צפייה בגרסה מלאה : עזרה דחופה נורות 4x4 מהבהבות קינג 2003
שלום לכולם ברשותי פאגרו קינג 2003 דיזל כאשר אני משלב ל 4 על 4 הנורות של הגלגלים הקדמיים ממשיכות להבהב על אף שבפועל אני מרגיש שה4על 4 עובד מה יכול להיות מקור הבעיה תודה מראש לכולם על העזרה
שלום לכולם ברשותי פאגרו קינג 2003 דיזל כאשר אני משלב ל 4 על 4 הנורות של הגלגלים הקדמיים ממשיכות להבהב על אף שבפועל אני מרגיש שה4על 4 עובד מה יכול להיות מקור הבעיה תודה מראש לכולם על העזרה
כנראה החישנים יש לך מתא המנוע על הכנף הימנית חישנים עם ווקום תבדוק שהכל מחובר ואין בריחת ווקום.
או על הפרונט אקס (צריך לפרק מגן גחון) יש חיישן עם המשלב.
בהצלחה
איתי
כנראה החישנים יש לך מתא המנוע על הכנף הימנית חישנים עם ווקום תבדוק שהכל מחובר ואין בריחת ווקום.
או על הפרונט אקס (צריך לפרק מגן גחון) יש חיישן עם המשלב.
בהצלחה
איתי
עברתי על כל החיישנים וצינורות הוואקום הכול ניראה שלם בנוסף ניקתי הכל בספריי מגעים לא יודע כבר מה לעשות מישהו יכול להפנות אותי למומחה בעיניין
האם בדקת את המשלב בתחתית הביצה ?
אצל אח שלי איתה בעיה דומה ונפתרה ע"י החלפת הקונקטור של החישן שעל הביצה
וניקוי ושימון של בוכנת המשלב.
בהצלחה
איתי
בדקתי את המשלב הוא תקין מגורז כמו שאמרתי ה4על 4 עובד רק הבהוב המנורות פה הוא מה שמפריע
האם אתה מתכוון שאבדוק את החיישן בדיפרנציאל הקידמי או שאתה מתכוון למשהו אחר ?כי מחר תכננתי לבדוק את החיישן על הדיפ הקדמי לראות אם שם מקור הבעיה .אם אתה מתכוון למקור אחר ספר לי עליו שגם אותו אבדוק
בדקתי את המשלב הוא תקין מגורז כמו שאמרתי ה4על 4 עובד רק הבהוב המנורות פה הוא מה שמפריע
האם אתה מתכוון שאבדוק את החיישן בדיפרנציאל הקידמי או שאתה מתכוון למשהו אחר ?כי מחר תכננתי לבדוק את החיישן על הדיפ הקדמי לראות אם שם מקור הבעיה .אם אתה מתכוון למקור אחר ספר לי עליו שגם אותו אבדוק
כן . התכוונתי לחיישן על הדיפ הקדמי .
המנורה הכתומה של הדיפ המרכזי גם מהבהבת ?
כיבויהרכב והדלקה מאפס את התופעה ?
איתי
כן . התכוונתי לחיישן על הדיפ הקדמי .
המנורה הכתומה של הדיפ המרכזי גם מהבהבת ?
כיבויהרכב והדלקה מאפס את התופעה ?
איתי
המנורה הכתומה של הדיפ המרכזי לא מהבהבת הכל עובד תקין למעט הבהוב הגלגלים הקדמיים בהעברה ל4h כאשר אני חוזר ל 2x4 נכבות המנורות של הקדמיים ועובד לי ה 2 של האחורה רגיל ותקין כמו שצריך
כיבוי והדלקה של הרכב לא מאפס את התופעה גם הוצאת המצבר לא
ההבהוב מסמן שהרכב לא קיבל פידבק מהמשלב.
עם השילוב בוצע בפועל ואין פידבק אז הרכב חושב שלא בוצע שילוב וממשיך לנסות לשלב.
הבעיה היא רק בפידבק(יוניט, חיווט).
הרכב גם לא יתן לך לשלב hlc llc,
עד שלא יזהה שילוב של 4על4.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.