צפייה בגרסה מלאה : מתייעץ לגבי מחירי רכבים
אולי מישהו מבין בכל הנושא הזה של טרייד אין רכב משומש? אני רוצה לשדרג את הרכב שלי, יונדאי i10, וכבר כמה אנשים אמרו לי שכדאי לי לעשות טרייד אין רכב, אבל קראתי בכל מיני מקומות שהתהליך אולי מהיר ופשוט יותר אבל מקבלים מחיר יותר נמוך מבחוץ, ואני חושב שבמצב של הרכב שלי, שהוא ממש שמור ולא עבר אף תאונה והוא גם מדגם מבוקש, אני יכול לקבל אפילו יותר ממחירון. יכול להיות שהם מתחשבים בזה בחברת מכוניות? ואני יכול בכלל להתמקח איתם על המחיר או שמה שהם אומרים זה סופי? ועל מה הם מבססים את המחיר שלהם? ותוך כמה זמן נראה לכם שאפשר למכור רכב כזה בלוחות הרכב הרגילים במחיר מחירון ואפילו קצת יותר?
Tzvika-Pick
11-02-18, 11:55
גילוי נאות - אני עוסק בתחום מכירת הרכב למחייתי אך פוסט זה נכתב ללא מטרות רווח.
ולאחר שזה נכתב...
כשאתה עושה טרייד אין אתה בוודאות תקבל על הרכב הישן שלך פחות ממחיר השוק שלו. זה מאוד פשוט - הטרייד אין שקונה ממך את הרכב צריך למכור אותו במחיר השוק פחות או יותר. לפני שהוא מוכר אותו הוא גם צריך לנקות אותו, לסדר אותו, להשקיע בך שעות כוח אדם יקרות, להסתכן בזה שהרכב יעמוד אצלו יותר מחודש ובינתיים המחירון ירד וכו' וכו'. בסוף הטרייד אין הוא עסק שגם צריך להרוויח. לכן אין מצב שיקנו ממך את הרכב במחיר השוק אלא תמיד מתחת.
כמה מתחת? זה כבר תלוי...
אולי אתה רוצה לתת את ה-i10 שלך ולקחת איזו נבלה שתקועה במגרש של הטרייד אין כבר חצי שנה בלי שאפשר למכור אותה אז שווה להפסיד טיפה על ה-i10 שלך אבל לפנות מקום במגרש?
אולי על הרכב הבא שאתה רוצה לקנות יש עמלה גבוהה ואפשר לבוא טיפה לקראתך עם ה-i10?
אולי יש כבר במחשב לקוח/ה שמחפשים i10 כמו שלך ואני כבר רואה איך אני מגלגל את הרכב שלך הלאה ללקוח הבא במינימום מאמץ?
כל אלו ועוד משפיעים מאוד על המחיר שתקבל על הרכב שלך בטרייד אין.
ובוודאי שיש מקום למיקוח, אנחנו חיים בישראל לא בשוויץ.
אולי מישהו מבין בכל הנושא הזה של טרייד אין רכב משומש? אני רוצה לשדרג את הרכב שלי, יונדאי i10, וכבר כמה אנשים אמרו לי שכדאי לי לעשות טרייד אין רכב, אבל קראתי בכל מיני מקומות שהתהליך אולי מהיר ופשוט יותר אבל מקבלים מחיר יותר נמוך מבחוץ, ואני חושב שבמצב של הרכב שלי, שהוא ממש שמור ולא עבר אף תאונה והוא גם מדגם מבוקש, אני יכול לקבל אפילו יותר ממחירון. יכול להיות שהם מתחשבים בזה בחברת מכוניות? ואני יכול בכלל להתמקח איתם על המחיר או שמה שהם אומרים זה סופי? ועל מה הם מבססים את המחיר שלהם? ותוך כמה זמן נראה לכם שאפשר למכור רכב כזה בלוחות הרכב הרגילים במחיר מחירון ואפילו קצת יותר?
לקבל יותר ממחירון לא תקבל, לא בטרייד אין ולא במכירה פרטית. הרכב אולי מבוקש אבל השוק גם מוצף באופציות. כולל האופציה של לקנות I10 חדש בעלויות מימון מצחיקות מהיבואן או מחברות הליסינג.
אבל למה לנחש? פרסם ביד 2 את הרכב, עם תמונות מחמיאות, עם מחיר מבוקש. ותן לאנשים להתקשר. תתחיל ממחיר מעל המחירון, כמה שנראה לך. מהר מאד תבין כמה הרכב שווה. אם עוברים שלושה ימים ואין אף טלפון - אתה מבקש יותר מדי. תעדכן את המודעה. ואם התהליך הזה לא מעניין אותך ואין לך סבלנות לטלפונים, אז תן אותו לטרייד אין ותקבל כמה שנותנים לך. תזכור שבסוף מדובר על אלפי שקלים בודדים לפה ולשם, כמה כבר שווה יונדאי I10 משומש...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.