לציין כי לא היו נזילות בכלל מהרכב לא בגיר (שכן זה גיר חדש) ולא במנוע על זה אין מחלוקת, נזילה לא הייתה לפני.

מישהו יכול לומר לי מה הסיבה?
רציתי לצרף תמונות אבל זה לא נותן לי לצעריהסיבה פשוטה. יכול להיות אחד מהשניים ,או שמתחו חזק מידי את הפולי מה שהוציא ממירכוז את הלגר(זה מאד קל אם הלגר בלוי ויש בו חופש גדול) וכתוצאה מכך גם את הקולר שמן (ישן וכנראה איבד מגמישותו)שיושב ואוטם מכיוון המנוע. דבר שני האטם כבר עייף וזקן וברגע ששמו רצועה חדשה עם מתח שונה אולי חזק יותר (גם אם נמתח לפי הספר ) הקולר נפרץ. מה שהייתי עושה בדכ בפגרו זל שהיה לי ,תמיד אם החלפתי כבר רצועות שהתבלו מזוקן דרשתי להחליף את קולר השמן והמיסב הצמוד אליו(הם נקראים מותחנים אם אני לא טועה). מה שנקרא תחזוקה מונעת.

Sent from my SM-T810 using Tapatalk

-->