צפייה בגרסה מלאה : מידע על דגמיי גרנד ויטרה שיובאו לארץ בשנים 2001-2006
שלום,
אני מחפש בימים אלו לרכוש גרנד ויטרה (צורה ישנה) כג'יפון ראשון ורכב שני בבית שישמש אותי בנסיעות יום-יומיות לעבודה.
אני לא מצליח למצוא מידע על דגמים שיובאו בשנים האלה לארץ, ספציפית באיזה שנים יובאו מודלים עם 5 דלתות שאינם הדגם של ה7 מקומות שאינו מעניין אותי. כמו כן האם יש שנים בהם לא הגיע גיר רגיל?
בנוסף אשמח לשמוע חוות דעת על שימוש בגרנד ויטרה מהשנים האלו עם 3 דלתות עבור זוג + ילד אחד עד שניים.
משיטוט ביד2 נראה שמספיק קשה למצוא רכב נורמלי בשנים האלה, ואם אני פוסל דגמים עם 3 דלתות פשוט לא נשארות לי אופציות..
תודה רבה
3 דלתות עם ילדים, לא משנה איזה רכב, זה פחות נוח. גם יהיה לך ממש מעט מקום לציוד.
אם תרחיב את החיפוש לשנתונים ישנים יותר, המבחר גדל ...
3 דלתות עם ילדים, לא משנה איזה רכב, זה פחות נוח. גם יהיה לך ממש מעט מקום לציוד.
אם תרחיב את החיפוש לשנתונים ישנים יותר, המבחר גדל ...
הסיבה שהגבלתי לשנתון 2001 היא הרצון להתרחק כמה שיותר מהצורך להעביר טסט פעמיים בשנה.
השאלה אם זה ריאלי למצוא 5 דלתות בשנתונים האלה
עניין של סבלנות ...
בכל מקרה, כמי שחי עם 2 טסטים בשנה כבר הרבה זמן, זה אמנם לא כיף גדול אבל גם לא כזה נורא, ועל הדרך אתה מקבל בדיקת בלמים אמיתית פעם בחצי שנה ... ככה מצאו לי פעם נזילה מסרן אחורי שלא הרגשתי בנסיעה ...
ואם הרכב חוקי (כלומר, אם יש הגבהה אז היא חוקית ורשומה, ואם הצמיגים ברשיון), אז יעלה לך עוד 100 ש"ח בחצי שנה והמוסך יטפל לך גם בזה ...
יותר חשוב מעניין ה- 2 טסטים בשנה, זה לזכור שמדובר ברכבים ישנים, ובגילאים האלו יותר חשוב למצוא אקזמפלר שמור היטב מאשר נתונים על הנייר כגון קילומטראז'. המנועים (לפחות בדור הראשון) זולים יחסית לשיפוץ או החלפה ואמינים יחסית.
אתה מחפש ידני או אוטומטי ?
עניין של סבלנות ...
בכל מקרה, כמי שחי עם 2 טסטים בשנה כבר הרבה זמן, זה אמנם לא כיף גדול אבל גם לא כזה נורא, ועל הדרך אתה מקבל בדיקת בלמים אמיתית פעם בחצי שנה ... ככה מצאו לי פעם נזילה מסרן אחורי שלא הרגשתי בנסיעה ...
ואם הרכב חוקי (כלומר, אם יש הגבהה אז היא חוקית ורשומה, ואם הצמיגים ברשיון), אז יעלה לך עוד 100 ש"ח בחצי שנה והמוסך יטפל לך גם בזה ...
יותר חשוב מעניין ה- 2 טסטים בשנה, זה לזכור שמדובר ברכבים ישנים, ובגילאים האלו יותר חשוב למצוא אקזמפלר שמור היטב מאשר נתונים על הנייר כגון קילומטראז'. המנועים (לפחות בדור הראשון) זולים יחסית לשיפוץ או החלפה ואמינים יחסית.
אתה מחפש ידני או אוטומטי ?
מעדיף ידני אבל מוכן להתפשר על אוטומט כי נראה שיש סיכוי גבוה שאחרת זה לא ייקרה..
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.