צפייה בגרסה מלאה : ציריה טרופר - עזרה בהרכבת הכדוריות
הי,
כמו בכותרת, צריך עזרה עם הרכבת הכדוריות של הפעמון של העיריה של הטרופר...
בקיצור,
הרגשתי "משהו" הסרן הקדמי, בדיקה קלה איששה את שחשבתי, ציריה מפורקת.
פירקתי מהרכב ועכשיו מחפש הדרכה בהרכבה של החלקים השונים, לא היה לי לגו כשהייתי ילד, משפחה קשת יום🤣
תודה,
סביון
לא מבין מה אתה מנסה לעשות ????
הציריה התפרקה, ואתה מנסה פשוט להחזיר הכל למקום?
למה זה התפרק?
דרך אגב, איזה צד? בצד של הגלגל או של הדיפרנציאל?
אתה יכול לשים איזה תמונה?
אתה קורא לזה "כדוריות" אבל אני מנחש שאלו "הכדורים" היותר גדולים (קוטר בערך 1 ס"מ) בפעמון (הצד שקרוב לגלגל) ?
אם אני מבין נכון, אתה לא יכול לתקן את זה וצריך להתארגן על פעמון חדש.
אם זה המקרה, יש בשוק פעמונים תחליפים במחיר פחות מ 200 ש"ח אבל אורך חיים מוגבל או מקורי על כל המשמעויות של המחיר וצפי לאורך חיים ארוך.
אני בחרתי בתחליפי (אחרי הכל, כמה ק"מ אני עושה עם הנעה קידמית משולבת, כמה מאות בשנה?).
לא קשה...
הכדוריות, או הכדורים, או חלקי המתכת העגולים שנמצאים בתוך החלק המסומן ושאמורים להיות כלואים בין הציריה לבין החלק הפנימי והכל יחד בתוך החלק הירוק שיוצא מהדיפרנציאל...
יש צורה להרכיב את זה, עם זה אני מבקש את העזרה.
118404
כשהגומיה בחוץ, הדבר הראשון שיושב על שפתי הפעמון מבפנים זו טבעת נעילה. תוודא שיש לך אותה. מעבר לזה, אתה מכניס את הכדוריות למקומן בכלוב ומכניס לפעמון. לאחר מכן מרכיב את טבעת האבטחה, גריז וגומיה.
אתה מחזיר את מה שהתפרק?
גריז וגומיה.
שים לב שצריך לוודא שהגריז ממלא את החלל בפנים ולא רק חיצונית על הכדורים.
בטרופר הפעמון הפנימי מחובר לסרן וכדי לפרק את כולו צריך להוריד סרן, לפי מה שהבנתי הוצאת את הציריה מהפעמון הפנימי, שם יש גולות וכתר שסוגרת אותו טבעת c , שים לב אם הוצאת את הטבעת ואת הכתר יש להם כיוון אחד שיכולות לחזור למקום, מסביב נכנסות הכדוריות קצת בלחיצה, את הגריז תכניס ל"כוס" של הפעמון הפנימי זה שנישאר על הסרן, עליו סוגרת עוד טבעת c לתוך מגרעת, אני מניח שהוצאת הותה כדי לשלוף את הפעמון, אם אין אותה כדאי להשלים.
אם קנית ציריה חדשה משופצת אז היא מגיעה קומפלט, אבל כדי להחליף קומפלט צריך להוריד סרן כמעט לריצפה, בצד ה0נימי יש מייסב ומחזיר שמן שיצטרכו גם חליצה וכנראה החלפה כי צריכים לעבור לציריה החדשה, שים לב.
אם לא הסברתי טוב(קשה להסביר בכתב) צור קשר ואסביר טלפונית.
הפעמון החיצוני זה סיפור יותר קל ואם התפרק אז מחליפים לחדש כמו שניכתב.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.