PDA

צפייה בגרסה מלאה : בית מלאכה לייצור חלק מפלדה.

שפן13
20-01-18, 23:25
חברים יקרים שלום,
מחפש בית מלאכה בו חבר יוכל לייצר חיזוק למזלג של אופני שטח.
החיזוק נדרש עקב מומנט גבוה שמפעיל מנוע חשמלי שהורכב על הגלגל הקידמי.
איזור באר שבע בבקשה.
תודה מראש לעונים!

תודה מראש לעונים!118260118259

GodsFather
22-01-18, 21:51
יש לך שרטוט יותר מדויק?

חישוב של הכוחות הפועלים או הבנה אם המומנט יעבור לנקודה החלשה הבאה, מה היא תהיה ואיך תתמודד עם זה?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

ishc
22-01-18, 22:17
זה קלאסי לחיתוך לייזר. לא מגיר בדרום אבל בתל אביב יש את זהבי פלדות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

asafpeleg
23-01-18, 07:02
בשדרות, דידי פתרונות תצוגה. חיתוך לייזר, אחלה שירות. אני לקוח שלהם.
איך אתה מחבר את החיזוק הזה למזלג?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

יונתןמצפה
23-01-18, 08:48
קח בחשבון שאם מדובר במזלג המצולם הוא עשוי מאלומיניום (ואולי אפילו ממשהו יותר אקזוטי).
המזלג הזה יקר ואיכותי מאוד. לדעתי עדיף למכור אותו ובמחיר שלו לקנות אופניים חשמליים.....

frodo
23-01-18, 09:52
השפן פרסם את ההודעה בשמי.
מדובר בניסיון לייצר זרוע מומנט כמו בקישור הנ"ל:
http://www.ebikes.ca/product-info/torque-arms.html

אין סרטוטים מדוייקים עדיין. יש לכם הערכה לעלות של ייצור שתי חתיכות כאלה? אם העלות גבוהה מידי, נרד מהרעיון...

lizard
23-01-18, 14:47
זה מחובר למזלג בבנדים? אם כן אז זה לא בעיה. יש לך קובץ DXF של החלק?

lizard
23-01-18, 14:51
שים לב שמה שרציתם לא דומה למה שבאתר שקישרת. אתם צריכים שני חלקים. אחד שמחובר למזלג ושני שמחובר לציר הגלגל. אתם צריכים אפשרות כיוון של זה. בגדול כל חיתוך לייזר יכול לעשות את זה אם תספקו קבצים מתאימים

frodo
23-01-18, 21:36
מחובר בבנדים. הסיבה שמה שהם מוכרים מגיע בשני חלקים היא כדי שזה יהיה אוניברסלי. עדיף אם זה יהיה בחתיכה אחת בהתאמה מדויקת למזלג שלי.

כמה יעלה לדעתך? אני לא רוצה להשקיע זמן בהכנה מדויקת של הסירטוטים לפני שאני מבין אם יש טעם להתאמץ. מעל 100-150 שקל לחתיכה, זה כבר לא משתלם...

lizard
23-01-18, 22:06
לא צריך לעלות יותר. אני לא חושב שזה ככה בגלל שזה יונברסלי. אם הבנתי נכון אז אתה מתחבר לציר הגלגל שבקצה שלו הוא מלבני. מה קורה אם המלבן לא מיושר לחתיכה שלך? אתה יכול ליישר אותו לפי החלק שלך? אם כן אז סבבה אולי לא צריך שני חלקים.

אין הרבה מה להשקיע פרט לקחת מידות ולשרטט על דף בתור התחלה. אם אתה מגיע למרכז אז יש את אייל עובדיה בפתח תקווה שחותך בלייזר. אני יכול לשאול עבורך כמה יעלה אבל צריך חלק בPDF עם מידות ורצוי מאוד DXF אחרת תצטרך לשלם על ההמרה.

frodo
23-01-18, 22:42
לא צריך לעלות יותר. אני לא חושב שזה ככה בגלל שזה יונברסלי. אם הבנתי נכון אז אתה מתחבר לציר הגלגל שבקצה שלו הוא מלבני. מה קורה אם המלבן לא מיושר לחתיכה שלך? אתה יכול ליישר אותו לפי החלק שלך? אם כן אז סבבה אולי לא צריך שני חלקים.

אין הרבה מה להשקיע פרט לקחת מידות ולשרטט על דף בתור התחלה. אם אתה מגיע למרכז אז יש את אייל עובדיה בפתח תקווה שחותך בלייזר. אני יכול לשאול עבורך כמה יעלה אבל צריך חלק בPDF עם מידות ורצוי מאוד DXF אחרת תצטרך לשלם על ההמרה.

הבנת נכון - החלק החשוב בחיתוך הוא שהזווית של הציר תהיה מדוייקת. יש שם tolerance די גדול של 5-10 מעלות שהציר יכול לזוז בתוך האוזן של המזלג לפני שנוצר מגע. אני אכין סרטוט לא מדויק במידות רק כדי לקבל הצעת מחיר.

תודה!!!

-->